Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Yalova İlahiyat

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

Neden Yalova İlahiyat?

İlk defa bir üniversitenin böyle kampanya yaptığını gördüm. ilahiyata meraklı olan paticikdeki kardeşlerimiz düşünebilirler burayı.

said:
Yalova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 1 Ekim 2012 tarihinde eğitim-öğretime başlayacak öğrencilerine çok cazip imkânlar sunuyor:

1. Her öğrenciye öğrenim harcını karşılama taahhüdü,
2. İlk 3000’e giren öğrencilere aylık 1000 TL, İlk 6000’e giren öğrencilere 500 TL, fakültemize yerleşen her öğrenciye 250 TL karşılıksız burs,
3. Bütün öğrencilerimize kalacak yer temini,
4. Ders saatleri dışında özel eğitim seminerleri fırsatı,
5. Hazırlık sınıfı sonunda Suudi Arabistan’da (Mekke, Medine ve Cidde) 4 ay süreyle pratik dil eğitimi imkânı,
6. %100 Arapça eğitim ve İngilizce seçmeli ders alma imkânı,
7. Akademisyen ve İslâm âlimi yetiştirmeyi önceleyen bir fakülte,
8. Mezun olan her öğrencimize -akademik kariyer yapma imkânı yanında- öğretmenlik, vaizlik, Kur’an kursu öğreticiliği gibi pek çok sahada iş imkânı,
9. Alanında uzman, proaktif akademisyen kadrosu,
10. İstanbul, Bursa ve Kocaeli’ye 1’er saat mesafede, stresten uzak, doğal güzellikleriyle öne çıkan bir şehirde okuma avantajı
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Özel üniversite mi normal mi bu. ? Özelse normal de devlet ilginç. Hoş Boğaziçi'nde falan da bazı programlara gelenlere burs veriyordu okul.

yok özel değil hatta kampüsü bile yok, saçma sapan yerlerde fakülteler, örneğin yabanci dil yüksek meslek okulu, küçük bir avm'nin en üst katı, sosyal bilgiler enstitüsü bir süper marketin üst katı. Dershane gibi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

hep yalovayı çekememezlikten bunlar
yoksa ülkemin en güzide illerinden bir tanesi
sessiz sakin yeşillik içinde, 5 insanı çevirseniz 4ü şakirt.

Şakirtten çok "MC Yaralı" tayfası vardı bundan 2-3 sene önce ama artık okul dolayısıyla başka şehirdeyim pek gidip sosyolojik gözlemlerde bulunamıyorum, Şakirtin fendi yaralıları yenmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...