Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya kesin bişi var bu resimde. niye durduk yere gülüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hala öylemi oralar 3 senede neler degismis bi resim koysana imkanın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Oraya terk edilmis zavallı ata bakıp nasi gülebiliyosunuz nekadar duygusuz insanlarsınız ya yuh hepinize , lanet gelsin der , yok kucukmus yok isleviymis ,yeter artik der , sacmalarim. ps: o nasi at lan oyle eahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ahah koptum ben de ya resmen shrinked [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 23:04 tarihinde, Revangelis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya nası olabilir ya. bi küçük at beni nası bu kadar güldürebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kıbrısta anadan üryan şekilde sahil boyunda at kovalayan arkadaşım Kaan geldi aklıma. O neyin peşindeydi onu kimse bilmiyor. Sahne aynen o ama; bi' at, bi' manzara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: Garadia üye [şikayet et] § 29 Mayıs 2007, Salı - 22:56 [ özel msj ] hala öylemi oralar 3 senede neler degismis bi resim koysana imkanın varsa bu günlerde cekmiştim ama bulamadım. 6 ay evvel; spawndan cıkan mare boguluyor tameleyemioruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oooh ev çayır manzaralıymış, göl manzaralı olmuş daha ne istiyorsun :) belki mare bir süre sonra evrim geçirip "sea horse" olabilir... (dipnot: runuo'nun son sürümünde vardı) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 23:37 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 dostum zenci dedin hayvanlı çıktı bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar