dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BabacumMostors said: dasaaa said: desene PUMA KICK geliyor!!!! COUGAR PUNCH diye de farklı tipi olur. enerji içeceği ile sulanmış bağlardan gelen. TIGER COMBO da olur hatta LYING LION falan da olur hem. enerji içewceği işine giresim geldi lan, çinden dökme malı getirtirim burada kutulatıp BİMde ve benzinci marlketlerinde satarım iyi fikir lan, iş sadece yatırımcı bulmaya kaldı yaşasın! enerji içeceği içen salaklara sağlıksız ürünler verelim! gerçi sağlıklısı da yok ya hani neyse. burada çocukların elinde redbull görüyorsun ve deli gibi içiyorlar. hani amerikan filmlerinde "şeker yedirme bu kadar fazla! şimdi deligibi yaramazlık yapar fazla enerjiden!" geyiği var ya. abi burada "redbull içir. gitsin kafasını kırsın!" şeklinde uygulanıyor sanıyorum. her neyse, pazar pazardır. malı satın alacak gençler ve çocuklar da müşteridir. ailleri sahip çıksaymış!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şimdi tekrar össye girsem hmm.. 5 sene beklersen bir fıçı şarap için yapabilirim şlsjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sen çocukken şarap kazanına düştün. onun için senin içmen yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 evet arkadaşlar henüz bir gelişme kaydedemedik o yüzden BUMP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 arkadaşlar şöyle bir güncelleme yapayım, bursadaki tarım il müdürlüğünden gerekli belge alındıktan sonra süreç 7-10 gün arasında bitecek yani işe giriş ve çıkış bu arada yapılacak bu sayede başka şirketlerle görüşme yapmakta olan yeni mezun arkadaşlarımız da süreçten olumsuz etkilenmeyecek bu soruyla sık karşılaştım o yüzden bu bilgiyi de paylaşayım dedim :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ben askerden dönünce gelirim halen lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Holy said: ben askerden dönünce gelirim halen lazım olursa. sen ne zaman dönüyorsun? eylülden önce olur musun? valla iyi olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 up bir yandan, bir de korkuyorum ama forumtr veya donanım habere açsam mı bu konuyu bilemedim, bildiğiniz büyük mecra sayılabilecek forum neresi var? bi tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 abi forumlara yazcağına facebooktan bölüm sayfalarına ilan versen daha kısa ve doğru bir şekilde ulaşırsın sonuca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ne kadar ücret acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 1500 veriyoruz, 7-10 gün içinde çözülecekmiş dosya o yüzden işe gir-çık yapılacak tiko temiz para hatta içine sinmeyenler gelip bizzat şaraphaneyi gezip numune alabilir kontrol edebilir adam dolandırmıyoruz lan ahahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 hatta şaraphaneyi gezmeye gelmişken bir haftasonu da otrelimizde misafir ederiz http://www.neredekal.com/kibele-konukevi/foto-galeri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Myshkin said: abi forumlara yazcağına facebooktan bölüm sayfalarına ilan versen daha kısa ve doğru bir şekilde ulaşırsın sonuca facebookda resmi bir grup bulamadım :/ ama çok ayrıntılı bakamamıştım buradan bir kaç kişi bulunca da onlar da olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar