Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ben de bu filmde grego kadar olmasa da bi şapşallık yaptım onu anlatayım. brusun gençliğini josef gordon'un oynadığını filmin %35-40'larında falan anladım. diyorum adam ne kadar benziyor brus'a iyi bulmuşlar hiç de tanımadığım biri. haa diyorum josefe benziyo vücudu fln minyon böyle. imdb'den baktım sonra (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 oha ben filmi direk "mmmh bu bunun gençliğini oynuyor, time travel'lı bruslu film" diye indirmiştim. sen nasıl başardın o bilgiden kaçmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 hayır brusun gençliği olduğunu anlamamak değil benimki, gençliğini oynayanın josef olduğunu anlamadım. öyle tanınmamış bir adam fln sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 square izliyorum şimdi hepsine lanet ettim, bruce a da lanet olsun joseph e de, bu ne pis filmdir mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 tek oturuşta bitmez o film zorlama ben dizi gibi 3-4 seferde bitirebildim. çok güzel film de akıcılık yönü zayıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Black-ice said: hayır brusun gençliği olduğunu anlamamak değil benimki, gençliğini oynayanın josef olduğunu anlamadım. öyle tanınmamış bir adam fln sandım. haaaaaaaaaaaaaaaaa (minik bi tirbüşon haaaa'sı koyacaktım da bulamadım youtube'da) ben de diyorum sarhoş mu izledi naptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 vurdunuz o kadar da benim anlattığım gibi olsa film daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar