Cafein Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Pati kardeşlerim, Bıktım bu temizlikçi teröründen. Odamdaki die-cast arabaları ve kasıp yaptığım maketleri kırmalarından bıktım. Odayı kilitledim, olay çıktı evde, açılınca daha büyük hırsla girip parçaladılar. DOlaba kaldırıp kilitledim, dolabın kilidini kırarak açmaya kadar işi götürdüler. Kaç tane değişti, gelen gideni arattı. Netekim sonuncuyu tehdit yoluyla sindirmiştim. Ve bugün, maket yapmak için odamda inşa ettiğim ve kimsenin bulaşmadığı "odacık"a zorla girilmiş ve üretim hattındaki bütün maketler özenle parçalanıp üstüste yığıldıktan sonra tozu bile alınmadan terkedilmiş. Bari insan, "Çok tozluyduu, tozunu alacağıdııım" diye mazeret uydurur, ki tozlu değildi, boya ve boya tozu vardı, silse giderdi, üflese giderdi hatta. Tamamen terörist bir eylem olduğundan şüpheleniyorum. Acaba "Sen naparsan yap, ben istediğimi kırarım düdüük, burada patron benim!" mesajı mı vermek istiyor? Ne yapmalı, nasıl yapmalı? KAfam kızarsa katil olacağım bu gidişle, elimde kalacak bir tanesi. Bunların derdi ne? Onca uğraşıp emek verdiğim ve para döktüğüm şeyleri kırıp dökerek, bana çalışmış olup benden para almasının hırsını mı alıyor? Daha üstün bir mevkiye mi ulaşıyor? Haset mi bunların derdi? Kimsenin günahını almak istemem ama, deli olmadıkça bir insan bunu yapmaz ve 10 kadının seri halde deli olup, temizlikçi de olup bir de beni bulması biraz zor, başka da açıklamam yok. Öfkemi kustum, yardım edin...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Dehşetle okudum.... Nasıl yani ya?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Vur kafayı yıkılsın.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Eskilerden birinin daha topici vardı temizlikçilerlen ilgili bilen biri varsa koyabilirmi oldukça gülmüştük zamanında :)[signature][hline]Trex lvl 50 paladin DEL SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 odama girdigimde klavyem bi yerde mouseum bi yerde kablolar dagılmış cdlerim etrafta ps2 im kolları bi yerde tv yamuk ve daha bissuru şikilde buluyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Senin anlattığın olaylar biraz hat safhada galiba! Dehşetengiz hatta... Benim tüm şikayetim odamın sistematik karmaşasını alt üst edip sistemsiz bir düzen ile dizaynını işlevsiz hale getirmeleri.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 süpürgeyi sok kafasına![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 senin caren anneni babani dovmekten geciyo[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
screamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yanında 3 kez hapşur o onlar kaçar sonra bi daha gelmez :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
SethGarrett Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bizim temizlikçi beni dehset içinde birakti geçen hafta. pc yi download a birakip çikmistim monitorde kapali.. kadin klavyenin tozunu almis. geldiimde karsilastiim manzara, netlimiter acilmis download 1k da limitlenmis bi kacta explorer acik. surf mu yapmis naapmis :)[signature][hline].
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 said: aquila, 28 Ekim 2004 23:04 tarihinde demiş ki: supurgesini kirip yatagin ustune koy,anlar o mesaji... Ahahaha... koptum[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ohaa...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Masallah baya brutal bi kadinmis. Ben sahsen temizlikci gelecegi gunler ellememesi gerek seylerin uzerine, "uzak dur!, beri git!, Carpilirsin!, zaten temiz..." gibi post-it ler birakiorum... Bi yere kadar ise yariyor. Ancak duzensiz duzenlilik anlayislarini daha cozebilmis degilim. Kardesim sen ne diye temizlemekle yukumlu oldugun odadaki masanin ustundeki esyalari gidip odanin en ucra kosesindeki kutuphaneye dizersin ki? birak dursun...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Yok abi o insan nasıl uygun görürse ona göre yaşayacaksın. o o objenin oraya uygun olduğunu buyurmuş.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Natural Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 işte bir bujuvazinin ağzından dökülen kelimeler...siz yıllarca işçi sınıfnı bastırmaya,hor göremye,ezmeye,kullanmaya,sömürmeye devam ettiniz.ama proloteryalar artık eskisi gibi değil,artık bilinçli neaptığını iyi bilen,herşeye boyun eğmeğen,ezilmekten bıkmış bilinçli bi işçi sınıfı vardır. bundan böyle senin gibi kuyruğu bir köşeye sıkışmış burjuvalar korkuya yenik düşmekle hükümlüdür.şartlar olgunlaştığında bu sistem değişecek ve yerine yep yeni,gerçek emekçilerin hakkını bulacağı bir sistem gelecektir. ama merak etme sende işsiz kalmiyacaksın,sanada iş verecez,o zaman anliyacaksın o insanlarını durmunu. :-P:-P yazının fazla ciddiye alınmamaı yavsiye edilmekle birlikte içinde doğruluk payıda vardır:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 28 Ekim 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 temizlikçi dediğin senin işçin, iş vereni sensin dediğini yapmıyorsa değiştir, ailen engel oluyorsa ailene diyeceksin şuralara buralara karışılmasın diye. ancak oraları o zaman sen temizlersin diyebilirler, onu göze almalısın. ailene söyle temizlikçinin kasti yaptığı birşey ise, icabına baksınlar.bugün onu yapan yarın başka şey de yapar daha zararlı çıkarsın.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 bu temizlikçimi? böyle birşey yapıyor ve siz bunun altındamı kalıyorsunuz hmm kötü..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 43) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Ne zaman arcane'in mesajını görsem aklıma ; geliyo :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom benVolfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Bende de kadın geliyor, iyi niyetli ama dağılıyor, kablolarım deli karışıyor. 6'lı priz var süpürgeyi koymak için çekiyor onu eh tabi itina ile toplanan kablolalrdağılıyor. Ekran önünde korusun diye bir cam filtre zımbırtısı almıştım, bastıra bastıra sile sile üst kısımdaki parçaların süngerini kaydırdı. 3 kere aman yavaş nazik dedim bu konuda. Maketler hafif zararlı ama iyi huylu olunca insan sorun olmuyor. Bir de masa üstünde ne olursa olsun çöpe atmıyor! Bu da çok iyi bırakıyor masaya. Raflar vs olsun o kadar, seni dinledikten sonra melek bu kadın. Yanlız ciddi ciddi bana yapsa parasını verirken haftaya gelme derdim.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 abi o nasıl bi resimdir ahah koptum ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 konseyi topla kalemini kırın!!![signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Valla git annene söle ev temizlenirken söle odadaki hiçbir makete dokunmasın yada kısaca oda temizligini sen yap çalış az hiç irmesinler odana temizlik yapıldıgı gün sende odanı süpür sil düzelt bide dolabın kilitledin nası ulaştılar annamadım kasa al onu açamayabilirler Natural_Jedi fazla gaz yapma olum[signature][hline]:))) !!! ........................
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 ben de o resimi ne zaman görsem yapana ve foruma koyana saydırma ihtiyacı duyuyorum çünkü orta okul seviyesini bile aratacak nitelikte amaçsız şekilde hakaretten farksız biçimde kullanılıyor.espri niteliği olan birşeydir, dalga geçmenin bile bir adabı vardır.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
daverc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Kucukken Yere dokulmus olan tasolarimi cope atmis olan bi temzilikcimiz vardi. nasil oldu bilmiyorum ama hayatimda etmek aklima gelmicek bi küfür etmistim kadina, o gunden beri gormuyorum zaten.yok abi odama giremez temizlikci felan, cidden temizleyip cikiyolar ne var ne yok.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
Öne çıkan mesajlar