hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Soğutucum var ancak hala bazı oyunlarda aşırı ısınma ve performans sorunu yaşıyorum. Soğutucu almaktan başka nasıl bir çaresi var bunun? Birde format atsam bi işe yarar mı acaba ısınma ile ilgili? Driver mriver bulup yüklemeye de çok üşeniyorum bu sıcakta cd arayacaz çekmecelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ulan aşağıda aynı topic varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 imzanla ilgili gönderme gelmeden kaç buradan hamsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 thermal mermal denmiş burada daha bizden sıcak bi konu olsun diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 baktım şimdi derecelere 50lerdeydi. elimin altında lotro vardı ona girdim 105'e çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar