Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hey gidi koca istanbull

laverda

Öne çıkan mesajlar

bu karmaşa bu gürültü bu kalabalık bu trafik
nedir bu yav nasıl yaşanıyo bu şehirde deniz kenarı ve ya açıklık yerlerde yaşayan insanlar tamam ama diğer insanlar nasıl nefes alıyor?

dün istanbula gittim doktor için.Tamam ilk defa gitmiyorum ama her yeni gidişimde farklı bir dünya farklı farklı insanlar
bir gittiğimde eminönünde denizde balık satıyorlardı sonra gittiğimde tahtakalede korsan cd-cep telefonu satan adamlar misali bi adamı dikmişler oraya balık ekmek var istersen götüreim abi diyorlardı bu gidişimdeyse adamlar seyyar tezgahlarda satıyorlardı
dakikası dakikasına uymuyor
galibaba ben bu kadar büyük bi şehirde yaşayamam[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

metropol değil. Sinir küpü. 24 saatir istanbuldayim debriyaj gazdan ayaklarım uyuştu. Korna seslerinden beynim ambele oldu. Yok burada yaşanmaz. Antalya yı hiç bu kadar cabuk özlememiştim valla :)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 26 Ekim 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
anadolu yakası, I'm lovin it.

var mı bizim burası kadar güzel yerler fenerbahçe, feneryolu, kalamış aaaah aaaah güneşin görünüşü bile bir güzel buralarda[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Sosyal ağlarda paylaş

ya alisinca burayi cok seviyorsun burada yasayan adam antalyaya gitse o da istanbulu ozler. bir de istanbullu olduktan sonra bir takım şartlı refleksler [refleks demek ne kadar dogru olur bilmiyorum ama] ediniyorsun. en basitinden top atildigi saatte denk gelmemeye calisiyorsun. veya kopru trafiginden az cok anlamaya basliyorsun. boyle bir teorem de vardi sanirim. yasadigin ortama uyum saglamakla alakali.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'un her rezilliğini severim ama mütemadiyen küfrettiğim şeyi trafiğidir. Bir gün 26 saat olsa ona da razı olurum ama zaten zaman problemi yaşayan bir insanım. Hayatımda olmasını istediğim şeyleri sığdıramıyorken birde gidiş/geliş ~2 saat vakit harcamak yolda.. koyuyor..

Bunun dışında i'm lovin' it :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kithnos, 26 Ekim 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
15 mlyn kisi bi sehire dolusursa ole olur tabi..

eheh aslinda istanbulun nufusu boyle cok abartilir ama 7 milyondan fazla degiliz [dershanede cografyaci soylemisti]. ukalalık olsun diye degil bilgilenin diye soyledim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

heh bizim canakkalede bir koy evi var. ne telefon var ne duzgun bi elektirik tesisatı ne televizyon ne pc hic bir bok yok dagbasi koyu tam anlamiyla, her gun izdirapti benim icin evimin kapisini gordugumde derin bir oh cektim ve pcmi optum direk :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi.
istanbul gezilecek yer,yaşanılacak değil.
senede bi kere yazın 1 ay geleceksin yeterde artar bile zaten.arada bide bi iki maça geldinmi ooh çok bile.

valla ben arabayla giderken bi sokağı kaçırdınmı sonraki sokaktan girmek ve asıl girmek istediğim yere çıkmak isterim.3 kilometre yol yapmak değil.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 26 Ekim 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
moda olsun, bebek olsun, kızkulesi olsun, geceleyin beşiktaş üsküdar motoruna binmek olsun, 3 saat yolda geçirip tek yapılan şey eve dönmek olsun, yol açıkken 15 dkda gidebileceğin yere 1.5 saatte varmaya alışmış olmak olsun...

Demeyin böyle şeyler ya iyice ozluyo insan... Neyse en azından tatil var bu haftasonu :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

ha ama güzel memleket ona lafımız yok.
hakkaten çok yer gördüm istanbul gibisi yok.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...