sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 2010'da parlamıştı bu herif. ilk parladığından beri devamlı kendisini yere attığı için inanılmaz gıcıktım. adam 3 yıldır her fırsatta kendini belli ediyor yani. öyle böyle bir .... (insert küfür) değil adam.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 torres sadece gol atmayı değil nasıl sevinceğinide unutmuş asdfn
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Luis Suarez @luis16suarez 2h 2/2 ...to the Hillsborough Family Support Group for the inconvenience I have created to the Liverpool fans and to Ivanovic. Expand Luis Suarez @luis16suarez 2h 1/2 For my unacceptable behaviour yesterday the club has fined me today, I have asked the club to donate the money to... Expand Luis Suarez @luis16suarez 14h I've just spoken to Ivanovic on the phone and I could apologise directly to him. Thanks for accepting. Expand Luis Suarez @luis16suarez 16h I'm sad for what happened this afternoon, I apologize Ivanovic and all football world for my inexcusable behaviour. I'm so sorry about it!!
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 güzel pr denemesi. benim gözümde emre belözoğlu'ndan daha aşağıda valla. en azından emre'nin hırslanıp anlık hareket yaptığı belli. suarez'in yaptığı herşey sinsice, maçı kazanmaya odaklı.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Götze > Bayern 37 milyon euro, sözleşmesinde yazın geçerli olacak serbest kalır maddesi varmış. Bayern ikna etmiş. Arsenal 40 milyon euro teklif etmişti Dortmund kabul etmemişti. En büyük rakibine en büyük kozlarından birini kaptırırsa GG...
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 zaten dortmuntun işi zordu bayerndeki kadro gerçekten iyi hele neur, götze gibi genç kilit adamları aldılarmı şu anki barça real seviyesinin üstüne çıkarlar.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mandzukic'i de biz alsak madem Bayern'den. Ucuza birakirlar belki.
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Götze fazla ağır hamle olur ya, ayıp lan resmen. Bu sene zaten gene rekabeti bitirmeye başlamışlardı. Almanya'yı geçtim, Avrupa'yı domine edecekler iyice bu gidişle. Tam CL'de falan da yardırmaya başlamışken patlamaz umarım Dortmund. Bu zamana kadar giden Kagawa gibi adamların yerini doldurdular ama Lewandowski'nin falan da gideceği konuşuluyo. Bu ikisi de giderse doğrulmaları zor olur bence.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bayern'in olayi bu zaten yillardir yapiyorlar yeni mi farkettiniz. Ihtiyaclari olsun olmasin ligin parlayan oyuncularini aliyorlar.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 robben kesin gidici anlaşılan.yakında spor gazetelerimizin manşetlerini süslemeye başlar.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Gareth Bale ve Neymar. Başka hiç bir şeyi merak etmiyorum.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Bale Real'e, Coentrao GS ye gitse ne güzel olur aslinda.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Jürgen Klopp: "Götze, favorisi Guardiola ile çalışmak için buradan ayrıldı. Boyumu 15 santim kısaltıp, İspanyolca konuşamam."
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ya dortmundda bir bayern değil hem almanya için hem bayern için çok iyi bir transfer oldu bence.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Marko marin vardı o ne oldu ya bir diğer germen wonderkid, chelseade kayboldu gitti heralde.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 PSG'nin de Cavani ile anlaştığı hem İtalyan hemde Fransız medyalarında konuşulmaya başlanmış. Yalnız Napoli ile görüşme yok, Cavani ile sadece prensipte anlaşıldı deniyor. Cavani'nin serbest kalma maddesi 63 milyon euromuş.
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 arablar ruslar içine ettiler liglerin tebrikler. Fransa'da bir takıma hem ibra hem cavani çok fazla
Tori Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ya 3lü girsinler. Benzema malı psgye gitsin fransız işte, cavani de real madride gitsin ispanyolcası ana dili değil mi zaten. Mis.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 cavani-ibra-lavezzi ajshfsd ileri 3 lüye bak
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ne kadar doğru bilmiyorum ama Real Madrid Bale için 45 m sterlin + higuain + di maria teklifine hazırlanıyormuş. Haftasonu Bale'nin bonservisini 100 m olarak açıkladı bizimkiler. Bale'yi satan klubü satar. net.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Teklif de cok iyiymis ama ya. Ben olsam satardim.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 gotze'yi ben olsam kadro disi birakirim bu aksam.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 satmak durumundalar. bi oyuncuyu en yuksek teklifte satmazsan sonraki sezon daha kotu oynar ve daha dusuge satarsin. bkz modric.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 45m'e satıldı modric ve son sezonunda en büyük katkısını yaptı. Bu sene 4. olursa Spurs seneye ŞL için ön eleme oynayacak. Gidersek iş yapar. Böyle de bakmak lazım. Bale takımdan ayrılırsa baya geriler Spurs. RM'ye giderse de yuh yani. :) Ronaldo & Bale. Manu'ya Giggs'in yerine giderse ne olur bilinmez :)
Öne çıkan mesajlar