leejunhyuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 güney kore de brain denilen bir dizi çekilmiş 2011 de ve orada oynayan jo dong denilen adam 5 kediye tecavüz etmiş ve lim ji eun denilen bir güney koreli bir kadın da köpeklerle cinsel ilişkiye girmiş ve jo dong tecavüz ettiği kedileri bıçak ile paramparçaya ayırmış ve lim ji eun denilen kadın da köpeklerin arka kısmına salatalık sokmuş ve internette ingilizce olarak okudum haberi ve jo dong tecavüz ettiği kedileri aç ve susuz bırakmış akşama kadar ve yavru kedilerle çiftleşmeye çalışmış ve yavru kedilerede cinsel temas da bulunmuş ve tecavüz etmiş ve yavru kedilerin boğazlarını kesmiş internette ingilizce olarak yazıyor ve ingilizcem orta seviyede ve lim ji eun da köpeklerle cinsel temasda bulunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 öeehh?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Abi bilinç altına mı işlemeye çalışıyorsun amacın ne sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Brain'i biliyorum ben, yok böle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mal mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar