Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat-İş-Güç-Askerlik Hk! Yardımlarınızı rica ederim.

noddle

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, merhabalar,

Bir sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum, mümkün olduğunca kısa tutacağım:

Şimdi ben Master yapıyorum,tez aşamasındayım, aynı zamanda 2 yıldır, haftanın 3 günü gittiğim bir işim var. Son 2 aydır haftanın 5 günü gidiyorm, aynı ücretle, ücretimde değişiklik yapıcaklarını söylediler fakat yapmadılar, bu arada beni kadro için mülakata soktular 3 ay önce,bir sürü aşamalardan geçtim, genel müdür ile görüştüm fln, ama hala cevap yok, nasıl olsa minimum ücret ile 5 gün gidiyorum diye heralde. Şirket uluslararası,çok büyük bir şirket fakat IK'dan da hiç ses çıkmıyor, artık moralim çok bozuk ve kesin kararımı verdim, kadro için OK cevabı gelse bile Ekim sonu ayrılacağım. Mühendisim, yakında makine yüksek mühendisi olucam ve 2 yıldır çalıştığım yerde hala asgari ücret ile çalışınca, insan kendini ezik ve enayi gibi hissediyor. Şimdi ben 2012 Aralık'ta tezimi kesin bitireceğim, tez yeterlilik kurul sınavına ise Ocak 2013'te girebiliyorum. Bundan sonra askerliğe gidebileceğim en yakın tarih ise Nisan 2013. Sizce çok mu zaman kaybediyorum? Yoksa masterı dondurup, hemen askere gidip,geleyim, gelince okulu mu bitireyim? Cevaplarınız benim için çok önemli.. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

şu "askörö götmöcöm bön" kafasından kurtulun bikere

herkes gidiyo, bundan kaçış yok, ne kadar zamanında gidersen okadar iyi hatta ve dedigin gibi askere gitmeyen adama "bunun zaten askerligi yok, ne olcagı belli degil" gözüyle bakan bir sürü firma var.

işveren gözüyle bakarsan olaya,

2 aynı koşulda ( her açıdan ) kişinin başvuru yaptığını düşün

ama birisi askerliğini yapmış digeri yapmamış, hangisini alırdınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

şu "askörö götmöcöm bön" kafasından kurtulun bikere

herkes gidiyo, bundan kaçış yok, ne kadar zamanında gidersen okadar iyi hatta ve dedigin gibi askere gitmeyen adama "bunun zaten askerligi yok, ne olcagı belli degil" gözüyle bakan bir sürü firma var.

işveren gözüyle bakarsan olaya,

2 aynı koşulda ( her açıdan ) kişinin başvuru yaptığını düşün

ama birisi askerliğini yapmış digeri yapmamış, hangisini alırdınız ?

e gitmeyeceğim ama? kafa ile falan alakası nedir? 2 yıl yurtdışı çalışmam kaldı sadece. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...