fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 milliyetçinin dinsizine ulusalcı diyoz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ateyist milliyetçi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Nasyonel Sosyalist diyorsun yani Ardeth. Nasyonel Sosyalizm yada bu yeni çıkan "Ulusalcılık" ile Atatürkçülüğün ve bir diğer terim Kemalizm'in bağlantısı/ilişkisi nedir sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 mesela ülkedeki eğitim ve bilimin sorunlarını eleştiren bir yürüyüşe gitmiştim ve yürüyüşte en çok atılan sloganlardan biri "ATATÜRKÜN ASKERLERİYİZ" idi bu arkadaşlar ulusalcıydı, bilim ve eğitim sorununu bile militarist bir yaklaşımla çözebileceklerine inanıyorlardı sdfdsf Bu bağlamda Tor ulusalcı diyebiliriz çünkü bütün sorunları çekici ile çözüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fede said: milliyetçinin dinsizine ulusalcı diyoz işte Sol görüşde var diyor Ardeth içinde. Sadece ateist milliyetçi değil. Atsızcı reyizlerde var dinsiz milliyetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hamsilipilav said: Nasyonel Sosyalist diyorsun yani Ardeth. Nasyonel Sosyalizm yada bu yeni çıkan "Ulusalcılık" ile Atatürkçülüğün ve bir diğer terim Kemalizm'in bağlantısı/ilişkisi nedir sence? direk bir ilişkisi var mı bilemem kesişim kümesi var ama yani her ikisinden olan insanlar da var. ama biri diğerini tetikliyor mu veya aralarında organik bir bağ var mı bilmiyorum onu daha bilgili insanlara sor :p Belki Atatürkçüler ya da Kemalistler, diğer pek çok politik görüşte olduğu gibi, kendi aralarında kanatlara bölünüyorlardır bunlardan biri de ulusalcı kanattır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hamsilipilav said: fede said: milliyetçinin dinsizine ulusalcı diyoz işte Sol görüşde var diyor Ardeth içinde. Sadece ateist milliyetçi değil. Atsızcı reyizlerde var dinsiz milliyetçi. göktengriye inanıyo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ardeth said: Bu bağlamda Tor ulusalcı diyebiliriz çünkü bütün sorunları çekici ile çözüyor Bütün şüphelerim yokoldu, kesinlikle en mantıklısının Ulusalcılık olduğuna bir kere daha kanaar getirdim. Başa geçince beyinlerde yıldırımlar çaktıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar