Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

java

javatar

Öne çıkan mesajlar

javatar said:

cok umrumda degil odev anlasam bana yeter

ya öle tavsiyeler veriorm çünkü bende kaldım aynı sebeplerden sdsfs.

otur çalış çok ciddiyim, otursun buralar yoksa ilerisi iyice patlar. Temelin sağlam olsun her derste, ilerde saçma sapan sarpa sarıcak sölin.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum sana tek bir tavsiyem var, bundan sonra çok işine yarayacak hatta benim gibi üniversiteyi bitirmeni sağlayacak bir şey.

www.rentacoder.com

bundan sonra ne kadar ödevdir projedir vs'dir varsa gidiyorsun burda yaptırıyorsun. hem projelerden AA ile geçiyorsun hem de kafan rahat üniversiteyi bitiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıksız.
İnsanlara programlama nedir bilmeden, gereksiz syntax'le uğraştırıyorsun. Adam daha for..loop yazamıyor, sen adama class diyorsun. Adamın hayatı boyunca programlamaya dair gördüğü bildiği tek şey hesap makinesiyken, "öğretmeye" fonksiyonel dillerden başlamak çok daha hızlı sonuç çıkarıyor. Ben 8 CS101 dersinde bunu gördüm (4'ünde Java ile başlattık, 4'ünde Python)

Öğrencilerin kendilerine güven geldikten sonra OOP kavramlarını anlatmak 2 hafta alıyor. Ha ne kadar sindiriyorlar orası tartışılır ama Java ile başlayanlar bir dönem bocalayıp hiçbir şey sindiremiyorlar. Daha net oturuyor kafalarına orası kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

gençler bi sıkıntım var atıyım projeyi pastebin'e
mayın tarlası şeediyorum da board-game-shell classlarım var
shellde board üzerinden yarattıgım mayınları boardda görmüyo filan
kolay iş kafa kalmadı ama bi el atıverin

edit: kafamı seviyim ya yine salak gibi ufacık bi değişken hatası yapmışım o sebeple olmamış ignorlayın bu mesajı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...