LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Uzun zamandır kullandığım Logitech g9x elimi ciddi şekilde ağrıtıyor. Eskiden Microsoft Intelli 3.0 kullanıyordum. Ergonomisi mükemmeldi. Hurda olunca yenisi almak yerine logitech denedim. Genel olarak memnumum ama mouse'u kamyon direksiyonu gibi tuttuğum (Huun'a sorun anlatsın) için elimi çok ağrıtıyor. Şimdi problem piyasada Microsoft Intelli 3.0 olmaması. Ergonomisi Intelli ile neredeyse birebir aynı, kocaman ve iyi bir gamer mouse var mı bildiğiniz. Bu arada adam gibi mouse bulur bulmaz g9x'imi de satıyorum. Kutusu, aksesuarı her şeyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 g9 dan mambaya gectim 1.5 sendir falan baya iyi gerci g9 da agrıtmıyordu elimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bir süre öncesine kadar bende bana uygun mouse arayışı içerisindeydim. Açıkçası küçük mouse istemiyordum başlarda ancak tecrübe beni sonunda kinzu v2 pro'a getirdi ve kesinlikle çok memnunum. kinzu'da karar kılmadan önce şu mouseları denemiştim: logitech g9x - elime bir türlü oturmadı/alışamadım. Üzerine takılan zımbırtı, ıvır zıvır derken nefret ettirdi. logitech g700 - işte aradığım büyük mouse diyordum ki... aldıktan sonra aradığımın büyük bir mouse olmadığını anladım. Söylediğine büyük, avuç içini dolduracak mouse arıyorsan steelseries sensei ya da steelseries xai'e bakmanı öneririm. Küçük hafif dersen kinzu v2 kesinlikle harika. Steelseries ürünleri gerçekten çok kaliteli, reklamını yapmaya değer gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Fevzi abi bende; Steelseries Kinzu Pro v2, Razer Abyssus (Kullanılmış) Zowie Mico mouselar var. araştırıp seçebilirsin sana veririm istediğin bi tane olursa. Ben bi çok mouse denedim bana en uygun olanı Abyssus idi. Bu seçim tamamen kişiye göre değişiyor. Elini ağrıtıyorsa biraz daha küçük ve hafif bir mouse denemeni öneririm. Bu listedekilerin hepsi bu tipe uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abysus's benziyo intelli mouse'un sekli onu deniyebilirsin. intelli 3.0'dan sonra g9'ın kısı yüksek, eni geniş gelmiştir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 satayım olm mx-300'ü, canavar gibi hala, onun gibisi de gelmez. 2000 tl, o da dost işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dpi olayi cok farketiriyormu. bilgisizim. aydinlatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Zowie EC1 şekil olarak 3.0'la aynı sanırım. Ayrıca büyük mouse istiyorsan Razer Deathadder, Logitech G400 bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 1) http://www.oyunguru.com/index.php?site=forum&board=8 burada oluyor intelliler falan bi bakıver 2) xai kinzu sensei bunlar aynı serinin benzerleri en büyükleri sensei benim şu an kullandığım gayet hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dpi bi 1200 olması lazım. onun üstü öle aman mana fark etmiyo, ama altı fark ediyo. daha altında pixel atar oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 elinize uygun fareyi seçin beyler ilk kriteriniz mutlaka bu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben kinzu v2 kullanıorum cok hafif sade küçük ucuz gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ss sensei var bende. intelliye benziyomuş ergonomisi. xai de benziyo. deathadder de benziyor ona biraz. bu 3ü iyi gibi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 EVIL_DeaD said: elinize uygun fareyi seçin beyler ilk kriteriniz mutlaka bu olmalı. ss sensei den önce a4tech toplu mouse kullanıyordum :P 6 ay falan oluyor heralde buna geçeli topluyla geldim bu çağa kadar peh aynen dediğin gibi ele uysun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 tt-esports element güzel ya elimde de var hani :) http://forum.paticik.com/read.php?27,6318389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeeswaX Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 razer orochi satayım sana.140 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Razer Imperator 2012'yi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 sensei raw'ı nereden bulabiliriz tr de. ya da yurtdısından nereden soylenir. işe yaramayan ozellikleri kırpmıslar( en azından benim için ) SENSEI RAW ve SENSEI Karşılaştırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ben ankara kentpark/mediamark da sensei gordum ama raw dan emin deilim belki vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sensei RAW güzel olmuş.Bakalım ne zaman gelecek Türkiye'ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fevzi abi threadi açtın kayboldun ortadan ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bende sorayim burdan; lachesis, deathadder, spectre nasil bunlari kullanan var mi? spectre cacik gibi geldi. lachesis inde tuslari duz hic egim yok kullanimi zor olur gibi. deathadder daha mantikli geldi. soyle vatanda mediamarkta falanda yok ki gidip deniyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=360488 white-ra mouse yapmıs. al dene beğenirsen bizde alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 cok kucuk is yapmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 deathadderdan 1-2mm daha kücük, specter'dan baya daha büyük. lachesis ile az cok aynı (2 milim daha dar 2 milim daha yüksek), abyssus populer razer rts mouse'u su anda onunlada aynı. tabi, bu değerler tepe noktalarına göre, white-ranınki o dikdörtgenın icini cok daha fazla dolduruyo. razer alıcaksan herkez abyssus alıyo herhalde odur iyisi, ama bunun kücük olduğunu düşünüyosan, onlarda kücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar