Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ya kadro çok iyi, üstleri çok hak ediyorlar ama o Love'un açıklamalarını okudun mu bilmiyorum. Öyle bir ortamda sezonu çok iyi bir şekilde bitirmek cidden mucize olur. Ya da Love abartıyor bilemiyorum. Sağlık bir takım değil ama Minnesota, yine de destekliyoruz işte bakalım safasddsa
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Abi Kevin Love öyle profesyonelliğinden taviz verecek yeto bir adam değil ama, yani öyle geçen seneki howard-van gundy olayı gibi olmaz bu iş. Takımın geri kalanı da tıkır tıkır işliyor zaten, ki bunun rubiosu falan da var. Asıl kazan lakersda kaynıyor. Bu akşam 76s maçı da cnn turkte, popcorunumu aldım bekliyorum ahahah.
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Jrue Holiday sakat olmayaydı iyi olcaktı
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bu geceki minnesota-miami maçı şifresiz cnn turkde. Minnesota tam miaminin yumuşak karnına vurabilecek takım, üstüne bir de çok ilginç eşleşmeler olucak, iyi maç bekliyoruz :p http://media.thehoopdoctors.com/wp-content/uploads/2012/12/alexey-shved-1.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Rubio yok bu gece, zorlamak istemiyorlar. Dün maçı zaten izledim berbattı. Bildiğin basketbolu unutmuş, toplaması bayağı uzun sürebilir. Gerçi çok kral paslar verdi yine de de olumlu hareketten 4-5 kat daha fazla zararı oldu. 2. çeyrekte Orlando'nun çift haneli farktan dönmesine bayağı yardımcı oldu. Sonra maçı veren adam oldu vs., bana da sağlam zararı oldu :D
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ayrıca görseli beğendim, cCc Shved reyiz cCc CSKA'dan beri fedaisiyim.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 2 numaralı adamım Shved bugün olağanüstü oynuyor. 12 sayı 12 asist 5 asist yaptı 3 periyotta. Bu çocuk darmadağın edecek NBA'i ileride yeni MANU olacak. 1 numaralı adamın hası Kevin Love ise 23 sayı 8 reb 6 asist, double kesin gözü triple da Barea reyiz çıldırdı şampiyonluk istiyor. Son periyot 14 sayı 3 reb çekti. En son Kevin Durant'e hücum faul yaptırtıp teknik çaldırttı :D Fena hırs yapmış, koyduk okc'ye eğleniyoruz.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bynum'un yeni saç stili https://pbs.twimg.com/media/A-rKVMmCcAAJp01.jpg ADASHAHAHAHA
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi şu linklerin sonundaki :large bölümünü silersen çıkar resim. futbol bölümünde de mağdur olmuşun ondan. :)
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Şukuladım seni kardeş
Slint Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wgm1jY6UVvo
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Deron Williams bitmiş agalar, gg, ölmüş ağlayanı yok. İstatistikleri durumu bağrarak anlatıyor da zaten ben son birkaç maç izleyene kadar inanamamıştım. Path of Gilbert Arenas'da emin adımlarla ilerliyor gibi şu an, inşallah toparlar. Geçen haber vardı, marshon brooks'un arabaya "rookie prank" diye patlamış mısır dolduruyor falan. Marshon brooks da geçen sene 50 küsür maç oynamış halbuki, güzel kafalar. http://3.bp.blogspot.com/-bKRqymS8ef0/UGNEVuTFATI/AAAAAAAAJZs/7RAB8Fvpf8w/s1600/Picture+5.png
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Deron bitmez ya.Arenas üçlükçüydü.Deron'da allah vergisi yetenek var ama oynamak istemiyor ve mutsuz gibi görünüyor. Be pezevenk ne gerek vardı Utah'ı dağıtmana. Başkan öldü,Jerry Sloan istifa etti,senin etrafına kurulan oyun sistemi boşa gitti vs vs... Başkanıda bununla,boozer kanser etmiştir
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Zaten pişman, geçen Sloan'ın oyun tarzının çok daha iyi olduğundan ve Nets'in düzeninde yapamadığından bahsetmişti. Avery Johnson'ın sisteminde çok pasif kalıyor, daha doğrusu bütün enerjisinin oyunun savunma yönüne vermesi gerekiyor. Serbest oynamıyor, ondan beklenen herşeyi yapıyor ama kendi istediklerini yapamıyor. Bu yüzden hem mutsuz hemde istatistiklerde dibe vurmuş durumda. Takım iyi gidiyor olmasa eminim takas falan ister diyeceğim de daha bu sezon 100M'e imza atmış adam sorunlu da olsa götü yemez takas istemeye. Avery Johnson'ı da hiç sevmiyorum zaten, gitse aslında Deron kendine gelir. Ayrıca Deron bitmiş deniyor da Joe Johnson'da da büyük düşüş var aynı sebeplerden ötürü, takımda sorun hacı oyuncularda değil.
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Miami-OKC bu akşam 00.30'da şifresiz.
Slint Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Celtics - Nets maçı da league pass de beleş.
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Bu league passi aylık olarak alabiliyoruz değil mi?
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 3 aylık alabiliyosun en az. bide bugun xmas'a özel günlük 12$var.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 https://pbs.twimg.com/media/A-_CcdYCcAAKhPa.jpg 15 20 dakkaya nyk - lal maçı var. bu da kobe'nin salona gelişi. mamba sokmaya geliyo beylerrrr
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu noelde KNICK kesiyoruz. hadi bism....
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Nash reyizin dönüşü kaliteli oldu, NYK'e vurup geçtiler.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ah chicago ah. ulan omer chicagoda kalip soyle oynasaydin ya.
Öne çıkan mesajlar