Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terörist başı imralı' da değil mi?


cetoritto

Öne çıkan mesajlar

İddia ciddi. Önce Devlet Bahçeli MHP meclis grubu toplantısında hükümete sordu; "nerede terörist başı, İmralı'Da değil mi? Açıklayın."
Sonra Aydınlık gazetesi açıkladı:,"geçen sene Haziran'dan beri terörist başı sık sık MİT'in zırhlı helikopteri veya bir yat ile İmralı'dan alınıp MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi'ne götürülüyor. Burada kendisi ile çeşitli görüşmeler yapılıyor."
Şu an Bengü Türk televizyonunda da aynı konu konuşuluyor, Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı sorulan sorulara benzer düşüncelerle cevap verdi.
Şu soru soruluyor: daha önce terörist başının hücresi küçük diye ve duvar badanasını beğenmiyor diye pekakalı teröristler pek çok eylem ve gösteri yapmışlardı. Ama 10 ayı aşkın zamandır avukatları ile görüşmesine izin verilmediği halde ve hatta kardeşi ile bile görüşmediği halde (kardeşi imralıya gidiyor ama kendisi ile görüşmek istemediği söyleniyor, oysa ki o gün imralıda olmadığı iddia ediliyor)neden hiçbir protesto gösterisi ya da eylem yapmadıkları soruluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...