SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fener altyapıyla cıksa bütün maçlara yine çıkar ilk senesinde bank asyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 souldarkorn said: fener lig düşer ise ertesi sene kesin çıkacaktır. bir senede uzun vade sayılmaz. Sonuçta bir alt ligden fazla düşürme gelmez. Not: Zaten ne düşürmesi öyle birşey olmaz :)1. lige biz inersek butun adamlarin ayagi kirilir ilk 10 macta, futbol degil orada oynanan sey. stadlardaki zemin de cim degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ya bu playoff falan zaten fener ligden düşerse digiturk çekip gitmesin diye yapıldı. playoff maçlarının gelirlerinden tek kuruş kazanmadı kulüpler hepsi digiturk'e gitti. fener düşmedi o para da temiz ligtv'ye kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ahmedinejad said: ya bu playoff falan zaten fener ligden düşerse digiturk çekip gitmesin diye yapıldı. playoff maçlarının gelirlerinden tek kuruş kazanmadı kulüpler hepsi digiturk'e gitti. fener düşmedi o para da temiz ligtv'ye kaldı. alakası yok... lig tv şike olayı başlayınca çok üyelik kaybetti ve play off çıkartılarak o denge sağlandı fazlasını kazandığını düşünmüyorum... sadece dengelendi zararı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi yapmayın birinci lige bank asyadan birinci olan takım 34 maç sonunda 63 puanla ikinci olan takım 61 puanla çıkmış. Her sene böyle düşük oluyor puanlar. Daha play off a kalanların puanlarını yazmadım. Sırf kadıköydeki 17 maç yeter. 51 puan yapar. Hadi burdan 45 puan alsın. Deplasman da 6-7 maç alamayacak mı koca fener :) saha istediği kadar berbat olsun. Her türlü çıkar ilk senede bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ben cikamayiz demedim. ayaklar kirilir dedim ahahee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ne oldu yeni haber mi var? Yine fener küme düşüyor, CL'den ban geliyor mesajları yağmış da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kaynak kralspor.com,ne kadar doğrudur bilemem http://kralspor.ensonhaber.com/uefa-fenerbahcenin-dosyasini-kapatti-2012-08-01.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 uefa resmi sitesinden kapı gibi açıklama yapmadıkça kimse rahat etmez orası net. adamların site error verse fenerbahçeyi heyecan basıyor ceza mı geliyor diye, fenerbahçe haberi verseler diğer takımlar üzülüyor uefa ceza vermeyecek baksana sowu tanıtmışlar falan diyorlar. o yüzden uefa bu olayı şu sonuçla kapattık hayırlı olsun herkese demedikçe her gün yat kalk yapar millet timsaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 S-H said: kaynak kralspor.com,ne kadar doğrudur bilemem http://kralspor.ensonhaber.com/uefa-fenerbahcenin-dosyasini-kapatti-2012-08-01.html doğruluğunun bir niceliği yok direk işkembe. kralspor ne yahu? muhtemelen dosya %90 kapandı zaten de haberi çıkınca bakın biz demiştik demek için haber yağlıyorlar, bu sitenin kesin uefa'dan fb'ye red diye haberi de vardır hsdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi adamlar paintle görsel hazırlamış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Llama said: souldarkorn said: fener lig düşer ise ertesi sene kesin çıkacaktır. bir senede uzun vade sayılmaz. Sonuçta bir alt ligden fazla düşürme gelmez. Not: Zaten ne düşürmesi öyle birşey olmaz :) hiç 1.lig izledin mi yada stadlarını gördün mü fenerbahçe küme düşerse kaç adamını elinde tutabilicek.. ben hemen ilk senede çıkıcağını düşünmüyorum E bir de bzide (bank asya/birinci lig ne dersen) yabancı sınırlaması çok üzer her kim inerse aşağıya. O kadar türk oyuncusu var mı fenerbahçenin takım kuracak kadar?. GS BJK falan da düşse patlar yabancı sınırlamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sostizm said: E bir de bzide (bank asya/birinci lig ne dersen) yabancı sınırlaması çok üzer her kim inerse aşağıya. O kadar türk oyuncusu var mı fenerbahçenin takım kuracak kadar?. GS BJK falan da düşse patlar yabancı sınırlamasından. sınırlama kalktı artık bir çok yeni kural geldi bank asyaya yaş sınırı falanda kalktı belkim fener düşerse diye hesap yapmışlardır ne olur ne olmaz yeni kuralları iyi okumak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 uefa ramazan ayı yüzü suyu hürmetine cezayı acıklamıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 platini oruçlu oruçlu ağzımı bozdurmayın bana demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 platini iftarı bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Llama said: belkim fener düşerse diye hesap yapmışlardır ne olur ne olmaz yeni kuralları iyi okumak gerek asdafafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 lekeliler ne zaman cezasini cekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 öm'den platini'nin numarayı yolluyorum arayıp sor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 gelmedi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben aradım platiniyi dedim abi böyle böyle bi arkadaş var numaranı istiyor dedim,gs'liyse yollama yeter bıktım ağlamalarından,yapılması gereken bir şey varsa yaparız dedi,kapadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 platini kadir gecesinden sonra arefeden önce dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 baya komik la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 682 sayfa uzunluğundaki gerekçeli karar açıklanmış. Hukuk profları okuyup yorumlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 682 sayfa dostoyevski olsa okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar