Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terörist başı imralı' da değil mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İddia ciddi. Önce Devlet Bahçeli MHP meclis grubu toplantısında hükümete sordu; "nerede terörist başı, İmralı'Da değil mi? Açıklayın."
Sonra Aydınlık gazetesi açıkladı:,"geçen sene Haziran'dan beri terörist başı sık sık MİT'in zırhlı helikopteri veya bir yat ile İmralı'dan alınıp MİT Bursa Bölge Başkanlığı Merkez Misafirhanesi'ne götürülüyor. Burada kendisi ile çeşitli görüşmeler yapılıyor."
Şu an Bengü Türk televizyonunda da aynı konu konuşuluyor, Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı sorulan sorulara benzer düşüncelerle cevap verdi.
Şu soru soruluyor: daha önce terörist başının hücresi küçük diye ve duvar badanasını beğenmiyor diye pekakalı teröristler pek çok eylem ve gösteri yapmışlardı. Ama 10 ayı aşkın zamandır avukatları ile görüşmesine izin verilmediği halde ve hatta kardeşi ile bile görüşmediği halde (kardeşi imralıya gidiyor ama kendisi ile görüşmek istemediği söyleniyor, oysa ki o gün imralıda olmadığı iddia ediliyor)neden hiçbir protesto gösterisi ya da eylem yapmadıkları soruluyor.
Mesaj tarihi:
oncekendimi said:

devlet eger faydalanacaksa apo dan alsin brezilyaya rio karnavalina gotusun ,buradaki problem nedir?

Şehit sayısından sen hesap et artık problemi. Çok iyi faydalanıyor devlet sıkıntı yok, devam .
Mesaj tarihi:
kanunlar kişiye göre işletilmez böylesine esnetilip yalama edilmez. bilmem kaç kere ağırlaştırılmış müebbet verilmiş mahkumu çıkarıp misafirhanelerde ağırlayamazsın.
faydalanacaksan başka bir şekilde faydalanma yolunu bul. illa çıkarıp tatil yaptırır gibi gezdirmek zorunda değilsin.
Mesaj tarihi:
Avukatlarıyla, ailesiyle görüştürülünce 'yok apo çok rahat, oturduğu yerden pkk yı yönetiyor' diyenler, görüşme yaptırılmadığı zaman, niye 'noluyo lan neden ailesiyle görüştürülmüyor, kesin apoya küçük sürprizler yapılıyor' moduna giriyor anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
bence en buyuk suc mhp dsp koalisyonunda asilmamasiydi,simdide cikip hangi yuzle soruyor mhp anlsmiyorum.

ben tayyibin yerinde olsam mhp liderine apoya plaj yaptik sahin k ile film ceviriyot derim.

aydinliga da tayyiple aponun birbirine gul uzatan resmini yollardim
Mesaj tarihi:
ya bursada iskender yedirip geri götürüyolardır ne var bunda. şimdi götürsen orda soğuyacak sıcak sıcak yemek varken neden işkence etsinler adama
  • Yeni Oluştur...