Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin İçin En Rahat Olan Kıyafet ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 10 Eylül 2004 03:53 tarihinde demiş ki:
Benim için ayıcıklı pijamam.Tabi kışın ve soğuk havalarda bu.

Yazın ayıcıklı .... :) :D

Kışın pijamam+sıcak yatağım yazın, boxerım+meltem havası...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected]
*SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo]
[spo2=Rotweiler neler becerebilir?]
*ASP yazabilir
*PHP yazabilir
*Script editleyebilir/yazabilir
*HTML yazabilir
*Web sitesi kurabilir
*RP yapabilir
*Paladin olabilir
*Az miktarda c++ bilir
*"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir
[/spo]

Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Mesaj tarihi:
said:
SpiritCrusher, 10 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
Şortum ve T-Shirt'üm... zaten hiç çıkarmıyorum onlarla yatıp onlarla dolaşıyorum forma oldular artık:)

+1000000000000[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Mesaj tarihi:
Kışın Eşortman - Yazın Şortla Rahat ederim ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''

[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Eylül 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beyaz atlet(biraz pis olcak mangal pıslıgı)+Sahinler marka baksır+baksırın hemen altında acık kahve rengi pacaları sıvanmıs keten pantolon+beyazcorap+yumurta topuk papuc gorunumlu sandeletler ve degisilmez aletim maşa bunları gıyınce kendımı tanrı gıbı hıssederım..
Mesaj tarihi:
said:
wespertilio, 10 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
pijama veya aynen zlorwf'un ikilisi..
şahsen ev çok souk olmadıında üstümde bi askılı altımda da iç çamaşırıyla da oturmayı severim..

sen o musun lan kimliini açıkla...

papatya?[signature][hline]The Untouchable
Mesaj tarihi:
Pijamayı hiçbir şeye değişmem. Hatta 1000 kişilik yurtta ortalıkta pijamayla dolaşan tek kişi bendim : ) ne günlerdi bea.[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum
Mesaj tarihi:
kottan nefret ederim hayatta giymem hem goruntusunu sevmem hem rahat degil siz nasıl rahat ediyorsunuz onla ya?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
Valla bence hiçte rahatsız edici deil..[signature][hline]To Live is To Die
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 11 Eylül 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
kottan nefret ederim hayatta giymem hem goruntusunu sevmem hem rahat degil siz nasıl rahat ediyorsunuz onla ya?

NE giyiyorsun kot yerine[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 11 Eylül 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
kottan nefret ederim hayatta giymem hem goruntusunu sevmem hem rahat degil siz nasıl rahat ediyorsunuz onla ya?

Kot Coca cola gibidir olmasa olmaz...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

Mesaj tarihi:
Pofuduk terlikler uzun süre giyilmemeli.Çok sıcak yapıyo bir süre sonra.Ara ara çıkarıp ayakları havalandırmalı.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
yaz için genellikle altta boxer üstte de pek bir şey olmadan dolaşıytorum evde ama giymek zorunda kalırsam atlet cinsinden bir şeyler giyerim

kışı hatırlamıyorum ama[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
  • Yeni Oluştur...