Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 85 saatten sonra legendary düşürdüm, oyunda gördüğüm en kötü itemlardan biri. erittim gittim bi su içtim pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Drop şansı yükseltsinler derken? Zaten bu ağlamalar yüzünden oyun şuan sıçık hale geldi şimdi düşüyorda ne oluyor drop rate de önceden sorun yoktu en azından az ve öz düşüyordu şimdi zibilyon tane düşüyor ama hepsi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 repaire vere vere 100k goldum kalmıştı, 2gün AH farmaladım al-sat 2m küsür oldu. biraz daha kasayım, istediğim itemları alırım en azından. Drop beklemekle olmayacak bu iş belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Caladorn said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 icphedia said: repaire vere vere 100k goldum kalmıştı, 2gün AH farmaladım al-sat 2m küsür oldu. biraz daha kasayım, istediğim itemları alırım en azından. Drop beklemekle olmayacak bu iş belli. welcome to my world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 en son ne zaman öldüm elite packlerde hatırlamıyorum kuyruklu yalan sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aptal blizzard yarın ki patchde de düzeltmicekmiş lootları. bekle babam 1 hafta daha. 1.3b daha erken gelicek onda düzeltcekler deniliyor ama hiç inanasım gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yarınki patchte neler gelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 tek hatırladığım wdnin ayılarında ki bug fixlencek. 1 2 aptal fix daha o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bayar gibiyim ben 2-3 haftadır act 2 farm hiçbişey düştüğü yok. satçak item düşse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar