valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 'denizli'de bunlar prim gondermisler, bu belli yani acik yani' bu nasi bi laftir la ahaha. Adam 'bizi suclamalarinizin arkasinda hic bir belge dayanak yok hepsi iftira' diyor, geliyor belgesiz Galatasaray'a laf atiyor. Bu adam Fenerbahce'den cok Galatasaray diyor. Yazik hakikaten cok aciz. Mahkemedeki savunmalari da, cikisindan sonra ki ilk konusmasinda da hem kendi itibarini hem kulubun itibarini zedelemeye 5 paralik etmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hayır adamın dediğini istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. "bizim para gönderdiğimizi söylediler, 1 kuruş açık bulamadılar. onlarda iddia var, nereye gittiği belirsiz 1 milyon dolar var, fakat davayı düşürdüler." fenerbahçe'den çok galatasaray falan da demiyor. algıda seçicilik yapıp istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. hayır kafanızda yorumlayın, sakıncası yok da, ondan sonra gerçek sanıp onun üzerinden yorum yapmayın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 valequenta said: 'denizli'de bunlar prim gondermisler, bu belli yani acik yani' bu nasi bi laftir la ahaha. Adam 'bizi suclamalarinizin arkasinda hic bir belge dayanak yok hepsi iftira' diyor, geliyor belgesiz Galatasaray'a laf atiyor. Bu adam Fenerbahce'den cok Galatasaray diyor. Yazik hakikaten cok aciz. Mahkemedeki savunmalari da, cikisindan sonra ki ilk konusmasinda da hem kendi itibarini hem kulubun itibarini zedelemeye 5 paralik etmeye devam ediyor. kaybolan 1.5m dolar nerdeymis hala belli degil hoho :) bu arada az daha dua edin, yok uefa ceza verecek, yok men gelecek yok kume dusecek. biraz daha kasarsanız kemikte yagar gokten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 allahuekberciler, azizekbercilerden daha mantıklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 'denizli'de bunlar prim gondermisler, bu belli yani acik yani' direk quoteluyorum adami iste. Ayrica su an geri sarmaya usendim adam "song'u getirmisler gecen hafta herhalde makbuz ayarlacaklar diyor". Yakismiyor cidden komik duruma dusuyor, ben kendi kulubumun toplantisinda rakipi dillendiriyorsam surekli iyi ya da kotu, benim acizligimi gosterir acikca. Gayet net show yapiyor ayrica. "Ben yatarim kalkarim yine yatarim benim icin onemli degil" "Kisiler ve kurumlar ayrilamaz, sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim" Ne dedigini bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yeni süreç yeni başlık, buyrun arkadaşlar; Şike Soruşturması 7: Esaretin Bedeli ve Aziz'in Gazabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 16 sayfada başlık mı değişir ya. hem daha bitmedi mahkeme süreci. timsaha yatmışın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 'Turkiye Cumhuriyeti'nin polisi ayni zamanda Fenerbahce Cumhuriyeti'nin polisidir. Ayrimcilik olmaz' SAHdauhd bu adam kafayi yemis. Ya Bakirkoy ya Metris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi dillendirme filan diyorsunuzda, GS baskanıda TS baskanıda sagolsunlar bol bol dillendirdiler her yerde FB yi, bi sekilde nasıl kendımıze cıkar saglarıza dondu ama patladı işte ellerinde. GS ye bonusu sampiyonluk oldu, trabzonda 3un1ini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 denizli ile ilgili belge mi yok? başkanın yaptığı konuşmada kanıtları belgeleri sunuyor, belge ve kanıttan ne anladığınızı yazarsanız başkana iletirim ona göre konuşma yapsın. http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/aziz-yildirim-g-saray-prim-gondermisSXTVQ36346SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ben de sana gonderiyorum hemen bir notepad'den bi yazi, Alex'i suclicam. Sonra eger suclu bulunmazsa Alex, benim belgelerimi mahkemede isleme koymadilar dicem. ??!? hadi bi git kardes sizin kafaya ulasamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ADAM MAHMEKEMDE TANIKLIK YAPICAM DİYOR kafanız nasıl çalışıyor çok merak ediyorum ya hakkaten kumdan kale yapmak mı sanıyorsunuz siz bu işleri? sen yaz notepadde hadi koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 e senin kafan calisiyorsa sunlari anlat bana: http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Adnan_Polat_beraat_etti.htm?ArticleID=124258 http://haber.gazetevatan.com/ligde-kaldiniz-maci-artik-birakin/434788/5/Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aziz başkan sağolsun onlarında cevabını veriyor benim için bir az kafanı çalıştır dinle :) o koyduğum aynı vidyo içinde var sonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 tamam sen zorlama aziz basgan yapar herseyi. maskeler fora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mahkeme aklamadı mı adnanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 akladi da aziz ve askerleri aklamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aziz ve çetesi de, örgüt kurmuş sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bi de Fransa'ya gitmisler Song'u bizden once bulmak icin. eglendim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 önüne koydum linki bi zahmet et bak dinle eğer anlamıyorsan yapacak bir şeyim yok haklısın zorlamamalıyım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Şunlar da eksik kalmasın konu oraya gidiyor madem http://www.youtube.com/watch?v=jkP34Wnkpi4 http://www.youtube.com/watch?v=y4EzMPlD0T4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aziz romancı olsa iyi yazarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 he iste Aziz'de boyle. FB den cok GS den bahsediyor. Askerleri de oyle. asjdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ha gayret yagacak kemik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ama çok acınası yaa... Adam suçlu bulunmuş hüküm giymiş, yaptığı ilk konuşmada daha haalaa Denizli, teşvik bilmem ne galatasaraya yükleniyor. Zavallı duruma düşüyor artık ama. Bir de amigonun yazdığı mektubu belge olarak okuyor. Bu nedir allahaşkına. İlk günkü matık: biz belki yaptık ama o da yaptı... O benden çok yaptı... amaaaaannn. Suratım buruşmadan dinleyemiyorum bile artık. Koca koca adamlar tatar kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar