Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Neden Yalova İlahiyat? İlk defa bir üniversitenin böyle kampanya yaptığını gördüm. ilahiyata meraklı olan paticikdeki kardeşlerimiz düşünebilirler burayı. said: Yalova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 1 Ekim 2012 tarihinde eğitim-öğretime başlayacak öğrencilerine çok cazip imkânlar sunuyor: 1. Her öğrenciye öğrenim harcını karşılama taahhüdü, 2. İlk 3000’e giren öğrencilere aylık 1000 TL, İlk 6000’e giren öğrencilere 500 TL, fakültemize yerleşen her öğrenciye 250 TL karşılıksız burs, 3. Bütün öğrencilerimize kalacak yer temini, 4. Ders saatleri dışında özel eğitim seminerleri fırsatı, 5. Hazırlık sınıfı sonunda Suudi Arabistan’da (Mekke, Medine ve Cidde) 4 ay süreyle pratik dil eğitimi imkânı, 6. %100 Arapça eğitim ve İngilizce seçmeli ders alma imkânı, 7. Akademisyen ve İslâm âlimi yetiştirmeyi önceleyen bir fakülte, 8. Mezun olan her öğrencimize -akademik kariyer yapma imkânı yanında- öğretmenlik, vaizlik, Kur’an kursu öğreticiliği gibi pek çok sahada iş imkânı, 9. Alanında uzman, proaktif akademisyen kadrosu, 10. İstanbul, Bursa ve Kocaeli’ye 1’er saat mesafede, stresten uzak, doğal güzellikleriyle öne çıkan bir şehirde okuma avantajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://www.eylulmuzik.net/urunresim/dseb-042-Neden%20Hedef%20T%C3%BCrkiye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Özel üniversite mi normal mi bu. ? Özelse normal de devlet ilginç. Hoş Boğaziçi'nde falan da bazı programlara gelenlere burs veriyordu okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://static.fjcdn.com/comments/Fuck+that+shit+_c1970cf390aa2051c4ed7c490edc157f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ahmedinejad said: Özel üniversite mi normal mi bu. ? Özelse normal de devlet ilginç. Hoş Boğaziçi'nde falan da bazı programlara gelenlere burs veriyordu okul. yok özel değil hatta kampüsü bile yok, saçma sapan yerlerde fakülteler, örneğin yabanci dil yüksek meslek okulu, küçük bir avm'nin en üst katı, sosyal bilgiler enstitüsü bir süper marketin üst katı. Dershane gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Cons said: http://www.eylulmuzik.net/urunresim/dseb-042-Neden%20Hedef%20T%C3%BCrkiye.jpg ahahaha nereden buluyon lan boyle cevaplari ahaha cons. yine dagittin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hep yalovayı çekememezlikten bunlar yoksa ülkemin en güzide illerinden bir tanesi sessiz sakin yeşillik içinde, 5 insanı çevirseniz 4ü şakirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 devlet üniversitesi böyle kampanyalar yapabiliyor mu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 nedanko said: Cons said: http://www.eylulmuzik.net/urunresim/dseb-042-Neden%20Hedef%20T%C3%BCrkiye.jpg ahahaha nereden buluyon lan boyle cevaplari ahaha cons. yine dagittin beni ahaha abi milli güvenlik dersi şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yalova mı doğal güzellikmiş lan lksdjglşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 senko said: hep yalovayı çekememezlikten bunlar yoksa ülkemin en güzide illerinden bir tanesi sessiz sakin yeşillik içinde, 5 insanı çevirseniz 4ü şakirt. Şakirtten çok "MC Yaralı" tayfası vardı bundan 2-3 sene önce ama artık okul dolayısıyla başka şehirdeyim pek gidip sosyolojik gözlemlerde bulunamıyorum, Şakirtin fendi yaralıları yenmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Yalova çok leş bi yer yalnız ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Flassh said: yalova mı doğal güzellikmiş lan lksdjglşk İdo'dan bilmem kaç yıl kira alınmaması ile ilgili yapılan anlaşmayla İstanbul Belediyesine baya yeniletmişler Sahil boyunu, eskisine nazaran daha bir güzelliği olduğu doğrudur, ama Doğal mı dersen bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Çünkü yalova ilahiyatta kızlar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Masakari said: Çünkü yalova ilahiyatta kızlar teklif ediyor. ben de bir aralar öyle bişey duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar