yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.buun.com.tr/images/urunler/sicak/spesiyal_ekmekler/cok_tahilli_ekmek_1.jpg geçen gün bakkaldan tost ekmeği alacaktım her zaman aldığım beyaz ekmek yoktu ben de hmmppğpğffssss yapıp bari şu çok tahıllı'yı deneyeyim dedim ve aldım. sora yaptığım tosta bayıldım resmen pasta gibi ekmekmiş adeta sonra bir de çavdarlıyı deneyeyim dedim ama o hoşuma gitmedi bugün gittiğim a101'de ise fakir marketi olduğundan mütevellit çok tahıllı ekmek yoktu beyaz ekmek almak zorunda kaldım yine ve yaptığım tostlar hem lezzetsiz geldi hem de doyurmadı bundan sonra çok tahıllı yiyeceğim hem sağlıklı hem daha doyurucu hem lezzetli tek negatif yönü ~1.5 kat daha pahalı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tesekkurler tahilli ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tost gibi seylerde ben de cok tahilliyi tercih ediyorum. cok basarili bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fly said: tesekkurler tahilli ekmek. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya bişi dicem çok ekmek yiyenin aklı kıt olur diye laf var doğru mu o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 deme yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 en az 7 tahıllıdan aşağısını kabul etmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bread makes you fat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uzumsuz yiyorsaniz tatava bu arada, iyi gunler tatli ekmekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 beyaz ekmek yiyen varmış hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 çok tahıllı ekmekle tost hakaten ayrı bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 4 gündür evde ekmek yok diye dışarıdan yiyorum. Halbuki markete gitmek daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 deadwoll said: 4 gündür evde ekmek yok diye dışarıdan yiyorum. Halbuki markete gitmek daha kolay. 4 gündür evden çıkmıyor musunX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar