Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 annem demin aldığı pataesten çekirdek çıktığını söyledi (gittim baktım harbi ortasında çekirdek var) genetik bilimine soruyorum, nereye kadar[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bende gecenler patatesde kanser hucresı gormustum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bok çıktı bu işim artık ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Pazara kdr degil mezera kdr 1yyyyykkk öööööüüüüüükkkhhh !!![signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: BOccOB, 28 Ekim 2004 12:44 tarihinde demiş ki: mümkünatı yok... çekirdek değildir o. patates çekirdekle üreyen bir bitki değil çünkü... Zaten genetik yüzünden çekirdekleniyo ya :P[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CManiac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 geçenlerde erman vardı televizyonda hormonlu ekmek yapıyolar diyodu çok güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Genetik insanlığının sonuna kadar gider[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 dibine kadar götürecekler...[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 o çekirdek diildir kurttur orada fosilleşmiştir :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 çekirdek diildir o bi tür parazittir aman yemeyin sakın patates zehirlenmesi çok tehlikelidir bide bence ileride genetikle kodlanabilicez gibime gelio[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 İleride ısmarlama olucak herkes :) FastFood testoranlar gibi goz renginden saç rengine herşeyi kucuk kutulara işaretliyip vericez, ona göre doğacak bebek. Tabi bunlar bonus kısmı esas genetik anlamında olanlar genlerdeki kanser vb kalıtımsal olabilen genlerin temizlenmesi olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 annem gösterdi sabah bariz çekirdekti etrafında o meyvelerdeki gibi dölyatağı gibi bişeyde vardı[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bu patates'i bilemiyorum ama televizyonda genetik genetik diye zırvalanan herşeye inanmayın. Ahlaklı gazetecilik anlayışımız süfer olduğu için ota boka genetik diyebiliyoruz. Hormonda genetik, antibiyotikte genetik, ilaçta genetik oldu son 1 aydır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 inanç geni bulmuşlar daha ne?[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 oha ya harbi yuh yakında domates yedi öldü olcak baslıklar...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 mutant Patatiler :)[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: Razu, 28 Ekim 2004 09:26 tarihinde demiş ki: bende gecenler patatesde kanser hucresı gormustum O hucreyi gormeyi nasıl becerdin.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: micha, 29 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki: said: Razu, 28 Ekim 2004 09:26 tarihinde demiş ki: bende gecenler patatesde kanser hucresı gormustum O hucreyi gormeyi nasıl becerdin. lol ya :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bence seni kazıklamışlar patates diye saçma sapan bişey vermişler.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Razu, 28 Ekim 2004 09:26 tarihinde demiş ki: bende gecenler patatesde kanser hucresı gormustum muaha :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bu genetik işi insanlık olarak k*çımızda patlayacak bir gün, haydi hayırlısı. Patateste de hayatta çekirdek olabilemez. Melez olsa da olmaz, patatesi gidip portakalla mı kırma yapacaklar? Nasıl çekirdek olabilir? Bence de başka bir şey o, patatesi işgal etmiş takılan bakterileri falan da görmüş olabilirsin.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Böcüktür o böcük.[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: eagle_dnz, 28 Ekim 2004 17:44 tarihinde demiş ki: oha ya harbi yuh yakında domates yedi öldü olcak baslıklar... Katil domatesler diye bir çizgi film vardı zamanında .. güzeldi.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bukadarda saçma olamaz ama =) Yani benim takip ettiğim kadarıyla genetik sebze ve meyvaları çekirdeksiz üretmeye uğraşıyor ve buna ciddi paralar yatırıyor, zaten çekirdeksiz olan patetesin genetik kodunu değiştirip onu çekirdekli yapan bir genetikçi varsa olsa olsa lazdır. Han, b,r şekilde çekirdekli üretime geçip patates üretimini katlamak falan demek istiyor canım ama zaten patates çok çok yetişen bir bitki onada gerek yok. (yanlış hatırlamıyorsam dünya ülkelerinin %80ninde yetişebilen bir bitki) Birde ayrıca genetik ile yapısı değiştirilmiş meyvalar (çok yaygın olanları dışında; üzüm gibi) öyle pazarda falan satılmaz ve çok tuzludur fiyatı, yani ağırlık olarak çekirdeksiz domates tohumunun fiyatı neredeyse aynı ağırlıkta altına eşit şu anda. Ha birde genetiği suçlamak ile fiziği atom bombası yüzünden suçlamakla aynı kapıya çıkıyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar