Berk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 o hacking olayının başına oturdum ben bu gün felorthtta yanımdaydı bayağı portlar falan filan en sonunda neodan mesaj geldi follow the white rabbit diye =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 truck bölümü crackten kaynaklanıyo,yeni bi crack çekerseniz düzelir.problem bendede vardı yeni crack koydum düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Save e gerek kalmadı arkadaşlar çünkü bir çözüm buldum ve The Truck bölümünü oynadım:P Aradım taradım budum işte adresi:P Çözüm Arkadaşlar anlamazsanız ben size naaptıımı söliyim. Önce official patch'i indirdim, denedim olmadı. Sonra orda bahsi geçen bi "Fix" war dio. ona tıklayıp adamın bahsettiği crack ide indirin sora onu yapın... Sora çalışıo oyun ve oynuosunuz mis gibi:P Waterway'de tellerin arkasındaki adamın yanına gidin yani tellerin yanına. Sora bekleyin 2 kişi gelicek... onları normal silahla öldürün adam gidio ve kurtuluo:P bende waterwayden devam ediim dedim bi baktım adamın yanına biri geldi geri dönüp bakam dedim bende...[hline].ju5t-m1y4w. [Bu mesaj sLog tarafından 19 May 2003 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Teşekkürler crack için. Hackin bölümü için kodların ve bazı oyun için tricklerin bulunduğu bir site. http://www.gamewinners.com/gamecube/EnterTheMatrix.htm[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Bittide Ben Daha Oyuna Yeni Isınıyodum Yani Niobe Ile Oynadim diyorum ne ajan helikopteri bana yanlis oyunu kaktirmislar :P sonra anladimki bolumler farkli neyse bide ghostla ksayim bakalim neler olucak :)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yuppi bende bitirdim ama Agent Smith baydırdı hane sonda... Bi köşeye alıo,kaçmak için mp5 öneririm:P[hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Cheat olayını nasıl aktif hale getiricez ben çözemedim site vermişsiniz ama ? CHEAT diyor oyunda öle deniyorum olmuyor ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Çok sıkıcı geldi bana niyeyse oyun.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Takip sahnesine geldim baya zevkliydi ancak orasını nasıl geçicem bilmiyorum yapay zeka 0 ın altına olduğu için paso çarpıyor biz ikizleri takip eder olduk enauh kurt adamlı yerler güzeldi ehe monica ghost uda öpüyor :D[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bu arada az onceki linkten hacking bolumunde asmis seyler yapabileceginizi soyliyim eger kasarsaniz trinity nin konusmalari morpheus un ilk filmdeki secim hap olayindaki konusmalari port acip system pass kirma dial edip birileriyle konusma karakterinizi eline kilic veripkilic la oynayabilme gibi bircok asmis seyi hacking bolumunden yapabilirsiniz bugun 2 saat usenmeden kastim hatta islemleri okuyabilmek icin print bile aldim ehehe(ne yapiyim bugun sirkette is yoktu :P) Hacking bolumu bence oyundan bile iyi :P[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 play olayını kullanınca playing fmv...done diyo ve kalıyo neden acep hekır kardeş?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Kobe zahmet olmassa burda açıklarmısın :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 walla play olayini hic denemedim belki acikta diye ugrasmadim yarin isyerine gidince bakarim onada simdi soyle ufaktan bi acikliyim oncelikle normal hackingi acip login diyorsunuz username guest giriyorsunu iceriye sonra dir b:tools diyosunuz size buranin sifreli oldugunu soyluyor ve sifreyi istiyor sifreler 11001 yada 10011 daha sonra tools bolumunu aciyor size orada virtual diye bi exe var onu run ediyosunuz size bi sifre soruyo o sifrede FROZENFISH daha sonra bir puzzle geliyor japon alfabesinden bi harf yada bisiy ugrasmadim anlamak icin onu cozmeye calisiyorsunuz belirli bir sure icinde Puzzle Cozumu eger Solution: Blue yu cozerseniz sizi trace etmeye calisiyorlar bu yuzden TRACEKILL komutuyla kurtuluyorsunuz eger Solution: Red Olursa v: diye bir sanal disk olusuyor bu diskteki rootsearch komutunu kullanarak root sifresini kiriyoruz ve b:root dizinine hak kazaniyoruz daha sonra mail komutunu kullanarak bize gelen bir maili okuyoruz burada 4 tane telefon mnumarası var bunlarda sadece 1 tanesi trinity e ulasiyor trinity i aradiginizda size bir port numarası veriyor 942 daha sonra portkey 942 komutuyla trinityle baglantiya geciyoruz ve bize download icin gereken yerimiz olmadigi icin bir ram disk yaratmamizi soyluyor bunun icinse bir crack dosyasi yolluyor(gerekli yanitlari okuyarak veririsiniz usendim yazmaya) bu dosyayı aldiktan sonra [b[crack 8ram[/b] komutunu kullanıyoruz bu islemden sonra RAM: diye bir surucumuz daha ulasiyor buradan Trinity klasorune gidip Training sword.dsk diyip load ettiriyoruz save leyip cikiyoruz sonra oyuna grdigimşzde karakterimizin elinde bir kilic oluyor takliyoruz bunu gibi bir cok sey var ses kayitlari Niobe nin gemisiyle telsiz baglantisi kurup sanal bir disk yaratıp emp yi calistirmak gibi ilgince seyler var ama onlari yazmak feci zor geliyo simdi belki yarin yazarim :) Ama Tavsiye ederim oyundan daha zevkli bir yer orasi eheh[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 emp olaylarına falan da girdim de.. ram de trinity nin içinde sword.dsk die bir dosya yok orda takıldım ehe[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 training swrod.dsk olayını yapamadım kobe bir daha açıklarsan ;)[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 RAM:PROG un içinde sword.dsk birde oyunu bitirmeden kullanamıyor olabilirsin birde .[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: shapshal, 17 May 2003 10:34 tarihinde demiş ki: ya ben geçtim agent helikopteri şimdi ghost araba kullandı o bölümden sonra bi yer var zıplayarak falan telefona ulaşmaya çalışıyosun nası geçicem önümü göremiyorum[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Oralarda biyerde asagı inip nightvision falan alıyodun galiba[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 DIR RAM:PROG diyorum bir şey çıkmıyor.. içi boş galba[hline]karıştırrr ! KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Disappear, 15 May 2003 18:20 tarihinde demiş ki: lol zaten dusman gibi dalasmiyolar ghost kendi programlarindan birinde alistirma yaparken yanina trinity giriyo ole iddiaya giriyolar dovusuyolar[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela ok[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bölüm hakkında biraz daha bilgi verirsen yardım edebilirim .. abi ben en son truck ta kaldım .. da[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 orda yolda barikat var.2 dakka dolaş yollarda sonra dön geri açılmış oluyor barikat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 fizban ben o bölümü şeyde görmüştüm galba next level programında burak abimiz onuyordu niboey le araba sürerken kırmızı ışık olayı vardı[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 2dk içinde survive falan dio ora acılıo geciosun :)[hline]Bonus Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 2 dakika bekliycen sonra barikat açılcak okun gösterdiği geçip gitcen bitcek bölüm[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar