reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 selamlar simdi bugun bitane windows phone app yapmaya baslicam windows phone markette olmayan. simdilik app'in ne oldugunu solemiyim cunku once web versiyonunu yapicam o sekilde koyim daha yuzu gozu belli olur.. neyse.. dicem o ki web versiyonu bittikten sonra benim yapacagim kisim web servislerini arkadasa saglicam oda bunlari consume ederek iphone yada android uzerinde app i gelistircek yani benden gelecek JSON datayi kullanicak. simdilik bi on hazirlik bu aklinizda bulunsun diye, 2-3 gune kadar web versiyonu biter, buraya gelecek postlara gore projeyi ayni anda marketlere submit edebiliriz. yani android vs iphone developer hesabi olupta aklina app gelmeyen, proje yapmak isteyen icin guzel bisiyler cikarabiliriz ortaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Daha once basladigin 3-5 tane daha proce vardi. Onlar noldu ? Tim teh baltali ilah. adssadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bitiriyo projelerini cocuk ya, oyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 di said: Daha once basladigin 3-5 tane daha proce vardi. Onlar noldu ? Tim teh baltali ilah. adssadasa abi multitask calisiyoruz sdfsdf bu proje kucuk bisi olcak ve birazda olsa para getirme olasiligi var surekli olarak ben android ogrenmeye basladim ama windows phone alinca direk unutup ona daldim o yuzden learning curve olayi uzucak onda baya.. dev hesabin varsa, hazir msn adresinde varken gel yapalim su isi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 MonoTouch'a bi goz at derim. http://xamarin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Oyun yapın. Foruma şöyle güzel böyle enfes yazarız tanesini 3-5 dolardan okuturuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 valequenta said: MonoTouch'a bi goz at derim. http://xamarin.com abi bunu dusundumde simdi hepsine ayri ayri developer parasi ver vs.. birileri varsa direk esgudumlu yapalim dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hmm ok sen yine de bi goz at iyidir mono :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 zaten markete submit ettigim app 3 defadir decline oluyo 4.kez submit ettim sdfsdfsd digerlerindede bole olursa kafayi yerim o yuzden tek basima hepsine girismek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bu arada XNA tecruben varsa bir kac proje var, zaman darligindan yetisemiyorum. Ilgilenirsen konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yok abi, oyun olayi pek bana gore dgil, daha cok web servisleri gibisinden lightweight olaylar.. web development olayiyla daha ilgiliyim sanki vaktim olursa ogrenmek istiyorum tabi xbox, winphone icin oyun yapmak falan hobi olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hea oke belki windows 8'e o zaman, bi kac aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar