Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

adamlar anlayamıyor ki.madem bizim şike yaptığımızı düşünüyorsunuz çıkarın bizi havuzdan, bırakın bizden faydalanmayı diyor adam, bunu kulüpler birliğini toplayıp görüşmek istiyoruz diyor.adamlar bunu "ÇIKARIM HAVUZDAN BAK ONA GÖRE" diye anlıyor.kafalarına göre takılsınlar biz aziz yıldırımın orda ne demek istediğini gayette iyi biliyoruz ama fener düşmanları tabiki kabullenemedikleri gerçeği dile getirmek dahi istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

okudugunuzu anlama problemi sizde beyler. fanatiklik hasta etmis sizi, doktora gorunmenizde fayda var.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/69080/temizlenene-kadar-havuzdan-cikacagiz

iyi okuyun bakalım. CIKARIN mı demiş CIKARIZ mı.
aziz yildirim said:
Kendilerinin tertemiz, Fenerbahçe’nin ise kirlenmiş olduğunu söyleyenler, bundan sonra o temiz havuzlarının Fenerbahçe tarafından kirletilmesine göz yummamalıdırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

cımbızla laf cekmeyin diyordunuz gecenlerde, aynı acıklama icin hem de. ironik.

"Aziz Yıldırım" said:

"Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız"

"Aziz Yıldırım" said:

"Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız"

"Aziz Yıldırım" said:

"Havuz sistemi, Kulübümüz yönetimi tarafından gözden geçirilecektir."

"Aziz Yıldırım" said:

"Buradan tüm Fenerbahçelilere ilan ederim ki, Fenerbahçe için şahsen tarafımdan desteklenen havuz sistemi yine bizler tarafından en kısa zamanda sorgulanacak ve gereği tarafımızdan kararlılıkla yerine getirilecektir."

iyi eglenceler.
Sosyal ağlarda paylaş

"Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

adamın konu ile ilgili tam metni bu şekilde. Artık yorumsuz.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

"Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

adamın konu ile ilgili tam metni bu şekilde. Artık yorumsuz.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30050
said:
Yargıtay’dan karar çıktıktan sonra kararımızı vereceğiz. Eğer olumsuz bir karar çıkarsa ikinci seçenek var. Şahıslar ve kulüpler ayrılamaz. Ben eğer şike yaptıysam kendim için şike yapmadım Fenerbahçe için yapmışımdır. Yargıtay’ın kararına göre kongreden sizden destek isteyeceğim sizin kararınıza göre karar vereceğiz. Yanlış yapmışsak, biz o yanlışın içinden temizlenene kadar havuzun içinde değiliz.

ntvspor.net'teki ile fenerbahce.org'daki metin aynı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Başkanımızın açıklamalarında Fenerbahçe'nin havuz sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır. Açıklamalarda ısrarla ve önemle belirtilen husus, Fenerbahçe başkan ve yöneticilerinin adil yargılanma hakkına açıkça müdahale eden bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin yargılamayı etkileyen eylem ve beyanlardan kaçınmayarak Fenerbahçe'nin marka değerine zarar verme yönündeki eylemlerinin sonlandırılmasına yöneliktir. Açıklamalarda değinilen ana unsur, bu eylem ve tasarrufta bulunan kişi ve kurumların havuz sistemi içerisinde menfaat birliği yaptıkları Fenerbahçe'ye karşı oluşturdukları bu çelişki ve tutarsızlık içeren mevcut durumun bir an evvel giderilmesine yöneliktir.

Geri vites gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...