Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

'denizli'de bunlar prim gondermisler, bu belli yani acik yani'

bu nasi bi laftir la ahaha. Adam 'bizi suclamalarinizin arkasinda hic bir belge dayanak yok hepsi iftira' diyor, geliyor belgesiz Galatasaray'a laf atiyor. Bu adam Fenerbahce'den cok Galatasaray diyor. Yazik hakikaten cok aciz. Mahkemedeki savunmalari da, cikisindan sonra ki ilk konusmasinda da hem kendi itibarini hem kulubun itibarini zedelemeye 5 paralik etmeye devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır adamın dediğini istediğiniz gibi yorumluyorsunuz.

"bizim para gönderdiğimizi söylediler, 1 kuruş açık bulamadılar. onlarda iddia var, nereye gittiği belirsiz 1 milyon dolar var, fakat davayı düşürdüler."

fenerbahçe'den çok galatasaray falan da demiyor. algıda seçicilik yapıp istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. hayır kafanızda yorumlayın, sakıncası yok da, ondan sonra gerçek sanıp onun üzerinden yorum yapmayın bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

'denizli'de bunlar prim gondermisler, bu belli yani acik yani'

bu nasi bi laftir la ahaha. Adam 'bizi suclamalarinizin arkasinda hic bir belge dayanak yok hepsi iftira' diyor, geliyor belgesiz Galatasaray'a laf atiyor. Bu adam Fenerbahce'den cok Galatasaray diyor. Yazik hakikaten cok aciz. Mahkemedeki savunmalari da, cikisindan sonra ki ilk konusmasinda da hem kendi itibarini hem kulubun itibarini zedelemeye 5 paralik etmeye devam ediyor.

kaybolan 1.5m dolar nerdeymis hala belli degil hoho :)

bu arada az daha dua edin, yok uefa ceza verecek, yok men gelecek yok kume dusecek.

biraz daha kasarsanız kemikte yagar gokten.
Sosyal ağlarda paylaş

'denizli'de bunlar prim gondermisler, bu belli yani acik yani' direk quoteluyorum adami iste.

Ayrica su an geri sarmaya usendim adam "song'u getirmisler gecen hafta herhalde makbuz ayarlacaklar diyor". Yakismiyor cidden komik duruma dusuyor, ben kendi kulubumun toplantisinda rakipi dillendiriyorsam surekli iyi ya da kotu, benim acizligimi gosterir acikca.

Gayet net show yapiyor ayrica.
"Ben yatarim kalkarim yine yatarim benim icin onemli degil"
"Kisiler ve kurumlar ayrilamaz, sike yaptiysam Fenerbahce icin yaptim"

Ne dedigini bilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

denizli ile ilgili belge mi yok? başkanın yaptığı konuşmada kanıtları belgeleri sunuyor, belge ve kanıttan ne anladığınızı yazarsanız başkana iletirim ona göre konuşma yapsın.

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/aziz-yildirim-g-saray-prim-gondermisSXTVQ36346SXQ
Sosyal ağlarda paylaş

Ama çok acınası yaa...

Adam suçlu bulunmuş hüküm giymiş, yaptığı ilk konuşmada daha haalaa Denizli, teşvik bilmem ne galatasaraya yükleniyor. Zavallı duruma düşüyor artık ama. Bir de amigonun yazdığı mektubu belge olarak okuyor. Bu nedir allahaşkına.

İlk günkü matık: biz belki yaptık ama o da yaptı... O benden çok yaptı... amaaaaannn. Suratım buruşmadan dinleyemiyorum bile artık. Koca koca adamlar tatar kafasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...