Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 friend listimde olmayan yada ne bileyim benim belirlediğim yerler dışından gelen emailler gözükmesin istiyorum var mı böyle ücretli/ücretsiz bi program iş yerinde ipad gibi bişi kullanılıyor masanın üstünde uygundullar.com'dan yeni e-posta gözüküyor allah belalarını versin 15 tane siteleri var öyle sürekli uygndllar böyle buna benzer şeyler geliyor şifrede geliyor bide üyelik almışlar adıma ahahha hayır ne bileyim reklamdır/fw kurbanı gibi bişeydir dicem formel emailim sadece kurumsal bi kaç yere verdim nerden buluyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hangi os? ios ise bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 a5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 normal başka bişide olabilir bilgisayardan kurupta engellerim yani np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 anti spam ürünlerini kullanmıyo mu sizin şirket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar