Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

Llama said:

bizde göz yummuyoruz işte... çıkartın diyoz küme düşürün diyoruz ama sahaya yansımamış işte
taraftar bunu diyor da, kulupleriniz, yonetimleriniz adam olsun da bunu desin.

@toggie, dedigi sey ortada iste; lige, havuza madem yakismiyoruz, madem pisiz, CI-KA-RIN.

klubleriniz yönetimleriniz adam olsun da bunu desin diyorsunda, gs ünal aysal gereği yapılsın dediğinde ama "bilmem ne bekçiliği yapıyorlar ,durumdan faydalanmaya çalışıyorlar" diyenlerde sizsiniz.

ünal aysalın sözlerini buraya dalga amaçlı postluyorsunuz,ateş üfleyerek sönmez miktirin gidin diyordu işte adam aylardır.şimdide CI-KA-RIN diyorsunuz, biraz gurur olsa bu geri vitesleri görmezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:
klubleriniz yönetimleriniz adam olsun da bunu desin diyorsunda, gs ünal aysal gereği yapılsın dediğinde ama "bilmem ne bekçiliği yapıyorlar ,durumdan faydalanmaya çalışıyorlar" diyenlerde sizsiniz.

ünal aysalın sözlerini buraya dalga amaçlı postluyorsunuz,ateş üfleyerek sönmez miktirin gidin diyordu işte adam aylardır.şimdide CI-KA-RIN diyorsunuz, biraz gurur olsa bu geri vitesleri görmezdik.
ya iste 3-5 kez soyleyip susmakla olmuyor ki bu, sadri sener gibi ehe kupa ehe diye yalandan aglamakla da olmuyor, adam gibi rest cekeceklerdi.

yanlis mi hatirliyorum, galatasaray yonetiminden biri gecenlerde demedi mi, avrupaya gidememe durumumuz olursa ortaligi ayaga kaldiririm diye ? avrupaya gidebilince, 'sikeci'yle beraber ayni ligde oynayip ustunden para kazanirken sorun yok, gidemeyince sorun var ama.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

fener lig düşer ise ertesi sene kesin çıkacaktır. bir senede uzun vade sayılmaz. Sonuçta bir alt ligden fazla düşürme gelmez.

Not: Zaten ne düşürmesi öyle birşey olmaz :)

hiç 1.lig izledin mi
yada stadlarını gördün mü
fenerbahçe küme düşerse kaç adamını elinde tutabilicek.. ben hemen ilk senede çıkıcağını düşünmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...