vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bu teknoloji ile bir film izlediğimi düşünemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bu kullanılıyordu zaten mühendislik alanında ya,benim eski çalıştığım yerde vardı.bir task 1,5 ayda filan hazırlanıyodu yalnız film için daha çok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 gözlükle izleniyosa bu videoya çekim için kameraya gözlük mü takıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Anladığım kadarıyla kameradaki zımbırtılarla masaya/ekrana baktığın açığı, doğrultuyu hesaplayıp gönderiyor. O açıya göre görmen gereken 3 boyut model ekrana geliyor. Daha doğrusu yaklaşıyor uzaklaşıyor, etrafında model dönüyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 izleyemiyoruuuumX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 çakma hologram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nomsaR said: gözlükle izleniyosa bu videoya çekim için kameraya gözlük mü takıyolar? http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/085/283/philosoraptor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 valla aynen öyle oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 1. hayat zaten 3d 2. normal monitördön 3b görüyorsan buna ne gerek var 3. dinazor haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar