Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağaç reçinesi temizlemek!

gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Sağolsun Moda'nın ağacı ile kuşu eksik olmuyor, arabanın kaput ile tavanı olduğu gibi reçine ya da reçinemsi bir şey ile kaplanmış. Oto yıkamaya götürdüm temizlenmedi, tekrar cila mila bir şeyler yapalım dediler ve 200 lira çektiler. Yok mudur bunun ucuz yollu temizleme yöntemi? Korkuyorum bu sıcaklarda boyaya zarar verecek diye.
Sosyal ağlarda paylaş

meguiar's quick detailer bu isi goruyor.

Veya bi eczaneden alabilirim dersen %85+ dereceli izopropil alkol ve fiber bez ile cok asiri ovalamadan cikartabilirsin.

Cok sertlesmis veya icinde pislik olanlari bu sekilde temizlersen boya cizilir, onlar icin de kendin cok kasma. Git bi meguiar's noktasina gerekenleri danisip al veya direk temizlet.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
geçen gün arabamı ağaç altına bırakmıştım. reçine akmış sanırım arabanın üzerine. araba komple nokta nokta olmuş. araştırınca aşağıdakileri buldum kullanıp memnun olan var mıdır acaba?

atas resinol
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/atas-resinol-recine-cozucu-250-ml-69519299

meguiars gold class bug and tar remover
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/meguiars-gold-class-bug-amp-tar-remover-bocek-zift-84557572
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

yukarıda bahsettiğim şey reçine değilmiş. öğrenmiş bulundum.

görünen o ki; geçen hafta işyerimin karşısında bulunan bir inşaatta yapılan boyanın, rüzgarın etkisiyle savrulup arabamın üzerine damla damla iz bırakacak şekilde dökülmesinden kaynaklı bir sıkıntı yaşamaktayım.

boya üzerinde farketilmiyor. fakat temizlik sonrası elinizi gezdirdiğinizde hissediliyor. camlar deseniz yine batmış durumda. camlar için cam sil falan uyguladım. ama kar etmedi. daha sonra camı selülözik tiner ile temizledim öyle çıktı. fakat arabanın boyası için ne yapacağımı bilmiyorum. Ankarada sizin bildiğiniz bu işlerle ciddi anlamda uğraşan profesyonel bir yer var mıdır?

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...