Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 işime gücüme bakamıyorm anasını satiim hadi noluyosa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 AHA FENER GG :( saka lan saka, totem yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Aziz çok bağırmış savunma da korkuyorlar açıklamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Esh said: AHA FENER GG :( saka lan saka, totem yapiyorum bişey olursa senden biliriz artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 şimdi diyelim ki her iki takımda ceza aldı avrupadan men yedi.türkiye de her hangi bir ceza alırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 iki takıma öngörülen yaptırımlar TR futbol federasyonu biz iplemiyoruz bu kararları derse Türkiye futbol ile ilgili her türlü organizasyondan belli bir süre men edilebilir. Milli takım klüp takımı farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ridvan fenerli misin olm :/ Iste bunu yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bugün de açıklama olmayacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 akşam oluyore yaw ne zaman gelecek açıklama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 uefa bans turkey's besiktas jk from all competitions for a 3 year row - reuters diye bı sey yazdı ekşi de biri, ne dio lan bu manyak mı bunlar, beşiktaş 3 yıl aldıysa, fener direk kapandı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yok abi baktım reuters e. Nerede yazmış yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 souldarkorn said: Bugün de açıklama olmayacak galiba. Çarşamba mesai bitimine kadar olmaz açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Eet ben de goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 it herif yüreğime indirdi ,trolluk yapıyor heralde, bende bulamadım sitede, zaten 3 yıl ne lan, öyle saçma şey olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Olabilir pek tabii de, olmamasi daha hayirli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/index.html burada çıkar diyorlar ilk olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 @sporx: SON DAKİKA! SPORX ÖZEL! Asliye Mahkemesi, Şekip Mosturoğlu, Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sopanın ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 bu recep ozcan, bizim bildigimiz, simsar operasyonundan organize suc orgut uyesi olmaktna yargilanan recep ozcan ise, hahehahaheauehaueh diye guluyorum. yine cemaat malzemesi cikarttilar. hatta: http://goo.gl/1HQwt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 azizi en sonunda yediler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hay açıklayacağınız rapora beee. 2 gündür bekle bekle bi fax atcaklar alt tarafı, bizimkiler fax çeksin onlara , "sıcayım sizin açıklayacağınız karara biz gelmiyoz lan avrupaya" diye. yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 beşiktaş yönetim kurulu toplanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ceza çıkmaması ne yazık ki zor gözüküyor. Nedeni ise FB bir sene ceza aldı. UEFA ceza vermez ise FB nin buradan tazminat alma durumu var. UEFA kendi ayağına sıkmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar