Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 demode said: Haberturk te mehmet baransu ogun altiparmak'i delirtti tekrarini izleyin derim baransu çok temiz trol ya, damaklık takan dededen ne istemiş onu bilmiyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ama cok iyi trolluyor , ogun delirdi cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yok mu bi yerlerde paylaşınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 zaaaaaaaaaaaa KAP'a yapılan açıklamada "Başkanımızın Aziz Yıldırım'ın açıklamalarında Fenerbahçe'nin havuz sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır" denildi. Çevir kazı yanmasın asdfgasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kfdlkjbdslkfgdgdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BAK ISTIFA EDERIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 onceki soylenenden farki yok ki. madem sike yaptik, bizi havuzdan cikarin / kume dusurun diyordu. biz bu havuzun kirlenmemesi icin gorusecegiz dediydi. e simdi de aksini soylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 adamlar anlayamıyor ki.madem bizim şike yaptığımızı düşünüyorsunuz çıkarın bizi havuzdan, bırakın bizden faydalanmayı diyor adam, bunu kulüpler birliğini toplayıp görüşmek istiyoruz diyor.adamlar bunu "ÇIKARIM HAVUZDAN BAK ONA GÖRE" diye anlıyor.kafalarına göre takılsınlar biz aziz yıldırımın orda ne demek istediğini gayette iyi biliyoruz ama fener düşmanları tabiki kabullenemedikleri gerçeği dile getirmek dahi istemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 okudugunuzuda anlamiyorsunuz sonra beyin hucreleri ile yorum yapinca hakaret etti oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oha aziz demedimi biz havuzdan çıkarız diye şimdi bunadamı kılıf uydurdunuz... yeminlen fener zekası diye bişey oluşmya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 okudugunuzu anlama problemi sizde beyler. fanatiklik hasta etmis sizi, doktora gorunmenizde fayda var. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/69080/temizlenene-kadar-havuzdan-cikacagiz iyi okuyun bakalım. CIKARIN mı demiş CIKARIZ mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ne savundunuz şu azizi yaa pes doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bak fizban vermis zaten bir kac post yukarida. fizban said: onceki soylenenden farki yok ki. madem sike yaptik, bizi havuzdan cikarin / kume dusurun diyordu. biz bu havuzun kirlenmemesi icin gorusecegiz dediydi. e simdi de aksini soylemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 toggie said: okudugunuzu anlama problemi sizde beyler. fanatiklik hasta etmis sizi, doktora gorunmenizde fayda var. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/69080/temizlenene-kadar-havuzdan-cikacagiz iyi okuyun bakalım. CIKARIN mı demiş CIKARIZ mı. aziz yildirim said: Kendilerinin tertemiz, Fenerbahçe’nin ise kirlenmiş olduğunu söyleyenler, bundan sonra o temiz havuzlarının Fenerbahçe tarafından kirletilmesine göz yummamalıdırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bizde göz yummuyoruz işte... çıkartın diyoz küme düşürün diyoruz ama sahaya yansımamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi milletin zekasına laf atana kadar bi kendinize bakın daha haberlerin tamamını okumaktan acizsiniz, haberlerin hitap ettiği mankafalar gibi manşetlere göre laf atıyorsunuz. şurda yok fblisiniz zaten böylesiniz şöylesiniz diye etmediğiniz hakaret kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 cımbızla laf cekmeyin diyordunuz gecenlerde, aynı acıklama icin hem de. ironik. "Aziz Yıldırım" said: "Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" "Aziz Yıldırım" said: "Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" "Aziz Yıldırım" said: "Havuz sistemi, Kulübümüz yönetimi tarafından gözden geçirilecektir." "Aziz Yıldırım" said: "Buradan tüm Fenerbahçelilere ilan ederim ki, Fenerbahçe için şahsen tarafımdan desteklenen havuz sistemi yine bizler tarafından en kısa zamanda sorgulanacak ve gereği tarafımızdan kararlılıkla yerine getirilecektir." iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu. adamın konu ile ilgili tam metni bu şekilde. Artık yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Llama said: bizde göz yummuyoruz işte... çıkartın diyoz küme düşürün diyoruz ama sahaya yansımamış iştetaraftar bunu diyor da, kulupleriniz, yonetimleriniz adam olsun da bunu desin. @toggie, dedigi sey ortada iste; lige, havuza madem yakismiyoruz, madem pisiz, CI-KA-RIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 nihat özdemir bile bu kadarını yapmazdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 valla ben oyle anlamıyorum nedense. yukarıda yazılanlar cok acık. adam "cıkacagız, cıkmamızı saglayacagız" diyor. siz nasıl oyle anlıyorsunuz bilemiyorum. gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 souldarkorn said: "Eğer biz bir yanlış yapmışsak, diğer kulüpler bu işin içinde olmamalıdır. Biz temizlenene kadar havuzdan çıkacağız. Eğer değilse o zaman ikinci madde ortaya çıkar. Ben şike yapmışsam Fenerbahçe için yaptım. Şikeden suçsuz olduğumuz anlaşılana kadar, Fenerbahçe'nin havuzda olmamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu. adamın konu ile ilgili tam metni bu şekilde. Artık yorumsuz.http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30050 said: Yargıtay’dan karar çıktıktan sonra kararımızı vereceğiz. Eğer olumsuz bir karar çıkarsa ikinci seçenek var. Şahıslar ve kulüpler ayrılamaz. Ben eğer şike yaptıysam kendim için şike yapmadım Fenerbahçe için yapmışımdır. Yargıtay’ın kararına göre kongreden sizden destek isteyeceğim sizin kararınıza göre karar vereceğiz. Yanlış yapmışsak, biz o yanlışın içinden temizlenene kadar havuzun içinde değiliz. ntvspor.net'teki ile fenerbahce.org'daki metin aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 said: Başkanımızın açıklamalarında Fenerbahçe'nin havuz sistemini tek taraflı olarak sona erdirme beyanı bulunmamaktadır. Açıklamalarda ısrarla ve önemle belirtilen husus, Fenerbahçe başkan ve yöneticilerinin adil yargılanma hakkına açıkça müdahale eden bazı kulüp başkan ve yöneticilerinin yargılamayı etkileyen eylem ve beyanlardan kaçınmayarak Fenerbahçe'nin marka değerine zarar verme yönündeki eylemlerinin sonlandırılmasına yöneliktir. Açıklamalarda değinilen ana unsur, bu eylem ve tasarrufta bulunan kişi ve kurumların havuz sistemi içerisinde menfaat birliği yaptıkları Fenerbahçe'ye karşı oluşturdukları bu çelişki ve tutarsızlık içeren mevcut durumun bir an evvel giderilmesine yöneliktir. Geri vites gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 clden elenince bide istifa kivirtmasi yapar tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar