Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ankarada şu adrese yakın olan varmı? Ziyabey Cad. 1413 Sok. 4/A BALGAT
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 olan varsa lütfen pm atarsa bana sevinirim bi konu varda.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 adres verilmiş, hem de ankarada. nerde sarı şahinler??
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bu arada az çok biliyorum oraları, var mı yardımcı olabileceğim bi şey?
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ziya Bey le Ceyhun Atuf Kansu caddeslerinin bitişitiği yerdeki okullarda sınavı vardır kesin. Bildim mi?
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 kelebegi alip gelirim bana da cok uzak degil
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 pascalnouman said: kelebegi alip gelirim bana da cok uzak degil aynen hadi kavgaya
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Kavga varsa bizim inşaattan ameleleri de toplayayım geleyim
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Abi 2 3 haftadir kingston marka ddr3 ram ariyordum laptop icin benimdeolmali.com diye bir sitede bulabildim. Ben vatan exa gittigidiyor tarzinda kendini kanitlamis guvenilirligi olan sitelerden baska alisveris yapmam acil gerektigi icin arastiripta bir tek burada bulabildigim icin satin aldim. Kac gundur urun ne kargoya verildi ne baska bisey adamlarin telefonunu ariyorum acan yok bazen denk geliyor birisi aciyor bakiyo kayitlara yada artik neye bakiyorsa kingston marka ram referans kodu su diyor istanbuldan cikacak urun daha kargoya verilmemis dedi kapatti o gun bu gundur hic bir sekilde telefona bakan birisi olmadi ayfatech.com diyede bir site var orada yazan numarada ayni ayfa bilgisayar diye ayri bir site var orada yazan numara surekli mesgul caliyor 7/24 mesgul. Orada oyle bir mekan varmi yokmu ondan bile suphe duymaya basladim.
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Zaaaaaaa. Kaziklanmissin zaaaaaaa
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi ben parasında değilim. bende para çok. koymaz bana yani ama laptop ramsiz yatıyo o koyuyo bana. nabim gidip sıfırdan laptopmu alim bunumu istiyo millet benden
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://i.imgur.com/RBesj.jpg Öyle bi yer var. Kendim gidemedim ama birini yolladım, pek çalışılan bi yere benzemiyor bilgisini aldım. Kazıklanma ihtimalin var hala bence.
Öne çıkan mesajlar