Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ntvmsnbc said: ABD’nin San Diego Bay kentinde Amerika’nın Bağımsızlık Günü kutlamaları için düzenlenen 20 bin havai fişek, bilgisayar hatası nedeniyle aynı anda patlayınca gösteri sadece 30 saniye sürdü. http://www.ntvmsnbc.com/id/25364673/ http://www.youtube.com/watch?v=IvulaROLsfg http://www.youtube.com/watch?v=lrPCEubDZ9A Ahahahaha yorum : youtube said: This was Americas attempt at finding the Higgs-Boson. They figured if we set the fireworks off all at the same time we can confirm the GodDamn particle and steal July 4th back from the Europeans. Nice try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://www.cleveredfool.com/wp-content/uploads/2012/05/premature-ejaculation-couple.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şunun sesi açıp bi izleyeyim http://www.youtube.com/watch?v=NRItYDKSqpQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 30 sn ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 sarsılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Yazik olmus be. Baya baya severim ben havai fisek gosterilerini. Duzgun yapabilselerdi izlenirdi hani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konsantre havai fişek gösterisi olmuş. Az ama öz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Gayet güzel,15 dk kafa şişirmemiş. Az olmuş, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 havai fişekler ne kadar güzel olsa da korkudan ölen kuşlar ve dökülen küllerle bir anlık seyir keyfinden fazla zarar veriyor. olsa yine izlerim o ayrı, neticede hergün birsürü tavuk yiyoruz mezbahalarad kesilen danalar, çöplerini de atıyoruz yediğimiz burgerlerin samimi ol biraz goldbären... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yedigimiz tavukla, 2 tane ışık görücez diye ödü patlayan kuş aynı değildir ya.. Ben hiç bir eventimde patlattırmayacağım. Kuşlar benim yüzümden ölmeyecek. Ayrıca haftada 1 gün az etli yemek yiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sizi isirmayacak bocekleri de olduruyosunuzdur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Tam da fena patlamislar asiri pahali bu gosteriler diyecektim ki haberde yaziyormus 400k dolar.. bir tane kurtulus gunleri var onda da sicmislar hehe 20 dk lik havaifisek gosterisi senkronize edilmis muzik ile sahane olurdu. Londra'da bir kere Guy Fawkes anma gununde izlemistim. Giris icin 10 pound verdiydik heh. 20 dk surmustu ama inanilmaz otesiydi konser + havaifisek. hah bir ornegini buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 20 dakika ne abi ? adamlar işin özünü vermiş işte sesin görüntünün dibine vurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Marty said: sizi isirmayacak bocekleri de olduruyosunuzdur kesin. ısırmayan/ısırmayacak böceği neden öldüreyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 a)pis oldugu icin b)oldurmezsen cogalip evini ele gecirecekleri icin c)hastalik tasima ihtimali oldugu icin d)igrenc oldugu icin e)hepsi f)komikli sik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 di said: Yazik olmus be. Baya baya severim ben havai fisek gosterilerini. Duzgun yapabilselerdi izlenirdi hani o. Aynen kitlenip kaliyorum ben de saatlerce izleyebilirim . 'Bir sonraki nasil olacak acaba yanip sonmeli mi kocamanlardan mi yoksa dandiklerden mi ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Marty said: a)pis oldugu icin b)oldurmezsen cogalip evini ele gecirecekleri icin c)hastalik tasima ihtimali oldugu icin d)igrenc oldugu icin e)hepsi f)komikli sik ya böcek içerisinde yaşamayı kimse istemezde havai fişekten buraya gelmeyi başardığımız için ikimiz de kutluyorum. öyle yada böyle, bu tür doğaya zarar veren, sadece keyif amaçlı aktiviteleri desteklemiyorum. Gerekmedikçe araba kullanmıyorum yahu ben. Süper bi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 gerekmedikçe kim kullanıyo abi arabayı? deli misiniz oturun evinizde havai fişek videoları izleyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Toplu taşıma araçlarını tercih ediyorum demek istedim. Mantıksız trollemeyin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 benim arabam bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 lemuria said: Toplu taşıma araçlarını tercih ediyorum demek istedim. Mantıksız trollemeyin yahu. sdfsd alınma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu talihsiz olay bir çoğumuzun hatta dünyanın yıllardır merak ettiği ama masraftan ötürü bir türlü denemeye götünün yemediği şeyi göstterdi evet o kadar havai fişek aynı anda patlarsa böyle oluyormuş, artık geceleri huzur içinde uyuyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 geçen sene çok iyiydi, gerçi adamın biri yanıyordu az kalsın ama iyiydi gene yansaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://lilredwritinghood.files.wordpress.com/2011/03/pippinmerry011128a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Supradyn said: şunun sesi açıp bi izleyeyim http://www.youtube.com/watch?v=NRItYDKSqpQ off cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar