Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni mouse ihtiyacı...

LombaK_Knight

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır kullandığım Logitech g9x elimi ciddi şekilde ağrıtıyor. Eskiden Microsoft Intelli 3.0 kullanıyordum. Ergonomisi mükemmeldi. Hurda olunca yenisi almak yerine logitech denedim. Genel olarak memnumum ama mouse'u kamyon direksiyonu gibi tuttuğum (Huun'a sorun anlatsın) için elimi çok ağrıtıyor.

Şimdi problem piyasada Microsoft Intelli 3.0 olmaması. Ergonomisi Intelli ile neredeyse birebir aynı, kocaman ve iyi bir gamer mouse var mı bildiğiniz.

Bu arada adam gibi mouse bulur bulmaz g9x'imi de satıyorum. Kutusu, aksesuarı her şeyi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir süre öncesine kadar bende bana uygun mouse arayışı içerisindeydim.

Açıkçası küçük mouse istemiyordum başlarda ancak tecrübe beni sonunda kinzu v2 pro'a getirdi ve kesinlikle çok memnunum.

kinzu'da karar kılmadan önce şu mouseları denemiştim:
logitech g9x - elime bir türlü oturmadı/alışamadım. Üzerine takılan zımbırtı, ıvır zıvır derken nefret ettirdi.
logitech g700 - işte aradığım büyük mouse diyordum ki... aldıktan sonra aradığımın büyük bir mouse olmadığını anladım.

Söylediğine büyük, avuç içini dolduracak mouse arıyorsan steelseries sensei ya da steelseries xai'e bakmanı öneririm.
Küçük hafif dersen kinzu v2 kesinlikle harika.

Steelseries ürünleri gerçekten çok kaliteli, reklamını yapmaya değer gördüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fevzi abi bende;
Steelseries Kinzu Pro v2,
Razer Abyssus (Kullanılmış)
Zowie Mico

mouselar var. araştırıp seçebilirsin sana veririm istediğin bi tane olursa.

Ben bi çok mouse denedim bana en uygun olanı Abyssus idi.
Bu seçim tamamen kişiye göre değişiyor.

Elini ağrıtıyorsa biraz daha küçük ve hafif bir mouse denemeni öneririm. Bu listedekilerin hepsi bu tipe uygun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
deathadderdan 1-2mm daha kücük, specter'dan baya daha büyük. lachesis ile az cok aynı (2 milim daha dar 2 milim daha yüksek), abyssus populer razer rts mouse'u su anda onunlada aynı.

tabi, bu değerler tepe noktalarına göre, white-ranınki o dikdörtgenın icini cok daha fazla dolduruyo.

razer alıcaksan herkez abyssus alıyo herhalde odur iyisi, ama bunun kücük olduğunu düşünüyosan, onlarda kücük.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...