ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Tam 3 kere format attım bu yüzden ama olmuyor kurulum bittikten sonra bakıyorum sadece /c gözüküyor neden olur neyi yanlış yapıyorum anlayamadım atladığım bişeymi var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 harddisk bolunemez, bolunmesi teklif dahi edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 harddiski çıkartır mısın? arkasını çevirip bakman lazım. üzerinde kırmızı çizgileri mi var? kırmızı çizgileri varsa pascal haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 evet çizgiler var arkasında ve makas işareti ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kusura bakmayın başlık garip olmuş ama bilgisayar terimlerine çok aşina deyilim /c ve /d olarak bölmeyi kastetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hdd yi usulca yere bırak ve ellerini basinin arkasinda birlestir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi döllersen belki olabilir ama o zaman da 4e bölünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 başkanlık sistemini bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Vay arkadaş sizede eylence lazımmış kendimi 2ye bölücem şimdi 2 tane benle baş edemeyeceksiniz olmuyormuş anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bilgisayar sağ tık yönet depolama/disk yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Secret way to do what you want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 eskiden de trol olurdu da en azından birileri yardım ettikten sonra olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi sen bir el atsaydın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Cok bozmusuz kendimizi patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. donanım kültürünüz yok. bilgisayarları tanıma kültürünüz yok. yazılım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hdd çeşitliliğine hazır değilsiniz. ssd diyeniz de tatava. bad sector'ün her yerini düzelttim diyo, ara sokakta bir esnaf bilgisayarı formatlamamıştır mesela. Duyulmuş laptoplarda recovery yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Incıh (Inçıh): Ölümcül kötülükler yaparlar. Güçleri çok tehlikeli düzeydedir. Musallat oldukları insanın kurtulma şansı yok gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bilgisayarim'a sag tusla tikla, menuden "yonet" secenegini sec. Acilan pencerede sol tarafta disk'lerle ilgili bolume gel. Orada bagli olan diskleri goreceksin. Hali hazirda bolunmus ise bagli olmayan disk bolumunu baglayabilirsin oradan. Yok bolunmemisse yine oradan yapabilmen lazim. Herseyi yaptiktan ve uyguladiktan sonra yine olmuyorsa diskinde sorun vardir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bloodless said: Secret way to do what you want böyle birşey koymaya gelmiştim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 di said: Bilgisayarim'a sag tusla tikla, menuden "yonet" secenegini sec. Acilan pencerede sol tarafta disk'lerle ilgili bolume gel. Orada bagli olan diskleri goreceksin. Hali hazirda bolunmus ise bagli olmayan disk bolumunu baglayabilirsin oradan. Yok bolunmemisse yine oradan yapabilmen lazim. Herseyi yaptiktan ve uyguladiktan sonra yine olmuyorsa diskinde sorun vardir muhtemelen. Yardımın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi adam gerçekten yardım istiyormuş. topumuzu banlayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Topunuzu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Rerore said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. donanım kültürünüz yok. bilgisayarları tanıma kültürünüz yok. yazılım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, hdd çeşitliliğine hazır değilsiniz. ssd diyeniz de tatava. bad sector'ün her yerini düzelttim diyo, ara sokakta bir esnaf bilgisayarı formatlamamıştır mesela. Duyulmuş laptoplarda recovery yapmıştır. Her defasinda komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ayd3mir said: di said: Bilgisayarim'a sag tusla tikla, menuden "yonet" secenegini sec. Acilan pencerede sol tarafta disk'lerle ilgili bolume gel. Orada bagli olan diskleri goreceksin. Hali hazirda bolunmus ise bagli olmayan disk bolumunu baglayabilirsin oradan. Yok bolunmemisse yine oradan yapabilmen lazim. Herseyi yaptiktan ve uyguladiktan sonra yine olmuyorsa diskinde sorun vardir muhtemelen. Yardımın için teşekkür ederim. Rerore said: bilgisayar sağ tık yönet depolama/disk yönetimi sanki biz başka bir şey söyledik bana niye teşekkür etmedin yardımım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 şimdi toplam karakter sayısına göre scale edersek di'nin teşekküre bakınca senin tşkrl hatta direk tşk alman lazım ki almasan daha iyi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayd3mir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Rerore said: ayd3mir said: di said: Bilgisayarim'a sag tusla tikla, menuden "yonet" secenegini sec. Acilan pencerede sol tarafta disk'lerle ilgili bolume gel. Orada bagli olan diskleri goreceksin. Hali hazirda bolunmus ise bagli olmayan disk bolumunu baglayabilirsin oradan. Yok bolunmemisse yine oradan yapabilmen lazim. Herseyi yaptiktan ve uyguladiktan sonra yine olmuyorsa diskinde sorun vardir muhtemelen. Yardımın için teşekkür ederim. Rerore said: bilgisayar sağ tık yönet depolama/disk yönetimi sanki biz başka bir şey söyledik bana niye teşekkür etmedin yardımım için Allah senden razı olsun sana teşekkür az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar