Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağzımın içinde aftımsı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3-4 gündür bundan çekiyorum, andorex diye bişi aldım fısfıs o çok rahatlatıo ama ne sıklıkta kullanmam gerektiğini bilmiyorum.

günde 5 kere falan kullansam bişi olur mu ki?

napmam lazım patiler çok çekiorm bu kocaman afttan ( dudakta )
Mesaj tarihi:
"eğer pyralvex almaya karar verirsen içinden çıkan çubuğu kullanma onun yerine kulak çubuğuyla sür yoksa aynı mikropları boşu boşuna tekrar ilacın içine sokarsın . neticede ilaç o bakterileri yok edecektir ama yine de daha steril olan kulak çubuğunu kullanmanı öneririm.
"

gibi bişi okudum, dasaa bu senin dediğin pyralvex mi
Mesaj tarihi:
ben cocuklugumdan beri bu aft denen lanetle ugrasiyorum ortalama genelde bezelye tanesi buyuklugunde oluyor, bu yaziyi bile yazarken dudagimin ic kisminda cok sukur iylesmekte olan 2 tane aft var, o kadar ilac denedim gargara, solusyon vs.. sanirim en etkilisi oral medic resmen muhurluyor, doktora soyledigimde kan testi falan yapilmasi gerek dedi; sorunun bulunmasi icin ama usenmistim acikcasi.
Mesaj tarihi:
Valla aktif olarak bu aft cikarken, kan bagisi yaptim, ameliyat oldum vs.. benim ki biraz hassas durum genelde dis fircalarken cikiyor, ozellikle bu bol kopuklu dis macunlari cok etki ediyormus, o yuzden onarma/koruma tarzi macunlari tavsiye ediyorum. Efsane can yakar ama cok keskin bir ilac bence Oral Medic.
Mesaj tarihi:
B vitamini al. Benexol-B12 gibi Apikobal gibi. Bir süre günde 1 kere al. İyi gelecektir.

Ailenizin eczacısı.

Edik : Sigarayı yakın zamanda mı bıraktın diye de ayrıca sorayım.
Mesaj tarihi:
acıyı en güzel kloroben gargara alıyo iyileşme sürecini hızlandırmak istiyosan kenacort-a üstüne sürünce aft hava alamadığı için kuruyo.. aft prof'u olarak konuşuyorum
  • Yeni Oluştur...