Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Fatura ödemeye çalışıyorum şu anda internetten annemin American Express kartıyla (nerden, niye aldı bunu bilmiyorum; sorduğumda aldım işte dedi sadece). Ama kartın üzerinde 15 rakam var ve hiç bir yerde çalışmıyor. Var mıdır bunun bir yöntemi, evden çıkmam ya da kendi Visa'mı mı kullanmam gerekecek yoksa her şekilde? Şöyle kart: 2423 523523 64564 (klavyeye rastgele vurma tabii bunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ne ödeyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eger alisveris sitesi american express kabul ediyorsa o alani 15 hane doldursan bile sorun olmaz. mesela cvc numarasi da 4 harflidir. kart tipi olarak american express sectirtmiyorsa, ugrasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Visa ile ödedim. Niye böyle standartın dışında iş yaparlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 standart dışı değil aslında. Amex de Visa veya MC gibi bir ödeme sistemidir. Özellikle ABD 'de çok yaygındır. Avrupada da yaygın sayılır. Türkiyede Amex hizmeti Garanti bankası tarafından verildiğinden sadece Garanti poslarında kullanılabilir. Sıkıntı buradan kaynaklanıyor edit: ama dünyanın en prestijli kredi kartı olarak kabul edilir. Türkiyede kart aidatı 150 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar