ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 http://www.borsarti.com/wp-content/uploads/2012/06/1-milyondan-1-milyara.jpeg dünyadaki en değerli arazi sanırım şu anda. arabistan kralı 80'lerde 27 milyon dolara almış. sonra da imara açılsın diye 10 milyar dolar hibe etmiş türkiye'ye. 2-3 tane villa yapacakmış adam ailesiyle kalmak için. otel falan da yapmıcak. http://www.aksam.com.tr/bir-arap-sevdasi-6996y.html o parayı kentsel dönüşüme deprem için harcasalardı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 10 milyar dolara Boğaz köprüsünü bile verebilirdik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ulan arap kralının oğlu torunu yeğeni falan olaydık iyiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Arap değil de bi Rothschild olur bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Benim anne tarafım arap lan benim girmeme izin verir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 said: Üretimi arttırmadığımız halde ekonomik krize yakalanmayışımızın sebebi demek kralın bize hibesiymiş. Demek bir yandan dış ticaret açığı verirken öte yandan bütçe fazlası vermemizin izahı Abdullah Bin Abdülaziz'miş. şunları yazarken utanır insan. bu kadar da cehalet olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 çok çene yorar bu hibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ahmedinejad said: arabistan kralı 80'lerde 27 milyon dolara almış. o araziyi satan adamların roportajını okudum 1m dolar aldık biz , eğer 27m e satıldıysa kalan 26m i kim aldı o zaman bende merak ediyorum gibi anlatıyordu eleman yetmemiş bi 10 milyarcık daha yemiş devlet büyüklerimiz demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 O-H-A !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar