Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 portre cekicen insan a80mm veya üstü bir lens lazım bence bı kez onu söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi apsc sensorde 50mm zaten o değerlere karşılık geliyor. canon tarafında 50mm f1.8 lens 250tl sıfırı. ikinci el 550d yi de kaça bulursun bilmiyorum ama 1000 lira civarlarında bulunabilir galiba body olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 başlangıç için şunu http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-eos-550d-18-135mm-eos-550d-%2818-135-mm-lens%29-kit-18-mp-3-lcd--slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=48779 alıyorum. tabi 550d değil bunu al dediğiniz varsa onada bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 biraz bekleyip pentax k-30 alırsan hayatının makinesini almış olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 moriQ said: başlangıç için şunu http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-eos-550d-18-135mm-eos-550d-%2818-135-mm-lens%29-kit-18-mp-3-lcd--slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=48779 alıyorum. tabi 550d değil bunu al dediğiniz varsa onada bakayım. güzel tercih. 18-135 lens te başlangıc için iyi. hem tele hem geniş açı ihtiyacını giderir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aldım bugün. kurcalayıp hemen fotoğraflarım konusu açarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hemen açma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 acarsan da 2 sene sonra su fotolari kaldirabilir miyiz? pro olmaya karar verdim de musteriler gormesin deme. marti ve kedi fotosu cek. evet baskalari cekme der, sen cek. baska ne fotosu cekicen zaten ulke marti ve kedi dolu. ama fotolari cok ekstrem bir enstantene yakalamadigin surece paylasma. pc'de kalsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 o halde örnek bi konuya yönlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sen bakma oylesine diyoruz biz. fotograf cekmeye baslayinca paylasarak bir suru elestri dinleyip daha iyi fotolar cekmeyi ogreneceksin. ne olursa olsun faydasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 zaten pro olmak gibi hedefimde yoktu. iyi oldu bunu söylediğin (: başladım börtü böcek çekmeye yarın gökyüzü, sonraki gün sokak, sonra envai çeşit hayvanat ufak ufak ilerletip insana gelicem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ammada okudum ha http://farm9.staticflickr.com/8448/7753476762_95ab5ae5f5_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://www.amazon.de/Nikon-Digitalkamera-Megapixel-LCD-Display-Bildstabilisator/dp/B00B7YG1W4/ref=sr_1_2?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1371327118&sr=1-2&keywords=Nikon+Coolpix+P520 Nikon coolpix 520 bu makinaya benzer fiyat olarak daha uygun makina onerebilecek var mi? Bu makina hakkinda birde yorum yapabilecek var mi:) Foto islerine yeni girmek isteyen birisine hediye almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Lensi sabit makinelerin getirisi yok ya. O yüzden bunu tavsiye etmem. Almanya da mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 evet almanyadayim. Tavsiye verebilir misin lutfen? Hic fikrim yok bu konularda ama persembe gunu bu makina alinacak tavsiye veya alternatif bulamazsam. DareJedi said: Lensi sabit makinelerin getirisi yok ya. O yüzden bunu tavsiye etmem. Almanya da mısın? Konuya cabuk bakarsin diye alintiliyorum kusura bakma :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 biometrik çekim için hangi makineyi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Marty said: Makine anasının örekesi var, bildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8 Zamanında bu makineyi 4 sene kadar çok aktif bir şekilde kullandım.Sabit lensli fakat enstantane diyafram ayarı yapılabildiğin için fotoğraf konusunda kendimi geliştirebildiğim bir makine olmuştur.Makine alınırken fotoğraf çekmek adına en ufak bir fikrim yoktu.O makine ile çok şeyler öğrendim ve sonra canon 40D+50mm lense terfi ettim.Bir yerden sabit lensli makinelerin lensinden öte sensörleri yetmiyor çekim için.Fakat sensör yetersizliğini farkedinceye kadar ki sürede zaten kompozisyon ışık gibi konulara bayaa bayaa hakim oluyorsun. Yeni makina alacak biri için manual kullanıma imkan veren bir alet almasını tavsiye ederim.Alınacak profesyonel bir makine boyutları açısından zamanla ağırlık ve lens değiştirme olaylarından falan kullanıcısını yıldırır.Sonra bir kenarda tozlanmış "lan bunuda aldık öğrenecektik ama..." dediği bi alet haline gelir. Taşınması kolay, manual ayar çekilebilen bir alet tavsiye ediyorum.Hatta lenside sabit olsun.Mümkünse alet RAW çekebilsin ki jpeg çekmenin sınırına ulaştığında yeni şeyler keşefedebilsin... Canon g serisi bu kıstaslar için bayaa uygun. http://www.dpreview.com/reviews/canon-powershot-g15 Nikon bunun ayarında bir makina çıkarmış ama modelini bilemedim şimdi. GEd said: http://www.amazon.de/Nikon-Digitalkamera-Megapixel-LCD-Display-Bildstabilisator/dp/B00B7YG1W4/ref=sr_1_2?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1371327118&sr=1-2&keywords=Nikon+Coolpix+P520 Nikon coolpix 520 bu makinaya benzer fiyat olarak daha uygun makina onerebilecek var mi? Bu makina hakkinda birde yorum yapabilecek var mi:) Foto islerine yeni girmek isteyen birisine hediye almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 yeni başlayanlar başlamasın abi yeterince "fotoğrafçı olcam, kız kaldırcam" diye dolanan tip var zaten etrafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 He ve she nin dilimizde olmamasinin zararlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Zikko said: yeni başlayanlar başlamasın abi yeterince "fotoğrafçı olcam, kız kaldırcam" diye dolanan tip var zaten etrafta.. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Canon 1100D yada Nikon D5000 bu aynı fiyatlara satılıyor. Biraz fazla veririm diyorsan Canon 600D/Nikon D5100 bakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Seele said: önerebileceginiz fotoğraf makinesi varmi. 400-450 TL yi gecmiyecek sekilde. neler var piyasada. Amazondan felande link verebilirsiniz.ben satıyorum pazar alanına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar