NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 suya atma getir bana hallederiz corpy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fede said: suda kim pamuk tıkıyo da çıkmıyo gaz ya. zaten açık lan zart zart gider gazlar. niye şişsin. hücreler ölünce dışarı atamıyor suyu hipersulu oluyo ondan şişiyo vicüt şu konuda bile güldürdün ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fede said: suda kim pamuk tıkıyo da çıkmıyo gaz ya. zaten açık lan zart zart gider gazlar. niye şişsin. hücreler ölünce dışarı atamıyor suyu hipersulu oluyo ondan şişiyo vicüt ben tutarım osurmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi bi ara hatırlatın rip current hakkında bi iki şey yazalım tutorial'lere.. bi iki foto koyalım. özellikle dalgalı yerlerde vs girecekler dikkat ederler falan. boğulmazlar. ya da boğulsun piçler! bana ne olursa.. geberin lan! yok gebermeyin. rip current diye aratın, iki resim bakın, iki video izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ben çocukken yakalanmıştım bu zamazingoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 korkmayın, kıyıya paralel yüzün, akıntıya karşı yüzmeye kasmayın. önce osurtur.. sonra da sıçarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 birde ayağına kramp girip boğulanları anlamıyorum sayısız kere girdi kramp bir halt oldugu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 paniğe kapılıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bak günlükte kramp'a karşı da ilaç adı verdik.. biz bunları hep mesajlarımızda yazıyoruz!!!! -dinci hoca mode on- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 maşallah dasaaaa hocacnım maşallah kedilerimiz de geldiyse programı başlatabiliriz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 purrrr purrrr purrrrr arkadan kedi sesi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Akhlaur said: Kardeş şu devirde hangi denizin dibini görücen hepsi çişli çişli sarı sulu. Datcayi gel bir gör ama acele et bodrumlasmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 pascal spoiler verme be bırak bilmesin fazla kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dubrovnik'e gidin olm işte bodrumdan çok daha güzel ve sanıyourm daha da ucuz.. 3günlüğüne kaçsaydım iyi olurdu ama başka bi planım var =( 4dasaa olsun 3ü çalışsın. ben paso gezeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dasaalar çalışsın biz gezsek? ~yancı mod on~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hepiniz mi bronzsunuz lan. bronz halden anlamaz. http://i.imgur.com/3sJBM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 öğlen monitörün gamasını köklüyorum o sayede bronzlaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Su çok güzel gelin lan serin serin oooh missss *ah ah vurmayın lan tamam * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Aynen yazlıkçıların korkulu rüyasıdır rip current ama bir sutopçu için çocuk havuzunda yüzmek gibi ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 akıntı var akıntı var. rip current'a karşı yüzmek ile ilgili olimpik yüzücülerin bile "yapmayın etmeyin" açıklamaları varken biraz yüksekten girmişsin abi.. rip current sağlam ise mahallenizin sutopçusunu bez bebek gibi götürüverir. onun için kıyıya paralel abi.. risk almayın boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bu rip current tam olarak çekilen dalganın seni alıp alabora edip bilmem bi kaç metre öteden karmançorman yukarı atmasımı. arıca dsadsa 'nın da dediği gibi bi osurtma olayı var g.te su kaçıo o mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar