Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Aziz gene kıvırmış ya valla bu adam yüzünden maymun olan fanatik taraftara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aahahah dansoz.jpg zamanı gelmiş artık. konsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ahaha düşmanıma böyle başkan vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 https://p.twimg.com/AzMzyN4CUAA0XBa.jpg hadi bunu da çevirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fener orda 6 yerine mi yoksa R yerine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sence? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Açıkcası ben geri vitres pozisyonunda diye anlıyorum malum bu aralar baya bir geri geri fener ve aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Absolut said: Fener orda 6 yerine mi yoksa R yerine mi? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fizban said: Llama said: bizde göz yummuyoruz işte... çıkartın diyoz küme düşürün diyoruz ama sahaya yansımamış iştetaraftar bunu diyor da, kulupleriniz, yonetimleriniz adam olsun da bunu desin. @toggie, dedigi sey ortada iste; lige, havuza madem yakismiyoruz, madem pisiz, CI-KA-RIN. klubleriniz yönetimleriniz adam olsun da bunu desin diyorsunda, gs ünal aysal gereği yapılsın dediğinde ama "bilmem ne bekçiliği yapıyorlar ,durumdan faydalanmaya çalışıyorlar" diyenlerde sizsiniz. ünal aysalın sözlerini buraya dalga amaçlı postluyorsunuz,ateş üfleyerek sönmez miktirin gidin diyordu işte adam aylardır.şimdide CI-KA-RIN diyorsunuz, biraz gurur olsa bu geri vitesleri görmezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tarlaci aziz yine yapti yapacagini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aziz feneri çok seviyor. yapmışsam şikeyi fener için yaptım diyor baksanıza. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi o konu cok uzadı. takım ve beni ayıramazsınız diyor. sike yaptıgını itiraf etmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Etmesine gerek yok zaten. Kaç kişi çıkıp evet ben suçluyum derki? Şu anki yasal konumu suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 suclu değil abi!1, tahliye oldu adam. hüküm giymekle suçlu olmak aynı şey değil1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Yattığı süreye karşı tahliye olmadı mı? Veya beraattir benim bildiğim suçsuz haldeki kişiye yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 hayır o cumleyi cekip cıkardılar konusmanın icinden o yuzden diyorum. adam suclu zaten, hukum giydi ve hapse girecek. ama orada itiraf etmis gibi gosteriliyor hep, tek cumle cıkarıldıgı icin konusmadan. itiraf etse de kurtulsak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Zep said: klubleriniz yönetimleriniz adam olsun da bunu desin diyorsunda, gs ünal aysal gereği yapılsın dediğinde ama "bilmem ne bekçiliği yapıyorlar ,durumdan faydalanmaya çalışıyorlar" diyenlerde sizsiniz. ünal aysalın sözlerini buraya dalga amaçlı postluyorsunuz,ateş üfleyerek sönmez miktirin gidin diyordu işte adam aylardır.şimdide CI-KA-RIN diyorsunuz, biraz gurur olsa bu geri vitesleri görmezdik.ya iste 3-5 kez soyleyip susmakla olmuyor ki bu, sadri sener gibi ehe kupa ehe diye yalandan aglamakla da olmuyor, adam gibi rest cekeceklerdi. yanlis mi hatirliyorum, galatasaray yonetiminden biri gecenlerde demedi mi, avrupaya gidememe durumumuz olursa ortaligi ayaga kaldiririm diye ? avrupaya gidebilince, 'sikeci'yle beraber ayni ligde oynayip ustunden para kazanirken sorun yok, gidemeyince sorun var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 toggie said: hayır o cumleyi cekip cıkardılar konusmanın icinden o yuzden diyorum. adam suclu zaten, hukum giydi ve hapse girecek. ama orada itiraf etmis gibi gosteriliyor hep, tek cumle cıkarıldıgı icin konusmadan. itiraf etse de kurtulsak aslında.bir kisi anlamis en azindan be. o da bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fb'nin kume dusmesi gs'yi zarara ugratacagını mı zannediyosun gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 elbette. fb'nin ligde olmayisi bir kac sekilde sonuclanir. 1. havuz gelirlerini azaltir - digiturk iflas vs aciklar o parayi odemez. 2. havuz dagilir, her takim kendi yayinlarini pazarlar (gerci bu kisa vadede gs icin ELBETTE karli olur, fakat uzun vadede zarar eder). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 fener lig düşer ise ertesi sene kesin çıkacaktır. bir senede uzun vade sayılmaz. Sonuçta bir alt ligden fazla düşürme gelmez. Not: Zaten ne düşürmesi öyle birşey olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 cl ban gelecek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ligden düşürme yemezde gele CL ban olabilir belki ama artık geçti o riskte bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 souldarkorn said: fener lig düşer ise ertesi sene kesin çıkacaktır. bir senede uzun vade sayılmaz. Sonuçta bir alt ligden fazla düşürme gelmez. Not: Zaten ne düşürmesi öyle birşey olmaz :) hiç 1.lig izledin mi yada stadlarını gördün mü fenerbahçe küme düşerse kaç adamını elinde tutabilicek.. ben hemen ilk senede çıkıcağını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 o kadar mahkemeye filan gitmiş uefa didnt read lol demeyip okursa ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar