Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Happy Birthday

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet niye uyumuyosunuz siz ya?
bak ben uyuyordum sizin mesajiniza uyandim.. :P
(uyku sersemiyim, kusura bakmayin sacmaliyorum! :PpP..)[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll
.ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı.

[Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 25 May 2003 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Harbiden ha insan bi uyur :D Eurovisionu seyredip sabahlamaz :D[hline]163960474[/b]

Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
--Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
--Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin...
--Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık!
--Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
Mesaj tarihi:
Oha... Dagger doğmuş mu? Ben onu scripting programme falan sanıyodum insanmış yani? :)
İyi doğdun Dagger!
:tebrikz:[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saolun dostlar!
karpuz zaten doum günüm değil programlanmamın yıl dönümü :)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus

[Bu mesaj Dagger tarafından 25 May 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Nice yıllara[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
Baba bence du doğumgünü olayını bööle kutlamak küsel ama buna biraz özen gösterilip ayrı bir bölüm yapılsa daha ii olur bence

nice mutlu yıllara Dagger[hline]Camelot Knight
Avalon
Mesaj tarihi:
ehe mumi ii hatırlattın
boş zamanım var nasılsa yaparım bişiler[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
  • Yeni Oluştur...