clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 1100tl. Gitarı birkaç tanıdık gitaristte görebilirsiniz,aynı model hatta aynı renk. Bakınız: Mor ve Ötesi "yaz yaz yaz" klibi,Hayko Cepkin'in gitaristi,Serdar Öztop ve birkaç isim daha...Bu gitaristlerin 2-3 gitarından biri bu gitarın aynısıdır.Akord kulakçıkları vintagedir... Yeni Endonezya veya China üretimi Epiphoneler gibi değildir Kore üretimidir,ağacı tamamen oturmuştur,oldukça dolgun,tok ve güçlü tonlara sahiptir.Üzerinde Seymour Duncan SH2N ve SH6B (380tl) manyetikler bulunmaktadır. Paraya ihtiyacım olduğu için ihtiyaçtan satıyorum. Gitarı gözü gibi bakan bir arkadaştan almıştım. Isteyen gelip deneyebilir evde. Ankaradayım. buda benim gitarın vidyosu http://www.youtube.com/watch?v=Cr1hGOZJwC4 Resimler alıntı değil, profesyonel çekim. Gitarı aldığım arkadaş çektirmiş zamanında. Resimler: 1 2 3 4 5 tel: 535 076 19 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bu 1 hafta için 1000 tl panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 hşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 boyası desertburst mu bunun? yoksa kırmızıda ışıktan mı öyle duryo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 5 tane resim + 1 tane vidyo koydum. Rengini anlamak icin yeterli bence artik ne deniyo fantastik sekilde bu renge bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 işte videoda desertburst gibi resimde daha kırmızı. limited olduğu için başkadır belki boyaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ışık ve photoshoptan dolayı öyle gözükmüş diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 vidyo ile resimlerin ortalamsını alın renkte. tam öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 wine red miş renk kodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ayırtıldı, pazar günü yolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar