MeSh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bi dakka ya odayi kilitleyince nasil evde kiyamet koptu? Benim abim direk kadinin ustune yurumustu.. Gitarini dusure dusure magnetiklerini bozmustu falan, bi daha girmediler. Tehdit falan et abi ne biliyim ustune yuru yapanin. kapiyi kilitle falan oha ya ne diyim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: aquila, 28 Ekim 2004 23:04 tarihinde demiş ki: supurgesini kirip yatagin ustune koy,anlar o mesaji... muahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu msjı okurken bizim ewde bı tane war.Ve ben onu çok gusel sindirdim.Benım bılgısayar masana kesınlıkle dokunma elleşme dedim çunku herşeyin dagaldıgını söyledim geldiğimde yine elleşmiş busfer daa sert soledım sadece tozunu almış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 o nasıl hizmetçi öyle ya Katil Hizmetçi sıfatına tam uyuyor valla...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 adamı katil edebilitesi olan hizmetçi desek daha doğru olur:) valla diyecek söz bulamıyorum. çeker kılıcı yürürdüm üstüne valla..kör nasılsa ama o kör olduğunu anlayana kadar...:D[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ahah benimde maketler parçalanıyodu bi gün önünde ben kendim kırdım bağırıp çağırıp hep senmi kırıcan ulan die sora gidip kapıya asma kilit aldım ondan sonra temizlerkende yatağa oturup kontrol ettim 1 ay sora kaırşmamaya başladı ben temizlemeye başladım şimdi çıkardım kiliti sadece yerleri temizleyip hiç bi şeye dokunmadan gidiyo he bide kendi kırdığım maketin parasını kestim annemden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Şimdi pati kardeşlere yanıt vereyim, Öncelikle odamı kilitlememe, özellikle temizlik gününde annem izin vermiyor, annemle papaz oluyoruz sorun babama intikal ediyor. Ben de haliyle babadan geçinmeli olduğum için durum Se-Se Si-Si olarak açıyorum kapıyı. Temizlikçiye bin kere söylemiştim zaten. Hatta biten maketleri 1500 dolara satıyorum, mahvederim dokunanı yalanı gayet işe yaramıştı bu son temizkikçide, masamı üzerinde makete benzer bir şey görse masaya ellemeyip anneme söylüyordu silemedim diye. Buraya kadar eyvallah. Birden benim de "melek" bildiğim bu kadın, kendinden geçti. Bizim evde zaten temizlikçilerin evden gönderilme ve sık sık değiştirilme sebebi de benimdir bizim evde. Hani hep aynı kadına katlanıyor değilim. Ama dolabı kıranı bile gördüm, o da ayrı. Anlamadığım şey, bu kendi halindeki insanın nasıl birden baskın vererek saldırıya geçtiği... Acaba durup durup güven kazanıp Pearl Harbor baskını gibi tek hamlede silip süpürmesi mi? (Çünkü 3 aylık tüm uğraşlarım gitti bitti, ki üretim halindeki 6 maketten bahsediyoruz, ki maket başına 40 milyon versek boyası zartı zurtu siz hesap edin, bir daha nah alabilirim yakın zamanda) Neyse. Arkadaşların "süpürge kırıp yatağın üzerine bırakma" teklifi çok hoşuma gitti. Uygulasam mı diye ciddi düşünüyorum. Ya da kendim bir mayın sistemi geliştireceğim, temizlikçiyle o gün hesaplaşacağız.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 cidden tam bi katliam, kadin geliyo odami topluyo ama ben kadin gittikten sonra bitakim aletlerimi bulamiyorum. ornek olarak kumanda mouse...[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bence biraz kuruntu yapmışsın. Daha doğrusu olaylar arka arkaya gelmiş ve sen bunun üzerine içinde büyütmüşsün olayı. Çek temizlikçi kadını karşına dalga geçmeden, sinirlenmeden, kırıcı-ezici söz söylemeden açık açık bunlara emek verdiğini, zaten tozlu görünmesi için özel boyayla boyadığını falan anlat bence duraksayacaktır. "İşimi ne kadar çabuk bitirir de giderim" derdinde olduklarından, annenin "Bizim çocuğun odasını da bir temizleyiver" anlayışından kaynaklanan (ki bu mantık da çocuğum sağlıklı yerde büyüsün olayından gelir) sonuçlar da olabilir. Bence içinde kuruntu yapmadan açık açık anlatman her açıdan dah iyi olacaktır.. Dip not: Benim de bir çok önemli not kağıdım gitti, sürekli hediye gelen süs eşyalarımın düzeni bozuldu. Ama sonuçta kadının işi bulduğu gibi bırakmak değil ki, sadece tozunu almak.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! [Bu mesaj McsPeyn tarafından 30 Ekim 2004 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Odaya sundan bi tane koy :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 30 Ekim 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Tüm teizlikçiler psikopat ya...Bizimkide eve gelir her bişyin yeri deişir ve aradığım hiç bişeyi bulamam off berbat bi durum...Sen en iisi dokunmasını istemediğin şeylerin üstüne Buna dokunursan çocuğun össde sayısalı kaydırsın yaz bak bi daha dokunabilio mu :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Kadın da altına cevap yazıyomus: " Benim çocuğum sosyal okuyor naber "[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Puahahahah koptum :D *Krize girer,hatta ne krizi komaya fln girer*[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar