Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

ostrich

Öne çıkan mesajlar

dün bitirdim, sabah oturdum gece 11'e kadar oynadım.

story mode muh-te-şem olmuş. uns 3 oynadığım 8. ya da 9. naruto title'lı oyun sanırım, ve 'epic' kelimesini gerçekten hak eden kesinle bu oyundur.

cutscene'leri daha uzun tutmuşlar, 15 dakika cutscene izlediğim de oldu, fakat bu kadar mı güzel ve ayrıntılı yapılır her şey ? hani anime'den daha keyif aldım desem yeri olacak nerdeyse.

boss battle'lar, ultimate decision, mob battle'lar, free roam (hala bir uns 1 değil tabi free roam) hepsini birbirinden güzel yapmış cyber connect ekibi. ellerinden öpüyorum. kishimoto abi'miz de mektup yazmış zaten,

“This is really exciting! The story mode in this game is extremely abundant in volume… and it seems like you can use all of the Jinchuriki in the battle mode!! Also, the video quality, animation and even all the fine details that have been put into the game look really great… Absolutely amazing!! The author shouldn’t be saying this, but this is more exciting than the manga! I can’t wait… seriously!”

dat feel'i buram buram hissettiriyor oyun. karakter roster'ında keşke olsaydı dediğimiz adamlar var tabi, edo kage'ler, ginkaku-kinkaku, swordsmen vs. ama gene de bildiğim kadarıyla dövüş oyunları kategorisinde 80+ karakter ile başı çekiyor şu an uns 3.

manga'yı önden okumadığım için ve spo olmasın diye anime'den takip ettiğim için belli bir yerden sonra oynamasam mı acaba diyordum, fakat dayanamadım bildiğin. inanılmaz olaylar oluyormuş yahu, paçalardan adrenalin aktı. eski oyunlarda zorluk derecesi vardı, ama hard'da bile genel olarak zorlamıyordu story mode. bu oyunda daha challenging olmuş. arka arkaya retry dedirten bölümler oldu, hele battle condition'ı da yapmak için ekstra bir çaba da harcanıyordu.

naruto-bee vs. tailed beasts, kurama olarak oynamak falan allahım tekrar oynayasım geliyor lol.

şurda bildiğin ben de bağırdım ORAAAAA diye sdfs,

http://www.youtube.com/watch?v=aCFNIXo1KxA

bugünü de side quest ve request görevlerine ayırıp platinium'u alayım diyorum. akşam da ver elini online battle'lar. gene 1 sene elimden düşmez artık online battle'lar.

denoswn benim nick. ekleyin, tokatlayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...