BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Hayatımda okuduğum gerçekten en gerizekalı yazı ahahaha ertemşenerahdhasdhashd HAVUZ PROBLEMİ? Biliyorum , Hepiniz ve hepimiz, HAVUZ’cuyuz. Yüzeriz, Hem de nasıl . Klor Mlor farketmez, Hatta içimize işlemiştir. Ortaokul sonu, Lise başları. Başlar bizim problemli HAVUZ’lar… Soğuturcasına bedenimizi ,güzelim eğlenceden. Gözümüze gözümüze sokarlar, HAVUZ problemlerini. Problem olur tek eğlencemiz HAVUZ Olsun deriz En azından ben çok dedim. Problem de olsa iyidir HAVUZ , İyidir dedim. Ne sorulardı ama Kazık değil Ağaçtı ağaç ! Örnek mi? İşte o gereksiz ! HAVUZ problemlerinden biri : Bir musluk boş bir HAVUZ’u 12 saatte doldurmaktadır.Musluktan birim zamanda akan su miktarı %20 azaltılırsa,boş HAVUZ kaç saatte dolar? A) 15 B) 16 C) 17 D) 18 E) 20 Haydi bakalım Buyurun burdan yakalım… Hep boş bırakırdım, 2+2 ‘den başka Matematik sevmezdim ben. O ne öyle ? Hem HAVUZ’a gireceğim, Hem de HAVUZ’da psikopata mı bağlayacağım ! Çabuk yüz ulan, Çabuk !!! HAVUZ % 20 azalırsa ne yaparız? Böyle tatil mi olur? Böyle soru da olmaz? Matematik ve 5 yıldızlı otelin HAVUZ’u… Rahatsızlık bu olsa gerek ! Bir gün üşenmeden sordum Matematik hocama ; ‘Hocam tatili haram ettiniz daha şimdiden,ne HAVUZ’u,ne boşalması?’ Baktı yüzüme, öyle bir derin baktı ki , En derinden … Ve dedi ki bana ; ‘Güzel evladım HAVUZ problemi ileride senin iş hayatına da yansıyacak, İyi öğren iyi çalış…İşine yarayacak bir gün. Çıkar bir gün karşına’ Güldüm ona , Döndüm arkama, Unuttum HAVUZ öğütünü. Ya da unuttuğumu sandım... Unutmamışım Cafer hocam, Dün sana gülen ben, Şimdi kendime gülüyorum, Futbolumuza gülüyorum Bakarak aynaya aynaya … He unutmadan Cafer Hocam; Az önceki problemin cevabı; x-x.%20 = x- 20x/100 = x-x/5 = 4x/5 x litre akan bir musluk 12 saatte dolduruyorsa 4x/5 t saatte doldurur (TERS ORANTI) x.12 = 4x/5.t ve t= 15 saat Hocam, Cafer Hocam; Benim cevap tamam… Şimdi sıra bizim HAVUZ’da , Cevap bekliyorum hocam; Ne olacak bizim HAVUZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grand_master Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fener hakettiği cezayı almadıkça başkanından bile böyle demeçler duymanız normaldir. 1-Havuzdan çıkmalı. 2-Alt lige düşürülmeli, yerine alt ligden sıradaki takım alınmalı. 3-ŞL ve UEFA'dan en az 2 yıl men edilmeli, yerine sıradaki takım gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fenerbahçe bu saatten sonra benim gözümde telegolün futbol takımı şubesi ya. Atarlı Ergenler Spor olarak değiştirsinler hatta takımın ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ha bir de "sizi şu saatten sonra iplemiyoruz hacılar, takılın siz" şeklindeki açıklamadan sonra fenerbahçenin 50cm uzunluğunda cevap yazması çok dramatik sdfgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yapılan şikenin fenerbahçe için yapıldığını ve bu sebeple kurum ve kişilerin ayrılmaması gerektiğini ima eden bir başkan fenerin başında. daha neyi tartışıyoruz. ne yaparsa yapsın padişahım çok yaşa. bu mu fenerbahçe cumhuriyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ne zaman kesinleşiyor bu sonuçlar yani yargıtay falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 6 ay ile 1 sene arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Valla nasil bu kaniya varabildin anlamis degilim sanirim yapay beyin kullaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Absolut said: Ne zaman kesinleşiyor bu sonuçlar yani yargıtay falan? ha bide bu hakimin hiç bir davası şimdiye kadar ne insan hakları mahkemesinden nede yargıtaydan dönmüş... yaşayan efsane diyorlardı bu hakim için.. hukuk camıyasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Açıklamalar hep bu minvalde gidecek muhtemelen Fenerbahçe cephesinde. - Yapmadık, hükümlü olsak da dışardayız bak ZAA - Yaptıysak Fenerbahçe için yaptık (Alkışlayanlar var bunu evet) - Galatasaray, Denizlispor, Song, 21.45 - Havuz, yayın gelirleri - Alişan konseri Aziz Yıldırım, altını çizerek söylüyorum gerçekten haklı olsa ve büyük bir haksızlığa uğrasa, elinde de kanıtlar olsa ortalığı yıkardı, dağıtırdı ulan. Karşısında kimse de duramazdı, adam Metris'ten çıkarken çoğu optimistin beklentisi "Aziz Yıldırım işte şimdi konuşacak" idi. Adamın söyleyecek kendisini dipten yüzeye çıkarabilecek bir kozu olsa zaten 1 yıl boyunca yatarken ve sayısız mahkemede dile getirirdi. Yok ben okeye dönüyorum, dışarıda göreceksiniz diyorsa da kaç gün geçti üzerinden tahliyenin, kaç kez kurul toplandı, böyle saçma sapan tehditkar ve ipe sapa gelmez açıklamalardan fazlası olurdu elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 her iki kulübün açıklamlarını da yaz tatiline çıkmış liseli stajer ergenler yazdırıyorlar galiba hatta bir tanesi aziz yıldırımın metinlerini de yazıyor.. gerizekalılık had safhada her ,iki taraf da tükürdüğünü yalayacak siz burada lak lak etmiş olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 fb'nin yazıyı kesin ergenin biri yazıyor. her cümlenin sonuna ... koyuşundan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 gs açıklama yapınca tokat,şamar fener yapınca ergen hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Edit: Umut Sarıkaya'nın, ilişki bitiminde yazılan devasa boyuttaki mail şeklinde bir tespiti varmış, zannediyorum Galatasaray'dan gelen açıklama çok üzmüş Fenerbahçeli yöneticileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hee o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ahaha gsnin aciklamaya crit diyip fbninkine ergen demek nasil bi fanatizmdir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 "demişim ki" said: her iki kulübün açıklamlarını da yaz tatiline çıkmış liseli stajer ergenler yazdırıyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ama adamın kız arkadaşının mesajıyla aynıymış öyle deme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 3 satırlık açıklamaya 50 cm uzunluğunda imla hatalarıyla dolu, rage içinde yazılmış,tutarsız saçma sapan bir yazı var ortada. Evet konsept olarak çok benziyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 S-H said: gs açıklama yapınca tokat,şamar fener yapınca ergen hahaha kültür farkından hep ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 adnaenozturk paticik hesabi var .. birader yavas bu hizla rutbeli balonlu olacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Sen rütbeli troll olmuşsun bişey olmamış, ben balona rütbe alsam ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 tüüpçü TFF'den "havuz" açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF); futbola ve merkezi yayın sistemi dahil tüm yasal unsurlarına sahip çıkacağını belirtti 30/07/12 16:07 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF); futbola ve merkezi yayın sistemi dahil tüm yasal unsurlarına sahip çıkacağını belirtti Sonra Oku * * * * Gönder TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Türkiye Futbol Federasyonu, esasen naklen yayın sözleşmesini de ilgilendiren ve bazı kulüp yöneticilerinin futbola zarar verebilecek karşılıklı beyanları hakkında açıklama yapma gereğini duymuştur. Öncelikle şu gerçek net bir biçimde bilinmelidir: Mevzuat gereği, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki tüm futbol müsabakalarının televizyon, radyo, internet ve her türlü teknik cihaz ve benzeri araçlarla yayınlanması, iletilmesi, yayınların düzenlenmesi ve programlanması Türkiye Futbol Federasyonu'nun uhdesindedir. Türkiye Futbol Federasyonu, bu yetkisinin yüklediği görevi yerine getirmeyi kararlılıkla sürdürecektir. Futbol ailesinin, her şeyden önce huzura ihtiyacı ve sportif değerleri kamuoyuna yansıtma görevi bulunmaktadır. Bu, öfkenin, tepkinin, nefretin körüklenmesiyle değil, saygının, hoşgörünün, ortak bir sinerji oluşturmanın devreye girmesiyle sağlanacaktır. Sağduyuyla davranmak, duygusal çıkışlardan arınıp, ortak akılda buluşmak, futbolumuzun hak ettiği değerlerle buluşmasına yardımcı olacaktır. Değerli kulüp yöneticilerimizin, temsil ettikleri camiaların saygınlıklarına yakışır tutarlılık, ciddiyet ve olgunlukla davranmaları bu sürecin hızlanmasına kuşkusuz büyük katkı yapacaktır. Yönetimimizin futbola ve merkezi yayın sistemi dahil tüm yasal unsurlarına sonuna kadar sahip çıkacağından kimse şüphe duymamalıdır. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, Yasası ve Talimatlarından aldığı yetkilerini, futbola zarar verebilecek her türlü girişim karşısında kullanmanın da asli görevi olduğunun bilincinde davranacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Türkiye Futbol Federasyonu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 aman agar gel duvara toslama sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 MrBean said: 3 satırlık açıklamaya 50 cm uzunluğunda imla hatalarıyla dolu, rage içinde yazılmış,tutarsız saçma sapan bir yazı var ortada. Evet konsept olarak çok benziyorlar... metinde bahsedildiği gibi okuduğunu anlamayan andavallar var hala o yüzden uzun uzun açıklama yapmak zorunda kalmışlar. hala şike yaptıysak fenerbahçe için yaptık diye gezenler var. ayrıca 'bundan sonra da yazdıklarını okumuyorum cnm' diye açıklama yazmak gayet ergence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar