Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

Zegna said:

fenerli kavramı varsa, bjk ts ve gs li kavramı da var bi rahat olun, iyice sacmaya sardı su laflar.

bu arada biri su adamı vurup oldururse gercekten hapishanede adama sigara para yardımı filan yapacagım duzenli olarak.

http://i.imgur.com/1qo35.jpg

olm senden baska takip eden de yok su adamı he. her yazdıgına sinir olup burda rörö cekiyosun. bagımlılık yaptı sende, bırak kurtul :)
yok forumda super bir bilirkisi olarak surekli kopyalaniyor talip dogan karlibel denen tastikli yalancinin twitleri.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam ceza alacak, almayacak, uefa 8 yıl verecek, vermeyecek, infantino sıçmış, kabızmış, ishal olmuş falan herşeyi yazıyor. doğru çıkıyor. final maçından önce "kupayı ispanya ya da italya alır" demiştim ben, kimse bunu büyük bir bilgi olarak paylaşmadı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

"Bir senedir tutuyoruz adamları, 10 kere tahliye istediler vermedik, şimdi hangi yüzle direk beraat vericez" diyip topu Yargıtay'a attılar. Dava boyunca yapılan şey "suçlusunuz, hadi olmadığınızı ispatlayın" oldu, halbuki hukukta "şüpheden sanık yararlanır" diye taş gibi prensip vardır. Yargıtay'ın normalde bu kararı bozması gerekir dolayısıyla, ama ülkemiz malum.

Bir yandan da ÖYM'ler kalksın diye karar alındı bugün biliyorsunuz, yani zamanında özel yetkili savcının topladığı delillerin yok hükmüne düşmesi bahanesiyle de hakimi töhmet altında bırakmadan bozabilir kararı Yargıtay. Sanırım olayı böyle defuse edecekler en sonunda. Ayrıca Yargıtay kararı bu bahsettiğim ÖYM bahanesiyle bozarsa gerçeği hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Normal bozar ya da onarsa bir nebze.

ben de boyle olucagini dusunuyorum. olay adaletten cikti para isine dondu.
zaten ali koc davayi geri cekince anlastiklari belli olmustu. yoksa niye ceksin davayi geri.

simdi yargitay hadi herkes evine derse, isin kotusu fenerin sike yapip yapmadigi muallakta kalicak.

arada karli cikan fenerin hisselerini vaktinde satip geri alanlar olucak bir tek.

dun aziz yildirimin avukati anlatti baya birseyler tvde, daha savunmayi dinlemeden esas hakkinda mutalaanin verildigini falan soyledi. bir de orgut olma sucuyla ilgili baya birseyler anlatti, hukuk okuyan biri olsaydi daha iyi anlardi heralde ama benim anladigim kanit olmamasina ragmen olayi orgut icine sokmak zorunda kalmislar.

Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

FB baskanı tahliye edildi diye sucsuz oldugunu sananlar ve cezanın para cezasına falan cevrildigini sananların dogruyu bilenlere oranı 10/1 falandır.

Basın da öyle yönlendiriyor resmen, haklıymışsın eheh: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/67601/hur-ve-cezali

Bu bağlamda günün yazısı da Yılmaz Özdil'den gelsin: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20901274.asp
Sosyal ağlarda paylaş

yok sadece aziz değil, demirörenden de aynı şekilde nefret ediyorum, ali şenden de.. bu tip insanların hiçbirinden haz etmem. sadece aziz yıldırım türkiyede futbolun son 10 yılda ırzına geçen adam olduğu için 2x sevmiyorum orası ayrı.

boşalma konusuna gelince; sanırım her gece posterini okşayıp boşalmaktan iyidir?
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin ırzına geçti sanırım. FB'ye çok şey yaptı. O yüzden FB'liler seviyor :) Unal Aysal akıllı adam mesela ekonomik anlamda GS'yi baya güçlendirecektir. 10 yıl boyunca Aziz 16m dolardan uçurdu takımı 2 büyük takımı ekonomik anlamda ezdi geçti diye bu nefret. Saadettin Saran gibi herifleri takımdan temizledi diye diktatör oldu. Tabi yoktu sizin öyle bir başkanınız Helvacı gibi adamları temizlesin. Ortega'lar Anelka'lar gelirken bize size çabulcu futbolcuları zorla getiriyordunuz. Stad'ınızı kendi başınıza bile halledemediniz Tayyib'in artisliğine maruz kaldınız onda bile.

Sen çık sabahtan akşama kadar burda bağır çağır FB'li kafası bilmem ne kafası, FB'lide senin gibilerin kafasını biliyor. Masq gibi adamlar takımı şampiyon olduğu halde bunu çıkıp kutlamak yerine evinde oturup forumlara FB'liler TOSKONLOK yapıyor HOHOHOHO desin.

Ondan sonra forumlarda ağlamaya devam edin bi 10 yıl daha AZiz Yıldırım türk futbolunun ırzına geçti. BIZ TOMOZOZ HERKES KORLO. Fakir takımız ama GORORLOYOZ.

Adam o kadar başarılı olmuş ki FB'de kıskançlıktan şalterleriniz atmış :D

Siz GS'yi sevdiğinizden çok FB'den nefret etmeye devam edin böyle çok başarılı oluyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

hyr adam ortegayı aldık diyor.muhtemelen aklında sadece 6-0lık maç vardır.yoksa o sene 6. mı 7. mi ne olduklarını hatırlamaz

anelka geldi diyor

galatasarayın şampiyon oldugunu hatırlamaz o sene.sadece 4-0 lık maçı hatırlar

stad ve fenerium başarısı vardı.yeni stad ve gsstore un biraz toparlanmasıyla o farkta kapandı

yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Aziz'in FB'ye faydası amator branslar oldu. Futbolda bir degisiklik olmadı FB adına.

Futbol dışında bir çok anlamda oldu. Futboldada iyi kötü oldu. Ama evet futboldan anlamadığı kesin. İyi tarafı son zamanlarda o konuda adam oldu biraz Aykut'a bıraktı futbol kısmını.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...