Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genetik nereye kadar?

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

İleride ısmarlama olucak herkes :)
FastFood testoranlar gibi goz renginden saç rengine herşeyi kucuk kutulara işaretliyip vericez, ona göre doğacak bebek. Tabi bunlar bonus kısmı esas genetik anlamında olanlar genlerdeki kanser vb kalıtımsal olabilen genlerin temizlenmesi olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Bu patates'i bilemiyorum ama televizyonda genetik genetik diye zırvalanan herşeye inanmayın. Ahlaklı gazetecilik anlayışımız süfer olduğu için ota boka genetik diyebiliyoruz. Hormonda genetik, antibiyotikte genetik, ilaçta genetik oldu son 1 aydır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
micha, 29 Ekim 2004 01:31 tarihinde demiş ki:
said:
Razu, 28 Ekim 2004 09:26 tarihinde demiş ki:
bende gecenler patatesde kanser hucresı gormustum

O hucreyi gormeyi nasıl becerdin.
lol ya :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

Bu genetik işi insanlık olarak k*çımızda patlayacak bir gün, haydi hayırlısı.
Patateste de hayatta çekirdek olabilemez. Melez olsa da olmaz, patatesi gidip portakalla mı kırma yapacaklar? Nasıl çekirdek olabilir?
Bence de başka bir şey o, patatesi işgal etmiş takılan bakterileri falan da görmüş olabilirsin.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

Bukadarda saçma olamaz ama =) Yani benim takip ettiğim kadarıyla genetik sebze ve meyvaları çekirdeksiz üretmeye uğraşıyor ve buna ciddi paralar yatırıyor, zaten çekirdeksiz olan patetesin genetik kodunu değiştirip onu çekirdekli yapan bir genetikçi varsa olsa olsa lazdır. Han, b,r şekilde çekirdekli üretime geçip patates üretimini katlamak falan demek istiyor canım ama zaten patates çok çok yetişen bir bitki onada gerek yok. (yanlış hatırlamıyorsam dünya ülkelerinin %80ninde yetişebilen bir bitki)

Birde ayrıca genetik ile yapısı değiştirilmiş meyvalar (çok yaygın olanları dışında; üzüm gibi) öyle pazarda falan satılmaz ve çok tuzludur fiyatı, yani ağırlık olarak çekirdeksiz domates tohumunun fiyatı neredeyse aynı ağırlıkta altına eşit şu anda.

Ha birde genetiği suçlamak ile fiziği atom bombası yüzünden suçlamakla aynı kapıya çıkıyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...