pan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 abartmışlar artık ya .oku çıktı bence.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: yildizilg, 22 Ekim 2004 18:20 tarihinde demiş ki: Çocukluğumdan beri izlediğim tek çizgi karakterdi...Kabetmişiz... bence kaybetmiş sayılmayız sadece komada çünkü o kadar da kötü olmamış ama bu sabah baktım ilk bölüme döndü gene[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bı bolumunu seyrettım we son derece ıgrenş Jamesson un oglu yıne uzaya gıdıyor yıne venom bunu kacırıyor ama aslında o venom degılde robotlar bı suru hawada ucan atlara bınen robotlar tabıı kı p.parker nam-ı deger spiderman tam bınecekken fury ı goruyor kı bı konusmadan sonra uzay gemısıne atlıyor hele sonrası cok guzel tam 2 kare sonra dıger gezegende cıkıverıyo ama bu gezegende kosmak tutnmak ıcın kendıne ozel bı gıysı yaptırmıs fln kısacası ıgrenc[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Darksun, 19 Ekim 2004 05:01 tarihinde demiş ki: belki bundan sonra xmen in teen versiyonu felanda gelir, hepsinin üniversite öğrencisi olduğu bi versiyon var =) spider-man unlimited'dan başarılıydı bence o. hem hepsi öğrenci değil, wolverine gene eski wolverine (85 yaşından yaşlı imiş dizide), juggernaut eski juggernaut, profesör eski profesör... vs [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Ekim 2004 07:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 xmen'in teen version bence oldukça güzel gerçi 15bölüm filan izliyebilmiştim ama bu spiderman gibi abudik gubudik herşeyi değiştirmemişlerdi.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Bonecrusher, 27 Ekim 2004 07:38 tarihinde demiş ki: wolverine gene eski wolverine (85 yaşından yaşlı imiş dizide), juggernaut eski juggernaut, profesör eski profesör... vs [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Ekim 2004 07:38 tarihinde değiştirilmiştir] Valla Wolverine dedıgın adamın hayatı ıkıncı dunya savasınsa askerlıge falan dayanıyor asıl kokenini zaten bılmıyoruz. Ayrıca Unlimited "berbat" olmus, kim yazmıs bakmayı unuttum ama sten lee DC ye gectiği sırada yazaldıgı kesin. Bı kez "Hayatımızdaki" karakter durumu ortamın sacmalıgı ve bibas la rocksteady tarzindaki ninja turtles tadında adamlarla uyduruklugu, ile Spidey romanlarındaki gercekcılıgın hafıf agırlıgı gıtmıs. Spidey'u bozması varlık espri yapmıyo, bole olmaz bu isler. Kostum kotu. Orumcek adam gibi kosmuyo orumcek adam gıbı konusmuyo orumcek adam gıbı dovusmuyor. En onemlısı olaylara spidey gibi tepki vermiyor, tipi degıssın lafım yok ama karakteri? Bi yerde durun ayıptır derım. Tamam yıllar boyunca Peter'ın karaterı tabıkı degıstı ama bu tarzında kararları verırkenkı yorumlama ve dusuncelerı olusturmaki tarzında degısmedı, her sayıda karakterıen bırseyler eklendi peter'ın. Her sayıda daha "insan" oldu. Burda ise karsımıza " robot cocuğu dovuyo kurtarıyım hemen" diyen bir kütüğün otesine gecemiyen bı eleman var. Spidey sense yok ortamda 3 bolum seyrettim "no tingling" Olmamıs hic. Toplamdada olmamis hic. ayıp olomus 44 yıllık efsaneye.[signature][hline] [Bu mesaj Cuce tarafından 28 Ekim 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Abi 13 yaşındayım ben bile izlemiorum fox kids...Biras garip geldi...:)[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Küçüklüğümüzü yaşayamadan büyüyen paticik anime topluluğuyuz biz oldumu?[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 virüs +1[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 eh [Bu mesaj theKingpin tarafından 29 Ekim 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 hemde çok güzel oldu :). anlayamıyorum yani 13 yaşındayken çizgifilm izlemeyince insan büyümüş mü oluyor? ben 17 yaşındayım fakat hala çizgifilm izlerim. spider-man sevdiğim marvel karakterlerinden biri olduğu için fox kids'i de izlerim. ama unlimited harbiden çok kötüymüş. konu falan rezalet. o yüzden haftaiçi verilen, normal spider-man'i izliyorum. her ne kadar önceden çoğu bölümünü izlemiş olsam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 valla Gabe_Logan sonuna kadar haklısın konu falan yok o kostüm falan ne öle ya önceleri bi izleyeyim dedim ama dayanılmıyo valla[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: evilflame, 28 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Abi 13 yaşındayım ben bile izlemiorum fox kids...Biras garip geldi...:) Hepimiz 13 yasından kucukmusuz demekki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar