Oski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 3 yıllık hdd'me windows scan yaptı açarken. sonra da hatalı klasörler found dosyasına kaldırıldı dedi. dizilerin olduğu klasör komple kayıp. found klasörünü de nereye koymuş hiç bi fikrim yok. gizli dosyaları falan göster dedim tabii ki ve hepsini de görüyorum. hdd'de veri kaybı gözükmüo, ama klasör kayıp. ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hdd'nin kendisinde olması gerekiyor, rootta yani. gizli dosyaları göster deyince çıkmadıysa cmd açıp dir ile bak görünür muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 dir la bakinca gözüktü dir/A komutuyla. ama windows icinde hic bise yapamiorum göstermek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 he buldum sonunda. sistem dosyalarını göster gibi bir seçenek de varmış. şimdi CHK dosyalarını nası kurtarıcam onu bulmam lazım. 8437 tane dosya var bi klasörün içinde. uzantıyı CHK'den avi'ye çevirirsem açılıo misal. ama hangi dosya hangi dizi/film hiç bir fikrim yok. UNCHK diye bi program geziyo nette ama pek iyi görükmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar