gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Sağolsun Moda'nın ağacı ile kuşu eksik olmuyor, arabanın kaput ile tavanı olduğu gibi reçine ya da reçinemsi bir şey ile kaplanmış. Oto yıkamaya götürdüm temizlenmedi, tekrar cila mila bir şeyler yapalım dediler ve 200 lira çektiler. Yok mudur bunun ucuz yollu temizleme yöntemi? Korkuyorum bu sıcaklarda boyaya zarar verecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 meguiar's quick detailer bu isi goruyor. Veya bi eczaneden alabilirim dersen %85+ dereceli izopropil alkol ve fiber bez ile cok asiri ovalamadan cikartabilirsin. Cok sertlesmis veya icinde pislik olanlari bu sekilde temizlersen boya cizilir, onlar icin de kendin cok kasma. Git bi meguiar's noktasina gerekenleri danisip al veya direk temizlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 200 lira uygun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 200 liraya izmirde komple boya koruma pasta cila yaptırırsın aracına. hatta iyi pazarlık yaparsan bir de motor koruma iç dış yıkama da hediye ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Dediklerin adam gibi malzemeyle kitabina uygun yapilcagi zaman zaten retail fiyati 120-130 lira(indirimli hali) uzerine 2,5-3 saat surcek bi is icin saati 20 liraya ehil usta bulacagini ve eline yuzune bulastirmadan yapacagini iddia ediyorsan ayri. O fiyata imkan yok aracimi teslim etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Teşekkür ederim. Bu işin piyasa fiyatını bilmiyorum, ayrıca bu yerin kalitesini de bilmiyorum. O yüzden yaptırmaya pek yanaşmadım. Şükrü Saraçoğlu Stadının hemen oradaki, otoyıkama belki bileniniz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 baron mu?stadın karşısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bir arkadaş asetonla temizlemeye çalışmıştı,arabası adeta batik t shirt giyen hipsterlere benzemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 meguiars var stadın hemen arkasında. ona git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Evet Baron otoyıkama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 baron'u boş ver abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Eyvallah, ahaha senelerdir geçerim oradan hiç dikkatimi çekmemişti. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Pasta cila yaptırmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Boşuna boyanı inceltmeye değmez reçine için. Bence sentetik tiner veya varsa alev almayan türevi ile temizlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Hepsinden önce kaynar su dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Selam, Sıcak su reçineyi yumuşatıyor ama yüzeye daha fazla sıvamana neden olabiliyor :) Benim araba da nokta nokta reçine. Akşamüstü yıkamayı düşünüyorum. Zift çıkartan zımbırtıyı kullanıyorum ben reçine için ;) Hatırlatma; kesinlikle ovalama! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 geçen gün arabamı ağaç altına bırakmıştım. reçine akmış sanırım arabanın üzerine. araba komple nokta nokta olmuş. araştırınca aşağıdakileri buldum kullanıp memnun olan var mıdır acaba? atas resinol http://urun.gittigidiyor.com/garaj/atas-resinol-recine-cozucu-250-ml-69519299 meguiars gold class bug and tar remover http://urun.gittigidiyor.com/garaj/meguiars-gold-class-bug-amp-tar-remover-bocek-zift-84557572 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bizim ofisin bahçesinde devasa bi çam var. Acaip reçine damlar hava ısındı mı... Biz benzin veya selülozik tiner ile çıkartırız üstümüze bulaştığında. Araba boyasında yıpratıcı etkisi olur ama dikkatli kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 önce hafifçe tiner veya benzinle silip yumuşat, iyice çıkartacam diye uğraşma, kalanları ılık sabunlu suyla ve güderi veya nubuk deri parçasıyla sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 reçineyı bılmem de kuş bokuna sıcak su dokup az bekleyın , sonra yavaş yavaş dokup süngerle hafıfce ovalayın bastırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Selam, Mazot kullananlar da var ;) Ama koku açısından falan zift sökücü kullanırdım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 biber gazi denedin mi, cikarabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 normal yikayinca kopukle geciyor benim aractan o recineler ama. ben gerci hemen ertesi gunu yikatiyorum oyle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 biber gazını doğrudan uygulamadım ama dolaylı yoldan uyguladım sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Merhaba Arkadaşlar, yukarıda bahsettiğim şey reçine değilmiş. öğrenmiş bulundum. görünen o ki; geçen hafta işyerimin karşısında bulunan bir inşaatta yapılan boyanın, rüzgarın etkisiyle savrulup arabamın üzerine damla damla iz bırakacak şekilde dökülmesinden kaynaklı bir sıkıntı yaşamaktayım. boya üzerinde farketilmiyor. fakat temizlik sonrası elinizi gezdirdiğinizde hissediliyor. camlar deseniz yine batmış durumda. camlar için cam sil falan uyguladım. ama kar etmedi. daha sonra camı selülözik tiner ile temizledim öyle çıktı. fakat arabanın boyası için ne yapacağımı bilmiyorum. Ankarada sizin bildiğiniz bu işlerle ciddi anlamda uğraşan profesyonel bir yer var mıdır? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Kil uygulaması araba üzerine yapışan boya damlacıklarını araba yüzeyine zarar vermeden temizledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar