morte Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Ehehe kesin kitlenecek ama ben açim dedim İyi ki Doğdun dagger İyi ki warsin İyi ki Aramisdasin :)
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Su saatte kitlenirmi bak, kitlenmeden bende kutluyayim :))[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 millet niye uyumuyosunuz siz ya? bak ben uyuyordum sizin mesajiniza uyandim.. :P (uyku sersemiyim, kusura bakmayin sacmaliyorum! :PpP..)[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. [Bu mesaj ATOMKARINCA tarafından 25 May 2003 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Harbiden ha insan bi uyur :D Eurovisionu seyredip sabahlamaz :D[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Sphere bolumundeydi de o acidan oyle demisler, bir insanin yanlis yer oldugunu bile bile topic acmasi da ilginc tabii, tasidim ben de buraya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 mutlu yillar sana Dagger İyiki dogdun Happy Birthday doo youuuu ;)[hline]*arkanda*
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 iyike dogdun dagger :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Oha... Dagger doğmuş mu? Ben onu scripting programme falan sanıyodum insanmış yani? :) İyi doğdun Dagger! :tebrikz:[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 saolun dostlar! karpuz zaten doum günüm değil programlanmamın yıl dönümü :)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus [Bu mesaj Dagger tarafından 25 May 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Kedilerin mayısı insanların haziranıymış meer:) iyiki doğdun ozman tanımıom ama
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Nice yıllara[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 iyiki doğdun dagger :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Dagger iyi ki doğmuşsun geçen gün, kutlu mutlu olsun yeni yılın, kusura bakma. =]
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Baba bence du doğumgünü olayını bööle kutlamak küsel ama buna biraz özen gösterilip ayrı bir bölüm yapılsa daha ii olur bence nice mutlu yıllara Dagger[hline]Camelot Knight Avalon
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bir günlük gecikmemiz de olsa bu kutlamayacağımız anlamına gelmiyor nice yıllar işe yarayan bir script program olman dileğiyle iyi ki doğdun[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Nice Yıllara Dagger :) Yeni Paticik Magazinlerini bekliyoruz ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 iyiki dogdun dagger[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehe mumi ii hatırlattın boş zamanım var nasılsa yaparım bişiler[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus
Öne çıkan mesajlar