Teodor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 her 2 saatte bir netim gidiyor sorun fixlemek için tıkladığımda "Local Area Connection" doesn't have a valid IP configuration" yazıyor ve net geliyor ama 2 saatte bir gitmemesi için ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Modemde sorun yok gibi hataya göre. Modem'in ışıkları sönüyor mu, bağlı mı kalıyor; baktın mı ona? Anladığım kadarıyla DHCP sisteminde sorun var. Static ip dene bir. Wireless sürücülerinde hata var sanırım, tekrar yüklemeyi dene sürücüleri kaldırdıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 evde 2 kişi kullanıyoruz neti modem içeride olduğu için ışıklarını bilmiyorum ama benim internetim gittiğinde içerideki pc bağlı kalıyor. onda da bazen nete girmeme, online oyunlara bağlanma sorunları vs. var. düne kadar adsl kullanıyordum bir sorun olsa onda da olurdu ama uydunet e geçtiğimden beri başlayan bir sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 static ip almayı denesenize bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bir de turksatın verdiği kablosuz modemleri kullanıyorsanız onlardan olabilir, çok kötü onlar. uydunet konusunda da keç kere onları almayın demiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ip zaten static diye biliyorum istesende değiştiremiyorsun iss den dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 en iyisi duzgun bir modem+router gerge nin dedigi gibi turksatın verdigi kablosuz modemler prostat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 static ip bilgisayarda alınan bir şey abi benim dediğim. dhcp olayını kapa. http://blog.mclaughlinsoftware.com/2009/11/26/windows-7-static-ip/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bunu dün gece denedm ama böyle yapınca inanılmaz yavaşlıyor bağlantı. dhcp kapaması nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 services tan bonjour diye bir şeyi kapattım windows 7 önerdi belki işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 static ip almanın bağlantı hızı üzerinde bir etkisi olmaz. dhcp zaten otomatik ip aldıran sistem sadece, onu kullanmamak için kendi ip'ni o linkini verdiğim gibi yazman yeterli. hıza bir etkisi olmaz ama. olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 arkadaşında torrent mi açık paso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 torrent hep açık değil. kapalı ikende gitti. eve şimdi geldim. windows un bonjour servisini kapattığımdan beri hiç ip sorunu yüzünden bağlantım gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sorun hala devam ediyor oofff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 çok enteresan bir şey yaptım. uydunet modemini vdsl2 ye bağladım onları da pc lere dağıttım. bakalım neler olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 olmadı. şimdi edimax router a bağladım oda olmazsa eğer şunu almayı düşünüyorum sizce nasıl? http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-nbg-417n+sb5101i-150mbps-kablosuz-uydunet-kablo-modem-kiti/productdetails.aspx?I_ID=52651 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bu dediğim modem indirime girmiş iyimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tam benim dedigim ikili iste kablo modem+router al bunu rahata er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 router'ı bilmiyorum ama modem en iyilerden. Benim dediğimi al işte, aynı modem, t-router farklı. iyi çalışıyor bendeki router, 100tl hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 e-vizyonu tanımadığım için vatandan aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 son durum: uydunet in verdiği modemin firmware i düşükmüş onu update ettiler düzeldi. vatan siparişini iptal ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 uydunet ede sokayım verdikler boktan modeme de sokayım. yarın imkanım olursa iptal ettircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 İnternette her yerde, patideki Uydunet konusunda, Ekşisözlük'te insanlar sakın Turksat'ın verdiği modemi almayın, kablolu+router alın diyorlar abi. Geri veremezsin bu arada, iptal dersen tüm parayı topluca alırlar. Tavsiyem şu sana: TP-Link'den bir router al, Turksat'ın modeminin kablosuz özelliğini kapat, router'a kablolu bağlanıp kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar