javatar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 eyv =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Arkadas sana kotu haberi ben vereyim. Us alan programi yazamiosan bitmez o bolum. Dongu ogrettilerse yazabilmen lazim. Dongu ogretmedilerse google'a us alma yazip kodu okuyup donguyu de ogrenebilmen lazim. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 javatar said: cok umrumda degil odev anlasam bana yeter ya öle tavsiyeler veriorm çünkü bende kaldım aynı sebeplerden sdsfs. otur çalış çok ciddiyim, otursun buralar yoksa ilerisi iyice patlar. Temelin sağlam olsun her derste, ilerde saçma sapan sarpa sarıcak sölin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dostum sana tek bir tavsiyem var, bundan sonra çok işine yarayacak hatta benim gibi üniversiteyi bitirmeni sağlayacak bir şey. www.rentacoder.com bundan sonra ne kadar ödevdir projedir vs'dir varsa gidiyorsun burda yaptırıyorsun. hem projelerden AA ile geçiyorsun hem de kafan rahat üniversiteyi bitiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Math.exp(y*Math.log(x)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 biz de programlamaya direk java ile başlamıştık, ders de ağırdı yani.. şu an bakıyorum da OOP ile başlamak mantıksız değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mantıksız. İnsanlara programlama nedir bilmeden, gereksiz syntax'le uğraştırıyorsun. Adam daha for..loop yazamıyor, sen adama class diyorsun. Adamın hayatı boyunca programlamaya dair gördüğü bildiği tek şey hesap makinesiyken, "öğretmeye" fonksiyonel dillerden başlamak çok daha hızlı sonuç çıkarıyor. Ben 8 CS101 dersinde bunu gördüm (4'ünde Java ile başlattık, 4'ünde Python) Öğrencilerin kendilerine güven geldikten sonra OOP kavramlarını anlatmak 2 hafta alıyor. Ha ne kadar sindiriyorlar orası tartışılır ama Java ile başlayanlar bir dönem bocalayıp hiçbir şey sindiremiyorlar. Daha net oturuyor kafalarına orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Python'a başlamak isteyenler için güzel bir kaynak. Python Programming: An Introduction to Computer Science by John Zelle, 2 ed. Franklin, Beedle & Associates, 2010. ISBN 978-1-59028-241-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Benim uni de benim dönemimde ilk programlama derslerine uygulama olarak c ve java koymuşlardı. Bi kaç senedir ml ile tam fonksiyonel programlama ile başlatıp ilerledikçe oop ve javaya geçiriyorlar. Bence de gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bence 101 icin en iyi dil acik ara python. Ama ideal bir dunyada scheme gibi fonksiyonel bir dil daha uygun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 dayıyacaksın lisp'i yapabilen zaten iyi yazılımcı olcaktır yapamayan da elenmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Iste o yuzden ideal bi dunya dedim. Su an bile 60 kisi basliosa max 40 kisi devam edio zaten. Iyice tembellesti nesiller artik. Fonksiyonel dayasan 10 kisi devam eder. MIT bile birakti SICP'yi yani daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 gençler bi sıkıntım var atıyım projeyi pastebin'e mayın tarlası şeediyorum da board-game-shell classlarım var shellde board üzerinden yarattıgım mayınları boardda görmüyo filan kolay iş kafa kalmadı ama bi el atıverin edit: kafamı seviyim ya yine salak gibi ufacık bi değişken hatası yapmışım o sebeple olmamış ignorlayın bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sfsfdasdf. ögrenemedim ben hala java. :( cok zor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar