Cairne Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Arabayi geri vitese taktigimda araba bir sure sonra yavas yavas geri giderken sallanmaya basliyor d de iken de ayni sekilde bir sure sonra sallaniyor daha once hic boyle olmamisti ama bugun senelik bakimindan aldiktan sonra boyle bir sorun cikti ne olmus olabilir yarin gidip bir baktiricam da bir fikrim olsun diye soruyorum Araba mercedes c serisi 1.8 turbo beslemeli motor Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yakıt filtresi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Selam, Tek söyleyebileceğim; dua et şanzımandan olmasın! Bana sanki problem oradaymış gibi geliyor. Yüksek devirlerde daha fazla sıkıntı yaratması gerekir diye düşünüyorum eğer ki filtreden kaynaklı bir sıkıntı varsa. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bir sure zorlamadan kullan mesela bir hafta kadar. Düzelmezse götür baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sanirim duzeldi bu sabah bir sorun yoktu Yok sanzimandan bir sorun oldugunu zannetmiyorum en max yag filtresinde bir sknti olabilir yarin gidip baktiricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bana olay sanziman yagi gibi geldi, otomatik vitesler sanziman yaglari inceldiginde boyle nazlanir. hep olmamasinin sebebini de sicak havalara verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar