yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 north face'ten 3 model koyuyorum aşağıya aradığım tip tarz budur benzeri öneriniz varsa mesud olacağım ben aldığım ayakkabıyı her bir yere giyiyorum 7/18 falan bu ayakkabıyla da hem bir büroda staj yapacam (azcık resmiyet) hem çıkacam 4-5 km şehirde yürüyeceğim (süper rahatlık şart) yeri geldiğinde dağ taş toprata ve hatta plajda bile kullanmam söz konusu olabilir dsfg tamam abartmayalım da şöyle keten pantolonla da, kotla da, şortla da gidecek çok rahat bir ayakkabı arıyorum 1) http://www.dogaspor.net/modules/catalog/products/pr_01_7986_max.jpg 2) http://www.dogaspor.net/modules/catalog/products/pr_01_12375_max.jpg 3) http://www.dogaspor.net/modules/catalog/products/pr_01_11393_max.jpg bütçe maksssimum 250 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 northface de mainstream oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ucu de prostat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben alınca mı oldu valla bütün kış sonbahar ilkbahar dolomite dağ pabucuyla gezdim fena alışkanlık yaptı elalem beni ırgalamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 pascalnouman said: ucu de prostat ne demek istedin yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 1kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bana da kışlık gibi gelmişti o aslında böyle bu tarz ayakkabıların yaza daha bir gidecek olanı daha hafifi falan var mıdır bir zahmet elit patilerimizden tavsiyeler duymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yav said: pascalnouman said: ucu de prostat ne demek istedin yetemedim prostat nasıl sıkıntı sıkıntı vericiyse o modeller de beni o şekil sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 1. yi alma diğerlerini alsan da olur almasan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 2 iyi. ama northface yerine bu işe daha odaklı firmalardan ayakkabı almanı tavsiye ederim. tamam belki çok laçka oldu ama New Balance'ın ayakkabıları çok rahattır. öyle herkesin ayağında gördüğün modellerin dışında da çok güzel modelleri var aslında ama bulması sana kalmış. Nike'ı geçiyorum iyice apaçi ayakkabıları üretmeye başladılar. Adidas her zamanki gibi her ihtiyava yetişen yegane marka. her pantolona gidecek ayakkabıları adidasta kolay bulabiliyorsun mesela. keten altına dexter tavsiye ederim aslında ama adanalı ayakkabısı diye nam saldı o biraz sıkıntı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 tüm ayakkabı markalarını geçen tr'ye gelişimde denemiş birisi olarak adidasın ayakkabıları rahat değil. bedava versen koşarak kaçarım nike rahat. ben ondan aldım. senin istediğin modelde ve düşündüğün fiyattan çok daha ucuza güzel ayakkabılar, modeller var. benim sıralamam merrell,columbia, salomon, northface olurdu. yazlık ürünleri var abi, deli gibi hava geçiren. onların -keyfine göre- düşük/düz topuklu versiyonlarına bak. daha bildik bişi istiyorsan reebok'un dmx tabanlı serilerini incele. eğer uzun süre ayakta durmak yerine uzun süre geziniyorsan -ve süper ağır değilsen- hava tabanlı ya da viscous tabanlı bişiler bakmanı tavsiye ederim. new balance gibi şeylere çok takılmayın abi. çok iyi değiller gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dasaaa repine bandım şurda da fena modeller yok değil: http://www.dolomite.it/outdoor/collection/cinquantaquattro columbia'ya baktım ilk. Hepsi ortaokul beden eğitimi dersine giymelik spor ayakkabılardı. Eskiden daha güzeldi bu columbia'nın ayakkabıları sanki. diğer markaları araştırayım zaten 200+ vermeye gönüllü değilim ama işte on üzerinden 11 numara ayakkapları oldu mu verilebilir de. Ayak sağlığı ve rahatı mühim paraya acımamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yalnız o kadar güzel belirtmişim ki ne istediğimi sapıtmadı bir ayakkabı topiki ki paticik tarihinde ilktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 adventure rep.e bak. güzel fiyatlara güzel ayakkabılar çıkıyor. columb.da güzel renkleri bulabilmek için popon çatlayana kadar bakmak zorundasın yalnız o doğru. ben ararken adam bana siyah üstü bi çeşit mor pembe arası -içmimar hatun rengi- dikişli bişi çıkarttı mesela. çok rahatlar yalnız. bir de yazlık alıyorsan, git yazlık al abi. o dolomite'ler güzel ama ben yazın giymem onları. ayaklarım yanar be! öle bişi bakıyorsan camel'lara bak. çok esnek tabanlı olan bi modeli var. açık, koyu kahve, siyah renkleri vs var. ama tabanı iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 httphttp://www.trespass.co.uk/hiking/footwear/trail-shoes/mens-trail-shoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şu adam gibi trail ayakkabılarının yaygınlaşması ne muhteşem oldu yahu. yoksa klasik tabanlı aptal ayakkabıları giyiyor olacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 lan ben de benzer bi ayakkabı bakıyorum. burayı takip edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://www.amazon.de/Reebok-Herren-Sportschuh-Easytone-Casual/dp/B003X28766/ref=sr_1_1?s=shoes&ie=UTF8&qid=1341613459&sr=1-1 Reebok easytone'lar bayağı güzel, kışın alıcaktım da 138 euroydu baktığım modeli kıyamadım parama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 camper'a bak.baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Merhaba. Kadınlar artık ayakkabılara bakmıyorlar, bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 iyi ya 5 aydir ayakkabi alsam mi diyordum isabet oldu tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 2007'den beri kundurayla gezmiyordun umarım şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 asker botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar