GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hoca efendileri söyledi ya henüz gelmeyi düşünmüyorum diye, ortam uygun değilmiş ortamı hazırlıyorlar yakında etek boyu da hesaplanır bu ülkede, ama biz sadece forumlarda tepki gösteririz (kendimide katıyorum tepkisizlere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 istemezükçüler gelmiş. he şeriat geliyor kaç lan kaç. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şeriat bu sefer geldi lan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 it kopuğun sokakta içip sokak köpeği gibi sağa sola işemesi sabaha kadar insanları uyutmaması engelleniyor ne biçim ülke lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 2008 haberi. http://bianet.org/bianet/bianet/104867-akpnin-icki-dusmanliginin-boyutlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şeriat geliyor diye kara propaganda yapan kemalist-ulusalcı sol.org un haberini ciddiye alıyorum demeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lan memlekette içki ile ilgili mekanlara baskı yapılmıyo olsa neyse de neyin kafasındasınız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: it kopuğun sokakta içip sokak köpeği gibi sağa sola işemesi sabaha kadar insanları uyutmaması engelleniyor ne biçim ülke lan burası it kopuk babandır desem şimdi ikimizde tanımadığımız insanlar hakkında hükme varacak oluruz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskek geçen gün ülke batsa skimde olmaz hatta abd mandasına girsek daha çok para gelir, ben cebimdeki paraya bakarım diyen bi adam. throine ise anıtkabiri sevmeyen, çanakkale destanını 'kandırmaca' olarak gören bi adam. pek lafları ciddiye alınacak kişiler değiller bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben de sevmiyorum olm milletin öyle dışarı işemesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 içki içen adam it kopuktur anlayışı daha bitmedi mi yav bunun yerine faşizan düşünceli insanları yetiştirenler it kopuktur anlayışının yerleşmesi gerekmez miydi yıl 2012 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 it kopuk rezalet çıkarıyorsa tespit edilir cezası verilir. Bazı yerler sokakta içemeye uygundur bazı yerler değildir. Şehrin içinde insanların dibinde içmeye ben de karşıyım ancak heryer alkol yasak olmamalı kesinlikle, insanlar gidip illa mekanda veya evde içmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 başbakan çıktı dindar nesil yetiştiricem, tek millet-tek din diyor bunlarda o lafların pratiğe dökülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 taşkınlık çıkıyor diye önlem almak yerine ki sivil polislerin varlığı ve para cezalarıyla çok mümkün alkole ve hatta kule dibinde oturup muhabbet etmeyi yasaklamak belli bir amaca hizmet eder o amaç da huzur değil başka bişeydir birazcık kültürü azcık da zekası olan insanların bunu ayıkması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: sipeyskeyk said: it kopuğun sokakta içip sokak köpeği gibi sağa sola işemesi sabaha kadar insanları uyutmaması engelleniyor ne biçim ülke lan burası it kopuk babandır desem şimdi ikimizde tanımadığımız insanlar hakkında hükme varacak oluruz di mi Benim babam sokakta amele gibi içip sağa sola işeyip milletin uykusunun içine etmiyor. Bir gün ederse babama it kopuk diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tören gibi içip etrafamı işiyorlar nasıl bi kara propaganda bu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 galatada uyuyan kim var 7/24 açık esnaf,esnafın haricinde bir de kerhane var pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Teodor said: sipeyskek geçen gün ülke batsa skimde olmaz hatta abd mandasına girsek daha çok para gelir, ben cebimdeki paraya bakarım diyen bi adam. throine ise anıtkabiri sevmeyen, çanakkale destanını 'kandırmaca' olarak gören bi adam. pek lafları ciddiye alınacak kişiler değiller bu yüzden. ABD mandasında değil miyiz şuan sence? : ) Sana da parana bakmanı tavsiye ederim. Hayata 1 kez geliyoruz, suriye sınırında amacı belli olmayan bir savaşta can vermek istiyor olabilirsiniz. Ben istemiyorum arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben bunu aksam haberlerinde izledim. saga sola isiyomus insanlar. ordaki esnaf polisi cagirmis. once banklari kaldirtmislar, sonra da orayi kordona almis kapatmislar. bir de gecen seneden goruntu gosterdi, gecen sene de cok gurultu oluyo diye gelmis polis almis insanlari goturmus. 1.insanlar icmeyi bilse bu olmiycak demek ki. 2.polisin/belediyenin yapmasi gereken de orayi kapatmak degil, orda icenleri guzel bi sekilde uyarmak onceden. olmuyosa problem cikaranlari goturmek. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk dediklerinin elle tutulur bir yanı yok ağzından salyalar saçarak ona buna kızan yobaz amcalara benziyosun sen de bunun gibisin: http://inciswf.com/filmeeeim.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sipeyskeyk said: şeriat bu sefer geldi lan galiba Ned Stark'la konuştum haberler iyi. Bu kış getirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dışarıda içen biri olarak sokak ortasında,ulu orta içilmesine ben de karşıyım. burada hepimiz 20-30 yaş skalasındayız, bizim için sorun değil ama karısıyla çocuğuyla dolaşanlar için sıkıntı. ha bu demek değil ki dışarıda içmeyi hepten yasaklayalım. eğlence mekanlarının oldugu yerlerde, ailelerin gitmediği parklarda, meralarda fln içen içsin,kuledibi de bunlara dahil. ama gidip de mahalle arasında sokak ortasına çöküp de içmesinler bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Teodor said: throine ise anıtkabiri sevmeyen taştan binanın nesini seveyim abi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yav said: sipeyskeyk dediklerinin elle tutulur bir yanı yok ağzından salyalar saçarak ona buna kızan yobaz amcalara benziyosun sen de bunun gibisin: http://inciswf.com/filmeeeim.swf Abicim atıp tutmuyorum. Ben de gördüm Galata'nın halini, kendi gözlerimle. Bak sana bir hikaye anlatayım. CHP'li İzmir'in CHP'li Karşıyaka'sının Bostanlı semtinde oturuyorum. Bizim sokak en popüler sokaktı zamanında. Publar, restoranlar, karaoke barlar falan filan. 4-5'e kadar açıktı hep. Sürekli kavga çıkıyordu, taşkınlık yapılıyordu. Her gece polis geliyordu sokağa mutlaka. Ben bir genç olarak çok memnundum, sonra CHP'li Karşıyaka belediyesi bir karar aldı. BÜTÜN İÇKİLİ İÇKİSİZ MEKANLAR 12 DE KAPANACAK diye. Bunu AKP yapınca ŞERİYAAAAAAAAAAAAAAT oluyor. CHP'li belediye yapınca mahallenin huzurunu düşünüyolar ne iyiler oluyor. İnsanların yaşadığı yerlerde böyle taşkınlıklara müsade edilmemeli. Gitsin tenha parklarda, boğazda orada burada içsin adam. İçki yasağı savunmuyoruz burada. Salak salak tepkiler vermeyin bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 binalar gayet sevilir. mesela çok sevdiğim binalar arasında frank lloyd wright'ın fallingwater'ı yer alır. ama anıtkabir için akropolis burası başka yapacak bir şeymi bulamamışlar diye aptalca bir eleştiri getirilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar