Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hardiskimi 2ye bölemiyorum

ayd3mir

Öne çıkan mesajlar

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. donanım kültürünüz yok. bilgisayarları tanıma kültürünüz yok. yazılım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hdd çeşitliliğine hazır değilsiniz. ssd diyeniz de tatava. bad sector'ün her yerini düzelttim diyo, ara sokakta bir esnaf bilgisayarı formatlamamıştır mesela. Duyulmuş laptoplarda recovery yapmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarim'a sag tusla tikla, menuden "yonet" secenegini sec. Acilan pencerede sol tarafta disk'lerle ilgili bolume gel.

Orada bagli olan diskleri goreceksin. Hali hazirda bolunmus ise bagli olmayan disk bolumunu baglayabilirsin oradan. Yok bolunmemisse yine oradan yapabilmen lazim.

Herseyi yaptiktan ve uyguladiktan sonra yine olmuyorsa diskinde sorun vardir muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Bilgisayarim'a sag tusla tikla, menuden "yonet" secenegini sec. Acilan pencerede sol tarafta disk'lerle ilgili bolume gel.

Orada bagli olan diskleri goreceksin. Hali hazirda bolunmus ise bagli olmayan disk bolumunu baglayabilirsin oradan. Yok bolunmemisse yine oradan yapabilmen lazim.

Herseyi yaptiktan ve uyguladiktan sonra yine olmuyorsa diskinde sorun vardir muhtemelen.

Yardımın için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. donanım kültürünüz yok. bilgisayarları tanıma kültürünüz yok. yazılım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hdd çeşitliliğine hazır değilsiniz. ssd diyeniz de tatava. bad sector'ün her yerini düzelttim diyo, ara sokakta bir esnaf bilgisayarı formatlamamıştır mesela. Duyulmuş laptoplarda recovery yapmıştır.

Her defasinda komik :)
Sosyal ağlarda paylaş

ayd3mir said:

di said:

Rerore said:

bilgisayar sağ tık yönet
depolama/disk yönetimi

sanki biz başka bir şey söyledik
bana niye teşekkür etmedin yardımım için
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

ayd3mir said:

di said:

Rerore said:

bilgisayar sağ tık yönet
depolama/disk yönetimi

sanki biz başka bir şey söyledik
bana niye teşekkür etmedin yardımım için

Allah senden razı olsun sana teşekkür az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...