Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 3-4 gündür bundan çekiyorum, andorex diye bişi aldım fısfıs o çok rahatlatıo ama ne sıklıkta kullanmam gerektiğini bilmiyorum. günde 5 kere falan kullansam bişi olur mu ki? napmam lazım patiler çok çekiorm bu kocaman afttan ( dudakta ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 aft için kulakçöpü gibi ilaçlar var. aftadur, aftason gibi adları var. onlar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ne yaparsan yap 1 haftada geçecek, tuzlu sarımsak bas oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 karbonat bas üzerine. yakar eder ama uyuşturur acısı diner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ketakort die bişe dedi şimdi arkadaşım krem tam bulamadım adını bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hmm kenacort mus http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kenacort+a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Heh bu lanet şey benim dilimde çıkmıştı. Hatırlamak bile acı verici. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Gargara yapilan bi ilaci vardi baya cabuk sonmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 boşver abi onları sen. git eczaneye, kulak çöpü biçiminde aft ilacı varmış de. al uygula geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gidiyorum hadi bakayım, ikisinide alırım ommadı kafayı yicem yae :/ kulak çopu gıbı kullanılan aft ılacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ortaokul, lise döneminde paso çıkardı bu lanet şeyler öyleki acıdan konuşamadığım olurdu, milletin bel altı esprilerini tahmin edersiniz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 "eğer pyralvex almaya karar verirsen içinden çıkan çubuğu kullanma onun yerine kulak çubuğuyla sür yoksa aynı mikropları boşu boşuna tekrar ilacın içine sokarsın . neticede ilaç o bakterileri yok edecektir ama yine de daha steril olan kulak çubuğunu kullanmanı öneririm. " gibi bişi okudum, dasaa bu senin dediğin pyralvex mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 aftadur, aftason gibi bi adı var. pyralalalalbunualal gibi bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 pyralvex o ilaç cok saglam yakar dayanabilirsen tahta kaşık ısıtıp ta basabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben cocuklugumdan beri bu aft denen lanetle ugrasiyorum ortalama genelde bezelye tanesi buyuklugunde oluyor, bu yaziyi bile yazarken dudagimin ic kisminda cok sukur iylesmekte olan 2 tane aft var, o kadar ilac denedim gargara, solusyon vs.. sanirim en etkilisi oral medic resmen muhurluyor, doktora soyledigimde kan testi falan yapilmasi gerek dedi; sorunun bulunmasi icin ama usenmistim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hah bu da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Abi sık tekrarlayanlar frengi belirtisi ha. :D Sen bi ürolojiye neyin görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bulduım kullandım hatat oralmedic ama 3 tane çöp var işte kırıp kullanıosun baya yaktı 1 kerekte gecırcek dedı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oha iyi geldi lan resmen, baya bi rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Valla aktif olarak bu aft cikarken, kan bagisi yaptim, ameliyat oldum vs.. benim ki biraz hassas durum genelde dis fircalarken cikiyor, ozellikle bu bol kopuklu dis macunlari cok etki ediyormus, o yuzden onarma/koruma tarzi macunlari tavsiye ediyorum. Efsane can yakar ama cok keskin bir ilac bence Oral Medic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 "aftımsı" yı atmıksı okudum ne çıktı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 B vitamini al. Benexol-B12 gibi Apikobal gibi. Bir süre günde 1 kere al. İyi gelecektir. Ailenizin eczacısı. Edik : Sigarayı yakın zamanda mı bıraktın diye de ayrıca sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 VÜRÜS girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tam olarak ne oluyor? şimdi googlelayıp görselle karşılaşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 acıyı en güzel kloroben gargara alıyo iyileşme sürecini hızlandırmak istiyosan kenacort-a üstüne sürünce aft hava alamadığı için kuruyo.. aft prof'u olarak konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar