Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 biliyorum belgeyi de kimbilir nerededir yenisini almam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 askerlik şubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 E-devlet sifresi ile gir al ciktisini. Sube eskide kaldi. Esit: tecil icin emin degilim. Ama sen yine de bi bak. Biten askerlik için isyerine goturucegim belgeyi internetten cikarmistim sabika kaydiyla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 tecilli olunca e-devletten alınmıyor ya denedim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 nüfus kağıdı ve fotokopisi yanlış hatırlamıyorsam. ya da o tecil için miydi tam şey yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 herhangi bir askerlik subesinden nugus cuzdani ile alinabiliyormus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar